• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

mrb kızlar umarım anneler ve bebişler iidir
kızlar bugün dra gittik kontrole kızımın boyu 61cm kilosu 6100gr olmuş.
benim için önemli bir konu cevaplarsanız sevinirim.şimdi benim kız ilk aylar sürekli mama yiyordu süt yoktu.ama artık sadece beni emiyor 25 günde 700gr almış.günde 28 gr almış oluyor.sizce bu normalmi.drumuz iyi olduğunu mamaya gerek kalmadığını söylüyor.siz ne dersiniz

benim için önemli bir konu cevaplarsanız sevinirim.şimdi benim kız ilk aylar sürekli mama yiyordu süt yoktu.ama artık sadece beni emiyor 25 günde 700gr almış.günde 28 gr almış oluyor.sizce bu normalmi.drumuz iyi olduğunu mamaya gerek kalmadığını söylüyor.siz ne dersiniz

maşallah çok çok iyi salihacım harika kız daha ne olsun 6100 gr çocuk benim doğa daha yeni 5,5 oldu hemde dört ayımız dolduğu halde.

salihacım süperrrr maaşallah
salı bizimde kontrol var oğlum kilo almadı gibi geliyo banada ama bakalım inş. herşey yolundadır

canım nekadarlık kızın tam olarak?

biz daha bu ay gitmedik doktora gecen arkadasta bebek tartısı vardı tarttım 7100 gr olmustu ama sanırım erkek cocukla kızcocuk farklı oluyoo yawwwwww

ємєℓ;10408968 .!.:
benim de oyle gulnazcım bir gogsumden 50 ml digerinden en fazla 20 yani toplam 70 ml içiyo bi ogunde ustunu mama ile tamamlıyorum çok uzuluyorum inan ve takrar sutumun dolması ıcın 6 saat gecmesi gerekiyo

Canım göğsünün dolmasını 6 saat beklersen tabi sütün kesilir.Hiç o kadar beklenirmi.
6 saat emzirmedin mi beyine şöyle msj gidiyor boşalmadığına göre süte ihtiyaç yok üretmeyede gerek yok.Belki biliyorsundur ama bilmeyenler öğrensin burdan göğüslerinizi mutlaka boşaltın o kadar süre beklemeyin.

Canım göğsünün dolmasını 6 saat beklersen tabi sütün kesilir.Hiç o kadar beklenirmi.
6 saat emzirmedin mi beyine şöyle msj gidiyor boşalmadığına göre süte ihtiyaç yok üretmeyede gerek yok.Belki biliyorsundur ama bilmeyenler öğrensin burdan göğüslerinizi mutlaka boşaltın o kadar süre beklemeyin.

ya ben bitürlü sagamıyorumm oglum 2 saatte bir emdigi içinn ancak ona yetiyooo daha nekar sütüm var onu bile ögrenemedim

gülaycım kızının yüzü nasıl oldu canım bu arada? bizimki tekrarlıyo malesefmafoldumben

canım ben mustela stelopia ile şuan kontrol altında tutuyorum canım... şuan hiçbir sorun yok tekrarlamadı da... ama eğer kullanmazsam heran çıkacak gibi. hemen kızartıları ve kurulukları başlıyo... bir de hiç kortizonlu diğer krem kullanmaddım canım... stelopia ile temizleyip kremiyle nemlendiriyorum. günde iki kez....

benim kinin bir de omzuna ve boynuna sıçramıştı.... şuan onları da kontrol altında tutuyorum... hafif izleri var orada.

senin yanaklarda mı tekrarladı.

selam kizlar
valla yarildim yazilanlari okurken
meshur diregide kacirdik ama neyse zaten gorupte can cektirmeye gerek yok di mi

zaten bizde ne direge ne kalasa ihtiyac var ben kalas gorevi goruyom zatiiiii
3 ayda insan bi kere bile kalkismaz mi o ise yok anam hic istek mistek kalmadi zaman buldummu dotu devirip yatiyorum anca

benim sutum cok azaldi yaaa valla 3 saatte bile az doluyor nolcak bilmem
insallah mamaya gerek kalmadan su 3 ayi tamamlarim da ek gidalara gecince rahat ederiz
bugun sutum artsin diye 1 lt bozayi indirdim mideye
bi de ben cok maydonoz yiyordum o mu azaltti acaba yaw

ali gece uykusuna yatti bende gidip bi banyo yapayim bari daha aksam yemegi de yemedim
ben hic bir seye vakit ayiramiyorum kizlar yaaa
hem cocuga bakip hemde ev isi yapan arkadaslara hayranim valla

canım ben mustela stelopia ile şuan kontrol altında tutuyorum canım... şuan hiçbir sorun yok tekrarlamadı da... ama eğer kullanmazsam heran çıkacak gibi. hemen kızartıları ve kurulukları başlıyo... bir de hiç kortizonlu diğer krem kullanmaddım canım... stelopia ile temizleyip kremiyle nemlendiriyorum. günde iki kez....

benim kinin bir de omzuna ve boynuna sıçramıştı.... şuan onları da kontrol altında tutuyorum... hafif izleri var orada.

senin yanaklarda mı tekrarladı.

evet canım bizde burda kremiyoruz nemlendiriciyle ama yinede pütür pütür oluyo... bizimde omzunda ve boynunda vardı ama oraları tekrarlamıyo neyseki... yanakları çok pütürlü ama fayda etmiyo sanki nemlendirici... biz kortizonluyu ara ara kullanıyoruz doktorumuz kullanmanızda sakınca yok dedi sürekli olmadığı sürece...

Back
X