• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ey geceler mawiekim kardeş sizidemi uyku tutmadı.. benim miniş uyuyp uyanıyo başndan kalkamadım bi türlü of.. :S

bugün barbunya yapmıştım aşırı gaz yaptı ölüyom gaxdan kızımda hiç durmadı demekki ondada gazoldu kıyamam bende niye sumuyo bu kız dedim uyuyo şimdi ayagımda 4saat salladım hala ayagımdaaa

ey geceler mawiekim kardeş sizidemi uyku tutmadı.. benim miniş uyuyp uyanıyo başndan kalkamadım bi türlü of.. :S

hepimiz gece kuşuna döndük zaten.. uyku tutuyoda uyuyabilene..

bugün barbunya yapmıştım aşırı gaz yaptı ölüyom gaxdan kızımda hiç durmadı demekki ondada gazoldu kıyamam bende niye sumuyo bu kız dedim uyuyo şimdi ayagımda 4saat salladım hala ayagımdaaa

bol bol rezene iç canım..

hakkaten yaa ne uyku kaldı ne düzen..
yarın bende yine misafir var bi Allah kuluda sen gel demiyo ya deliricem..
yarın 12-1 arası başka misafir var, 1 den sonra başka misafir var..
artık napıcam nasıl yetişicem nolucak bilmiyorum offf... :(((

hakkaten yaa ne uyku kaldı ne düzen..
yarın bende yine misafir var bi Allah kuluda sen gel demiyo ya deliricem..
yarın 12-1 arası başka misafir var, 1 den sonra başka misafir var..
artık napıcam nasıl yetişicem nolucak bilmiyorum offf... :(((

bu ne bitmek tükenmek bilmeyen misafirler ya.. :oklava:yetişme yaaa boşver kendi işlerini kendileri görsünler.. bebeğim var dee.. allahtan benim öyle misafirim yok... burda daha ikinci yılımız.. kendi ark geliyo onlarda yormuyo beni sağolsunlar.. sizin gibi olsam hepten delirirdim yaaa

bu ne bitmek tükenmek bilmeyen misafirler ya.. :oklava:yetişme yaaa boşver kendi işlerini kendileri görsünler.. bebeğim var dee.. allahtan benim öyle misafirim yok... burda daha ikinci yılımız.. kendi ark geliyo onlarda yormuyo beni sağolsunlar.. sizin gibi olsam hepten delirirdim yaaa

ahh sorma yaa...
bide işin gıcık tarafı gelecek olanlar bu evin sahibinin müstakbel gelini.. yaza evlenicekler haliyle bizde bu evden taşınıcaz...kız eve eşya almaya gidecekmiş izmire, gitmeden gelip evi didik didik gezecek anlıyacağın ona göre eşya baksın diye... diğerleride komşum ama off yani hiç gitmicek okadar yorgunluğun üstüne yaa.. napayım kalkıp kovacak değilim ama böle bikere gel dedinmi pokunu çıkarmıyolarmı çıldırıyorum sinirimden.. :(

şimdiden kolay gelsin o zaman kızzz.. insanları anlamıyom yaaa küçük bebeği olanın evine zırt pırt gidilir mii.. insan kendine yetişemiyo yaa.. sanki bu yollardan geçmediler

günaydııııııııııııııııııın kızlar keyifler nasıl
demetcim hayırlı olsun dişiniz canım maşallah benim oğlum ilk dişini 11 aylıkken çıkarmıştı onun için şimdide erken beklemiyom diş olayı genetik
hüsniyecim demir damlasını bence verme 4 aylık olunca başlanıyo
gamzecim tülaycım allah yardımcınız olsun ne bitmez misafiriniz var yaaaaaaaaaa kapıya not yazın kapalıyız diye hehe
fatoşcum ve nihalcim baya kaynatmışsınız hehe bizim topik yetmiyo bide ağustosamı takılıyonuz ben geçmişi zor bitiriyom maşallah hızınıza yetişemiyom
ebrucum süt olayını fazla kafana takma arada yorgunluktan azalıp dinlenince artabilir

Günaydın Uykusuz geçen bir geceden sonra yine hep beraberizzz:)))

kızlar saolun tavsiyeler için. önümüzdeki ay uyku tulumu alayım diyorum. oğlumun da kolları dışarda zaten hiç içeri sokmadı. ama paşam osurmak için takla attığından battaniye hooop kafaya ilerliyo :D beşiğin kenarına sıkıştırmaya devam etcem herhalde. siz de benim gibi yapıyormuşsunuz.
Bahar ben büyükoğlumda uyku tulumu kullanmıştım memnun kalmadım çok terletiyordu çocuğu bu sefer kıyafet değiştirmek zorunda kalıyordum onu yaparkende üşütüyordum o nedenle kullanmayı bıraktım.

gülcancım yaa o boğulma olayı bizdede var inmeler iniyo bana o tekrar nefes alana kadar kızarma bozarma titriyo filan gözler kocaman oluyo ölğyorum artık.. nefes alıncada başlıyo ciyak ciyak ağlamaya Allahım yokmu bu işin bi çözümü yaa.. :((

Şimdi sizyazınca maziyi hatırladım benim oğlandada aynı sorun oluyordu çok korkuyordum.Şimdifarkettimkiuzun zamandır olmamış unutmuşum:))) Benim oğlan abiye demekki sizinde kısa süre sonra gececek ya sabır...

Günaydın kızlarrrr. Herkes iyidir inş. Bende gaza geldim gittim saçımı kestirdim. Hiç bu kadar kısa yapmamıştım hayatımda kaydirigubbakcemile3 ama yakıştığını düşünüyorum. Rihannanın saçı gibi oldu. Önler uzun arkalar kısa kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlarrrr. Herkes iyidir inş. Bende gaza geldim gittim saçımı kestirdim. Hiç bu kadar kısa yapmamıştım hayatımda kaydirigubbakcemile3 ama yakıştığını düşünüyorum. Rihannanın saçı gibi oldu. Önler uzun arkalar kısa kaydirigubbakcemile2

günaydın canım sölemekle olmuo alacan eline makinayı çekecen fotonu koyacannnn... delikafadulden

canlarım...bugun doktor kontrolumuz vardı.doruk pasa 1 haftada 160 gr almıs.super deıl ama eskısıne gore ıyı.doktorumuz fazla zorlamadan beslemeye devam dıyo nasıl olcaksa zorlamadan :(
neyse en azından muayenelerde yok galıba bı sorun.kan tahlılı ıstemedı.sadece ıdrar kulturu ıstedı.aksam ısetcez sıpayı :)ınsallah ıstahı acılır kuzumun.yoksa cok zor boyle...............

baharcım kontrolunuz ıyı gecmıs sevındım.bızde rotarıx olduk.

tıkanınca yuze ufleme supermıs ya ne guzel yontem.

bende kasıkla sut yada mama veren bebegı ıstahsız annelere bı yontem onermek ıstıyorum:
sımdı bızım doruk emzık muptelası oldu.agzına 2 kasık mama verıyorum.hemen emzıgı sokuyorum.boylece hem aglayamıyo hemd mamayı dısarı cıkramıyo.bıraz sora gene aynı seyler.......bı 30 ml yedırsem sukredıyorum valla :(

gulcancım basınmı agrıyodu yanlıs hatırlamadıysam.naılsın sımdı?bu arada montunuza bayıldım.burda kıpa olsa hemen alıcam ama yok...

kızlar petıbor yanı elaydı dımı? sanırım cok sık gıremıyo.ozelden yazdım ama tel no varsa sakıncası yoksa yazarmısınnız.adres lazımda hedıye ıcın.hem bı konusmus olurum.eymenını sorarım :)

Senin adına çoksevindik.İnşallah dahada hızlı bir şekilde kilo almaya devam eder.
ємєℓ;10360120 .!.:
iyi aksamlar hanımlar valla zar zor girip yazıyorum kızın odevleri oğlan bi yandan inanın zor geciyor gunler benim icin
Bende de aynı dert var yaa 2 çocuklu olmak çok zormuş dün haziran gelsede şu çocuğun okulu yaz tatiline girse diye hayal kuruyordum.
slm kızlar nasılsınız.benim kız iki gündür cığlık atarcasına ağlayarak uyanıyor kucağıma alıp sakinleştirince susuyor sebebi ne olabilir acaba.hastalık belirtiside yok ama sanki korkuyormuş gibi.sizde böyle bir durumla karsılaştınızmı
Gaz sancısı olan çocuklar bu şekilde uyanır. Damlası varsa damlasına devam et. Ayaklarını sıcak tut.GAzını çıkarmadan uyutma.
kızlar tekrar hamile olan arkdaşımız kimdi???
Hadi yaa biri akıllanmamışmı kim kio??
aaa sünnet mi olcek yiğit nassı karar verdiniz bizde dülünüos ama şubat ayı gibi
Biz atlattık çok şükür oğlum o anıyla ilgili hiç bişey hatırlamayacak resimleri bile yok.. (Makinayı almayı unutmuşuzda aceleden.) Ben herkese öneririm erken sünneti.
fatoşcum ben heralde önden gideceğim için en çok benden alırsınız ben hepsini denemiş olurum o zamana kadar :) benim kız yarın dört ayını bitiriyo beş aya giriyo anaaam kocaman oldu beeee :)
Doktormu önerdi başlamanızı sizmi karar verdiniz. Birde pirinçunu yaparken ütmü kullanacaksınız.İneksütünü1yaşakadar önermiyorlarya??

KZLARRRRRRRRRRR ONCE MASALLLHA DEYIN LUTFEN benim oglusumun disi cikiyor aalttan 2taneopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Maşllahh:nazar: Hadi hayırlı olsun.Benimilk oğlumun 4.5 aylıkken çıkmıştı seninkidaha bile erken. Şimdede ara bir ufaklığın ağzını yokluyorum belki abisigibi erkenden çıkarırı diye.

ahh sorma yaa...
bide işin gıcık tarafı gelecek olanlar bu evin sahibinin müstakbel gelini.. yaza evlenicekler haliyle bizde bu evden taşınıcaz...kız eve eşya almaya gidecekmiş izmire, gitmeden gelip evi didik didik gezecek anlıyacağın ona göre eşya baksın diye... diğerleride komşum ama off yani hiç gitmicek okadar yorgunluğun üstüne yaa.. napayım kalkıp kovacak değilim ama böle bikere gel dedinmi pokunu çıkarmıyolarmı çıldırıyorum sinirimden.. :(

Çok zor bebeklemisafir ağırlamak Allahtan bana da kimse gelmiyor çocuk görmesine gelen habersizgelip az oturup gidiyordu. Hele şimdi ne gelen var ne giden. Domuzlar yüzünden:))))

günaydın özgecim güle güle kullan saçlarını bende seviyorum o modeli ama cesaret edemiyorummmmmmmmm

Back
X