sizi kıskançlar sizi maşallah canım senin kaan ında pek tatlı bu arada annelerinin meslekleride aynı
Hadi bi de branşın da Türkçe olsun tam pişti olalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi kıskançlar sizi maşallah canım senin kaan ında pek tatlı bu arada annelerinin meslekleride aynı
06.09.09 z.beren)
http://b1.lilypie.com/hmk1p1.png buyur sekerrimmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan canim dunurummmmmmmmmopuyorumnanaktan
:
saol dünüşşş :))) bi ara diom yüzgörümlülüğünü görüşelim bizim bey zor verir yurtdışana bakalım ikna etcez gençler biribirini tanıdı sevdi dicees artıkınnn :))
yaw bide kim kimin gelini damadı bi yazın görelim bakalım kız anaları bi ara toplaşıp bi konuşak ya neler istiyelim kızlarımıza kız evi naz evi
valla şekerim verdim gitti kaan paşaya defneyi. yanlız benim kızım çok süslü anası gibi değil haberiniz olazemuszemus
Hadi bi de branşın da Türkçe olsun tam pişti olalım
Kaanlar yakışıklı canım hepsine maşallah...topik zaten artist mektebi gibikaydirigubbakcemile3
rica ederim ececiğim ni demekkkk.. maşşllahhh tosunlarımıza ece hilall maşşllh...
olsun biz süslü seviyoz aldık o zaman kızınızı hehe
iyi ozaman verdik gittiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaa valla hangi ara yazıyosunuz okadar anlamıyom gece kuşları hiç durmuo zaten bi 10-15 sy onlar yapmışgülcancım teşekkür ederim ayrıca eylül annelerinin hızına kimse yetişemez hehe kendimiz bilem zor yetişiyoz heheeeeeee
ємєℓ;10375194 .!.:herkese selammmmmm masallah ne kadar kalabalık burası bebekler rahat duruyo heralde :)) biz cingen besigi derler ya ondan yaptık tavana bi sallıyom bi buraya geliyorum kaydirigubbakcemile3
leyyyyyyyyyyyn demet gözün doysun leyn
yaa valla hangi ara yazıyosunuz okadar anlamıyom gece kuşları hiç durmuo zaten bi 10-15 sy onlar yapmış
valla emel bunların bebekler uslu rahat rahat ohhhh....bizimde evde cingen beşigimiz var kalorifer petekleri saolsun bi bozuyum bi kuruyomm:)))
ulen 2 dakika boş bırakmaya gelmiyo ha ne kaynatmışsınız gene yaaaa.
sinemcim gitmişsin ama yine de yazıyım canım. her bebek aynı şekilde kilo alacak kilolu olacak diye bişi yok canım. ilerde telafi eder dorukcuğumuz da. eş durumuna gelince biz de aynıyız canım ya.
tuba kıskançlığın bu kadarı yani. walla bi ara ben de çok kıskanırdım ama şimdik saldım çayıra diyorum :)
meryemim inşallah düzene girecek canım uykularınız. walla yöntem falan bilmiyorum en geç 1030 dedin mi ali efe anakucağında uykuya bir geçiyor uyandırana aşk olsun. gece altını açıyorum ben yatmadan. yok burnunu sıkıyom uyansın emsin diye yok uyanmıyor ben de yatırıyom napam.
begüm, ece, hilalcim, nihalcim maşallah kuzucuklara. begüm sen hem kıza panter kıyafeti giydir hem de yok mu talip de.:)