• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

yok gülnazcım benimki 50 mm krom boru o yüzden steinless steel:)))

ya o kadarda sağlam olmasına gerek yok kanımca heralde.. bana satan çocukta koşup koşup üstüne atlarsanız camdan dışarı ucarsınız demişti.. zevzek atlasamda niye direğin üstüne atlıyım koşup diyemedim tabi ingilizcem yetmedi. 100 lira falan vermiştim bende 40 pound gibi bişeydi yani.

gamzecim burda ağaç bol ben bi ormana kadar gidiyorum bu mevsimde bi çam ağacı bulurum sağol fikir için:)))))))

ya o kadarda sağlam olmasına gerek yok kanımca heralde.. bana satan çocukta koşup koşup üstüne atlarsanız camdan dışarı ucarsınız demişti.. zevzek atlasamda niye direğin üstüne atlıyım koşup diyemedim tabi ingilizcem yetmedi. 100 lira falan vermiştim bende 40 pound gibi bişeydi yani.

hahahhahah hay alllam yaaaa kosup kosup atlancak onca sey varkene dimi ama

gamze ekliciiim seni soyadını süle özelden yada mail

haahaha:roflol::roflol::roflol::roflol:

ingilizcen yetmediyse işaret dilidemi yok o çocuğa sana bi koyarım ömrün boyunca böğründe bi direkle gezersin diyemedinmi işaretle tüüü irezil irüsfaa ettin bizi elin cavırına :))) :roflol:
satıcıda bi hoşmuş sanki direk profesyonel striptiz kulüpte kullanılcak haa :))))) :roflol:

gamzecim burda ağaç bol ben bi ormana kadar gidiyorum bu mevsimde bi çam ağacı bulurum sağol fikir için:)))))))

git şekerim sen gitt direk mirek bize azzz kestane gğrgen palamutt altı yaprak üstü bulut gel sen direkle aşkı unut orman ne güzel ah ne güzel diye olaya noktayı koymak istiyorum :)))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:

ingilizcen yetmediyse işaret dilidemi yok o çocuğa sana bi koyarım ömrün boyunca böğründe bi direkle gezersin diyemedinmi işaretle tüüü irezil irüsfaa ettin bizi elin cavırına :))) :roflol:
satıcıda bi hoşmuş sanki direk profesyonel striptiz kulüpte kullanılcak haa :))))) :roflol:

git şekerim sen gitt direk mirek bize azzz kestane gğrgen palamutt altı yaprak üstü bulut gel sen direkle aşkı unut orman ne güzel ah ne güzel diye olaya noktayı koymak istiyorum :)))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya gamzem çocuk bende o performansı gördü demek ki atlayıp zıplıcak kadar neden karışıyosun ki sen annamadım ben :P

ya hepiniz çok tatlısınız, gülmekten ölcem bugünkaydirigubbakcemile3

hehehe öleyizdir valla.. hepimiz özlemle bu muhabbetin sonunda banlanacağımız günü bekliyoruz :))))))))))))))))

ya gamzem çocuk bende o performansı gördü demek ki atlayıp zıplıcak kadar neden karışıyosun ki sen annamadım ben :P

ay sen kesin direği almadan denedin bak tansiyonumu fırlattın yemin ederim yoksa elin masum oğlanı neden sana öle bişi desinkiiii???
kızım sen neden gidip elin ingilişine performans gösteriyonkiii :)))) :roflol::roflol::roflol:

hehehe öleyizdir valla.. hepimiz özlemle bu muhabbetin sonunda banlanacağımız günü bekliyoruz :))))))))))))))))

ay sen kesin direği almadan denedin bak tansiyonumu fırlattın yemin ederim yoksa elin masum oğlanı neden sana öle bişi desinkiiii???
kızım sen neden gidip elin ingilişine performans gösteriyonkiii :)))) :roflol::roflol::roflol:

ehehehe gamze yaaa banlarlar mı gerçekten bizi ben banlanmak istzemiyorum daha dans videomu koyacaktım :P eheheheh

Canım playskool un bi oyuncağı var böyle kenarları var bide üstte üç oyuncak sallanan inanılmaz oynuyo doğa bi saat rahat takılıyo bi yandakine vuruy o bi üstlerdekine vuruyo sallıyo gülüyo çığlık atıyo.. fotosunu bulursam koyarım

fotoğrafını bekliyorum canım.

Eklentiler

• $IMG_2289.webp
    $IMG_2289.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 43
ohh be sildim ya.

ya en çok merak edenlerden biri bendim ben görmeden silmişsiniz yaaa....oysaki günlerce saatlerce bekledim bu fotoyuuuuuuu-tatlicadiarzu- nolur nolur nolurrrrrrrrrrr bidaha koyyyyyyyyyyyyyyyyyy nolurrrrrrrrrrrr tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüso:lepi::roflol:

Valla yuh bana beeeeeeeeeeeee kız anam ben onu başka biri sanıyodum ya ay ne salağım anam bana ceza ver kırk direk mi kırk bilek mi ehehehe :P cezalandır beni emsalimmmm.. ben her cezayı hakediyorum.

sana kıyamam canım o yüzden 40 direk diyorum :)))))))

valla emsalcim ben sana arkadaslık talebi yolladım canım kabul edersin artık:))

ekledim canımm
demek bi kaç beceriksiz ekleyememiş suçu bana atmış :)))

eheheheehehe ayıpsın dedikoduları gör sen yarın hahahahaaa :))))))))

bilirim tabi arkadaşımı hehehehee :)))
arkadaşımın neyi eksik yazık kızceğizin hevesi kursağında kaldı :)))))

hehehhe bülbülün dili belası derler ya sen tam o hesapsın temiz kalpli arkidişim beniim :)))

evet direk mıknatıs etkisi yarattı bencede :)))))
baksana arayan arayana olmayan evdeki alet edevatla bu işi beceercek valla helal olsun haa tuba çığır açtın topikte :))))

direk dansının videosunu koysun emsal lütfen lütfen bu cezayı ver lütfeeeen sen doum günü çocuusun ne istersen yapması lazım hadi bunu iste pliiizzz :))))))))))))))))))
:roflol::roflol:

tamam be tamam alcam başıma gelene razıyım kendim ettim kendim buldum :))))))
yolla valla bak ben ne yollucam sana amaa :)))))))))))
ayrıca kızı boşver anasına yatırım yap sen bana direk yolla ama sağlam bi çelikten olsun yoksa ben ilk atlayışta maykıl caksın posteri gibi yere yapışırım haa :))))))) :roflol::roflol:

gülayla dilek galiba canım ya..
emin değilim ama onlardı galiba kurucular...

canımsın sen benim :))

ya en çok merak edenlerden biri bendim ben görmeden silmişsiniz yaaa....oysaki günlerce saatlerce bekledim bu fotoyuuuuuuu-tatlicadiarzu- nolur nolur nolurrrrrrrrrrr bidaha koyyyyyyyyyyyyyyyyyy nolurrrrrrrrrrrr tubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakötükedihüso:lepi::roflol:

oooy başıma gelenler tamam kız haklısın valla bi gece sabaha kadar nöbet tuttun burdaysan koycam..

Back
X