Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülayım ben sana msnden yollarım tamammı canım..? sanada alcaz merak etme. eheh
direğe geldi bunlar direğe bidaa koymam valla netlere düşecem eheh :)
canım burada gülnazda demişş cekilişi kacırdık diyee bence sizde birbirinize hediye alınn nasıl olur?? fikir tabiii
mrb kızlar umarım anneler ve bebişler iidir
kızlar bugün dra gittik kontrole kızımın boyu 61cm kilosu 6100gr olmuş.
benim için önemli bir konu cevaplarsanız sevinirim.şimdi benim kız ilk aylar sürekli mama yiyordu süt yoktu.ama artık sadece beni emiyor 25 günde 700gr almış.günde 28 gr almış oluyor.sizce bu normalmi.drumuz iyi olduğunu mamaya gerek kalmadığını söylüyor.siz ne dersiniz
bence çok güzel bi fikir tabi gülnazda isterse.
mrb kızlar umarım anneler ve bebişler iidir
kızlar bugün dra gittik kontrole kızımın boyu 61cm kilosu 6100gr olmuş.
benim için önemli bir konu cevaplarsanız sevinirim.şimdi benim kız ilk aylar sürekli mama yiyordu süt yoktu.ama artık sadece beni emiyor 25 günde 700gr almış.günde 28 gr almış oluyor.sizce bu normalmi.drumuz iyi olduğunu mamaya gerek kalmadığını söylüyor.siz ne dersiniz
ємєℓ;10408968 .!.:benim de oyle gulnazcım bir gogsumden 50 ml digerinden en fazla 20 yani toplam 70 ml içiyo bi ogunde ustunu mama ile tamamlıyorum çok uzuluyorum inan ve takrar sutumun dolması ıcın 6 saat gecmesi gerekiyo
Canım göğsünün dolmasını 6 saat beklersen tabi sütün kesilir.Hiç o kadar beklenirmi.
6 saat emzirmedin mi beyine şöyle msj gidiyor boşalmadığına göre süte ihtiyaç yok üretmeyede gerek yok.Belki biliyorsundur ama bilmeyenler öğrensin burdan göğüslerinizi mutlaka boşaltın o kadar süre beklemeyin.
gülaycım kızının yüzü nasıl oldu canım bu arada? bizimki tekrarlıyo malesefmafoldumben
ya ben bitürlü sagamıyorumm oglum 2 saatte bir emdigi içinn ancak ona yetiyooo daha nekar sütüm var onu bile ögrenemedim
maşallah çok çok iyi salihacım harika kız daha ne olsun 6100 gr çocuk benim doğa daha yeni 5,5 oldu hemde dört ayımız dolduğu halde.
canım ben mustela stelopia ile şuan kontrol altında tutuyorum canım... şuan hiçbir sorun yok tekrarlamadı da... ama eğer kullanmazsam heran çıkacak gibi. hemen kızartıları ve kurulukları başlıyo... bir de hiç kortizonlu diğer krem kullanmaddım canım... stelopia ile temizleyip kremiyle nemlendiriyorum. günde iki kez....
benim kinin bir de omzuna ve boynuna sıçramıştı.... şuan onları da kontrol altında tutuyorum... hafif izleri var orada.
senin yanaklarda mı tekrarladı.
aynen canım beni anlatmışsın sankiiii