• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

rica ederim kujum

Tuğbaaaaaaaaa ben kocamı boşuyorum yavrum sana talibim. lezo oldum sonunda sayende eheheehehe :roflol:

Kızlar anasına bak kızını al sözünden yola çıkarak artık oğullarınızı bi kere dahadüşünmeye davet ediyorum :P

Begümcüm yok mu anam isveçde sex shop?? vardır oralarda.

bahar öldürdün beni tatlım be hergün yapmıyoruz heralde benimde saldığım zamanlar oluyo hep süsleniyo değilim canım. :)

aa inanmıyorum hergün yapmıyomusunuuuuuzzz??
ben her gece direğe tırmanmassam uyuyamam şahsen :))))))))))))
yaaa sus işte zayıfladın fıstık gibi oldun gittin elin memleketinden direkleri buldun getirdin ya biz naapalım...
benim neyim eksik haa???
bende akşama ütü masasına sarılarak şov yapıcam kocama paçalı donla filan napim eldeki imkanlar şuan bukadar :)))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aa inanmıyorum hergün yapmıyomusunuuuuuzzz??
ben her gece direğe tırmanmassam uyuyamam şahsen :))))))))))))
yaaa sus işte zayıfladın fıstık gibi oldun gittin elin memleketinden direkleri buldun getirdin ya biz naapalım...
benim neyim eksik haa???
bende akşama ütü masasına sarılarak şov yapıcam kocama paçalı donla filan napim eldeki imkanlar şuan bukadar :)))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gamze anam ben sana vücuduna uygun bi faaliyet bulucam ahhh bende azcık kalça olsa neler yapcam zenci poposu zenciiiii... oda bizde yok işte :)

tuğbacım ben dışarı çıkabiliyommu bi sor be canım nerde sexshop bulayım...marketten eve evden markete anca gidiyom be yavrucum...netten bulurum ben bundanda benim adam anlamaz anacım direkten mirekten..sap gibi kalır o elimdekaydirigubbakcemile3

gamze anam ben sana vücuduna uygun bi faaliyet bulucam ahhh bende azcık kalça olsa neler yapcam zenci poposu zenciiiii... oda bizde yok işte :)

aha işte ondan bende vardı ama kullanmaya kullanmaya paslandı annem beee.

gamze kızım attırcan beni işten en sonunda o olcek. bastım gene kahkahayı ofiste yaaaa

kızlar yaa bakacak kimsem yok bide kimseye bırakamıyorumm çok tuaflaştımm... tubaa yakınmışızz kız... bigün buluşalımm....

ben buldumm napcaaamı hemde materyal kolay...
bi g halis zeytinyağı eşliğinde yağlı güreşşşşşşş :)))))))))):roflol:
bende popo var ama ne popooo :))))))))))

Şimdi Adminler Hepimizi banlıcaklar valla az kaldı 2009 eylül anaları mazide kalacak :))))))
ehehehe 2009 eylül kudurganlaru olarak isim değiştirilsin :)))))))))) :roflol:

aha işte ondan bende vardı ama kullanmaya kullanmaya paslandı annem beee.

gamze kızım attırcan beni işten en sonunda o olcek. bastım gene kahkahayı ofiste yaaaa

napam guzum gerçekler bööle :))))))))))

ya bi dakka yaaaaaaaaaaaaa
direk fotosu konmuş kızım 2 gündür bunu bekliyom koymak için benim gitmemimi bekledin banane bende görcem tubaaaaaaaaaaaaa silmişsin olmaz bende görcem :)))

ya valla picamaylada olsa pozun gaayet şuuuh kullanım şeklinide gaayet iyi anladık fantaazi dünyana hayran kaldık... bir sonraki atraksiyonunuda merakla bekliyorum :))))))))
ama emsal çıktı direk geldi olmadı yaa kızıcak şimdi bakk :)))

işallah yapar canım baksana kuzenler birbirine çeker işallah ailede öyle örnekte varmış nasılsa :)))))
ama kıyafetle küvete girme geyiği süper yaa gülermisin ağlarmısın yani :))))

kızdımmmmmm hemde nasıl kızdım banae bir daha koysun olmadı msn den atsın :oklava::oklava:

kızlar yaa bakacak kimsem yok bide kimseye bırakamıyorumm çok tuaflaştımm... tubaa yakınmışızz kız... bigün buluşalımm....

ah gülüm kıyamam ben sana getir ben bakarım git düğününü oyna bi güzel.. valla oğluna kızım çıbıkta dans yapmıcak söz veriyorum..

Hakkat banlancaz ama başta ben :) nerdesin yazsana kız nerde oturuyon.

ben buldumm napcaaamı hemde materyal kolay...
bi g halis zeytinyağı eşliğinde yağlı güreşşşşşşş :)))))))))):roflol:
bende popo var ama ne popooo :))))))))))

ehehehe 2009 eylül kudurganlaru olarak isim değiştirilsin :)))))))))) :roflol:

napam guzum gerçekler bööle :))))))))))

ulen gamze dishikushu kaçırmışın öbür topicte bana hediye falan almıyo yandın kızım sen.. kesin doğaya alıyosun hediye..

ya bi dakka yaaaaaaaaaaaaa
direk fotosu konmuş kızım 2 gündür bunu bekliyom koymak için benim gitmemimi bekledin banane bende görcem tubaaaaaaaaaaaaa silmişsin olmaz bende görcem :)))

ma ben söledim valla emsal kızcek dedim :))))

Ben kaçar kızlarrrrr. Şanslıysam belki yandaki inşaatten bir kalas bulurum eve giderken :)))

kızım bana bak kalas bulcam diye başına iş getirme inşaatlarda akşam akşam.. git evde kapıya felan tırman eldeki imkanlarla idare et :))))

kızdımmmmmm hemde nasıl kızdım banae bir daha koysun olmadı msn den atsın :oklava::oklava:
hadi bidahaa bidahaaaa :)))

Back
X