• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ben de geçen gün mekik çekeyim dedim.kocama dedim bacaklarımı tut kız bırak mekiği kafamı kaldıramadım ya yerden :) çok hamlamışım yaaaa. gerçi eşimin de suçu var güldürdü durdu beni ama :(

bebeem önce ısınma hareketi felan yapsaydın :))) ben yemek yaparken artık adım atar gibi duruduğum yerde sayıyom ya bi yerden başlamak lasım artıık

demet az önce eşimi aradım erdanayın dişi çıkmış diom :)) adam o kim dio al başa anlat :)) o bile sevindi hayırlı ossun dedii :)))

ah baharım ben ki mağazaşlardan ağlayarak çıkan bi tipim şuan yerlerdeydim burda üzüntüden adamı bi dinleyeblisen kahvenin paketini görmek istemessin walla ama yok karar verdim yavaş yavaş rejim moduna giriom bu akşam 50 mekikle başlıcam kaydirigubbakcemile2

benim bir arakdaşım beden eğitimi hocası.. o şöyle dedi bu kiloda mekik çekersek karın kaslarımız gelişir ve altında yağlarımız kalır ve daha kötü olurmuşuz.. önce diyet ve yürüyüşle zayıflayıp sonra mekik çekmeliymişiz... bu arada fazla zorlamayın kendizi ben d40 plates yaptım dikiş yerlerim şişti.. haberiniz olsun.. sanırım en iyisi yürümekk

güle güle kullan canım resmini koyda görelim rihannacım kaydirigubbakcemile3valla gaza gelip bende mi kestirsem ne yapsam ki... gerçi sizin saçlarınız düz rahat rahat kestiriyonuz benim ki dalgalı kesince daha iğrenç oluyo beee...

Saol şekerim kaydirigubbakcemile3 kız benim saçlarım düz değilki, dalgalııııııı kaydirigubbakcemile3 bakalım fönsüz hali nasıl olcek delikafadulden

benim bir arakdaşım beden eğitimi hocası.. o şöyle dedi bu kiloda mekik çekersek karın kaslarımız gelişir ve altında yağlarımız kalır ve daha kötü olurmuşuz.. önce diyet ve yürüyüşle zayıflayıp sonra mekik çekmeliymişiz... bu arada fazla zorlamayın kendizi ben d40 plates yaptım dikiş yerlerim şişti.. haberiniz olsun.. sanırım en iyisi yürümekk

deme yaaa korktum şimdi annemde telefonda bas bas bağrıo çekme dikişlerin yeni dioo
üüffff ama yaaa berenle nasılş yürüyüş yapım önümde koca bi kordonboyu sahil var ayıptır sölemesi ( b.çekmece) ama nasıl gidim kısım çok üşür oralarda eee kışıda böle geçirirsem baharda uyumadan yüremek lazım habire

kıs özgem rihannam gülü gülü kullan saçını canım. eminim çok yakışmıştır tatlım.
ne kıskanç gacılarmışsını annamadım gitti haaaa. bi saçımı kestirdim patır patır döküldünüz walla :)))) bu ne karizmadır bende ki rabbim ne yapsam moda oluyor :DDDD

bebeem önce ısınma hareketi felan yapsaydın :))) ben yemek yaparken artık adım atar gibi duruduğum yerde sayıyom ya bi yerden başlamak lasım artıık

demet az önce eşimi aradım erdanayın dişi çıkmış diom :)) adam o kim dio al başa anlat :)) o bile sevindi hayırlı ossun dedii :)))
bende hep bahsederken bizim kızlar diyom.. önceleri anlamıyodu şimdi alıştı.. hatta arada gelip tepeme dikliyo ne konuşuyonuz.. hemen kovuyom tabiii

Saol şekerim kaydirigubbakcemile3 kız benim saçlarım düz değilki, dalgalııııııı kaydirigubbakcemile3 bakalım fönsüz hali nasıl olcek delikafadulden

e hadi o zman koyda resmini görelim beee

deme yaaa korktum şimdi annemde telefonda bas bas bağrıo çekme dikişlerin yeni dioo
üüffff ama yaaa berenle nasılş yürüyüş yapım önümde koca bi kordonboyu sahil var ayıptır sölemesi ( b.çekmece) ama nasıl gidim kısım çok üşür oralarda eee kışıda böle geçirirsem baharda uyumadan yüremek lazım habire

ben de üç ayım dolsun mekik çekerim rahat rahat diyodum ama altı ayı bekliyecem şmdi.. mekik dışındaki egzersizleri yapabilirz bacak hareketleri falan .. başlangıç olur..
kıs özgem rihannam gülü gülü kullan saçını canım. eminim çok yakışmıştır tatlım.
ne kıskanç gacılarmışsını annamadım gitti haaaa. bi saçımı kestirdim patır patır döküldünüz walla :)))) bu ne karizmadır bende ki rabbim ne yapsam moda oluyor :DDDD

ees en yaparsında moda olmaz mı beeee

GUNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

katilixorum seker ya ben senin fotonu goremedimmmmmmmmm.buarada bende kestirmek istiom pirasa saclarimi kicima kadar geliiiiiiii wallaaaaaaaaa

sagolun teyzeleri birazcak huysuz olduk ama neyse katlanacam.

isde benim tosunummmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar::nazar::nazar::nazar:

kız sırf senin için az snra tekrar kocam resmimi... paşaya bk maşşllhhh yaaaa bi benimkimi emzik almıoooo :1shok:

ösgeeee mereakla beklioz saçlarını güle güle uzat tatlım

Ayyy saolun kızlar çok mersi kaydirigubbakcemile3 Bahar valla sen kestirdin nihalde kestirince bide bizim gelin söyledi saçını kestir diye. Acaip gaza geldimmmm kaydirigubbakcemile4

yahu hatunlar nihal ler çift artk bize bi lakap bulun karıştırıveriom kime dediinizi mafoldumben öteki nihale kırkayak diebilirsnz mesela :lepi:

Buarada benim kız hertürlü emziği emiyor. Silikonlu, kauçuk, damaklı damaksız yassı uçlu kaydirigubbakcemile3 yeterki emzik olsun

ya kaan çok komik ya babası dönence almış ona bakıyo şimdi bağırıyo kızıyo deli deli ellerini yumruk yapıp kavga ediyo oyuncaklarla çok komik yaa korktu

yahu hatunlar nihal ler çift artk bize bi lakap bulun karıştırıveriom kime dediinizi mafoldumben öteki nihale kırkayak diebilirsnz mesela :lepi:
kediciksin sennnnn kaydirigubbakcemile3
demetcim ekleden ekliyorum yükleyi tıklıyorum ama hata veriyo nedenki
canım resmin boyutu fazla olabilir mi acep?
Buarada benim kız hertürlü emziği emiyor. Silikonlu, kauçuk, damaklı damaksız yassı uçlu kaydirigubbakcemile3 yeterki emzik olsun
hey maşallah gelinime bak beeee... altın emzik alırım ben ona :) pırtlantalarla işli falan... oyyy düşünsene özge ne komik olurdu kaydirigubbakcemile3

Back
X