• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

hahhahaha yaaa olmasski kalas kıymık var sekerim onda

sen benim deiğim kalası bul.. (inşaattan araklarsan bedava)
1 tl ye bir zımpara al zımparala kıymıkları
soonacııma 15 tl ye kıy bide siyah yağlı boya at...
al sana %100 masif kütük daha ne bee :))))))))))

ama bu mantığa göre bana çınar ağacı felan lazım demekki şööle kalın gövdeli enaz 150 yıllık olanlarındann :)))))))))))

ya o kadarda sağlam olmasına gerek yok kanımca heralde.. bana satan çocukta koşup koşup üstüne atlarsanız camdan dışarı ucarsınız demişti.. zevzek atlasamda niye direğin üstüne atlıyım koşup diyemedim tabi ingilizcem yetmedi. 100 lira falan vermiştim bende 40 pound gibi bişeydi yani.

gamzecim burda ağaç bol ben bi ormana kadar gidiyorum bu mevsimde bi çam ağacı bulurum sağol fikir için:)))))))

ya gamzem çocuk bende o performansı gördü demek ki atlayıp zıplıcak kadar neden karışıyosun ki sen annamadım ben :P

kızım görmüş tabi fıstık gibi kızı cocuk direk alıyo bunda bu kapasite var demiştir ondan uyarmış seniiiikaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tüm bu mesajlara söyleyecek söz bulamıyorum sahbette bitmişken uzatmak istemedim
ama tuba hala inanamıyorum nasıl soktun bunu türkiyeye yaaa :))))
ben olsam renkten renge girerdim birde benim koca sen kafayı yedin herhalde derdi hayatta böyle bişey aldırmazdı :)))))

Tamam kız gÖrdÜm sİl abowwwwwww baŞımıza taŞ yagacak :)):):):roflol::roflol::roflol::roflol:

SEN BU VÜCUNUDAMI KÖTÜ DİYON KIZ SÜPER VALLAAAopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tüm bu mesajlara söyleyecek söz bulamıyorum sahbette bitmişken uzatmak istemedim
ama tuba hala inanamıyorum nasıl soktun bunu türkiyeye yaaa :))))
ben olsam renkten renge girerdim birde benim koca sen kafayı yedin herhalde derdi hayatta böyle bişey aldırmazdı :)))))

valla kızım ben kocamı aradım orada zaten öğrenciyim bi sürü para harcamışım dönmek üzere bunu görmüşüm dedim böyle böyle pahalı bişey alayım mı hemen al almadan ülkeye dönme sakın dedi yapcak bişi yok yani :)

kızlar doğaya bugünde armut suyu verdim şapırtıları duymanız lazımda ek gıdaya geçmek süper eğlenceli bişeymiş yaaa. her gün yeni bi heyecan yicek mi yemicek mi falan bugün pirinç ununu gümletti valla soluk almadan aradada ıhh ıhhh diyo böyle yerken zevk alırlar ya hani bişeyden :) MAŞŞALLLAHHHH

Sütten sıkılmış benim kızım beee.

tubacım ben de istiyorum, sırf bunun için yurtdışına filan da giderim valla getirmeye...

benim için de eklesene canım.

slmmmm kızlarrrr ne istiyonuzz ne borusu noluyooo gecmişi okuyamadım fazla biri özet gecsinn yaaaaaaaaopuy orumnanaktan

herkese tek tek teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için eşim için.... yarın öğlen bırakmaya gidecez zonguldağa. çok üzülüyoooo valla ben kızımın hasretine nasıl dayanacam diyo....

herkese tek tek teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için eşim için.... yarın öğlen bırakmaya gidecez zonguldağa. çok üzülüyoooo valla ben kızımın hasretine nasıl dayanacam diyo....

ah canım benim Allah ikinizede sabır versin ama ayrılık sevgileri perçinler iyi yönünden bak tatlım en azından artık yalnız değilsin.. Bebğin var yanında. :) Allahım kavuştursun inşallah.

selam
gülaycım bende haberleri sevinçle izledim şükür yaniii
tubaaaa bende görcem ben insan değilmiyim bende görcemmm o resmiiii
amma kaynatmışsınız be bende oğlumla uyku çekiyodum o arada

Back
X