• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

yahu aksama anca laptop gelıyor neler kacırdım neler yaffff.ama gırıyom gecmısı okumadan yapamayıp 2 saat okuyom zor ser ahanda oluyo bu saat yaaaç
ulen tuba resmı gormedım ama meraktanda catlıyom herkesın yaptıgı yoruma bakılırsa kı ozge lezoluga yonlendısırnaşık şey o derece bıseyı gormedıms yaaa tuhhh.masallah muhabbetınıze kocanla aferın sana kıs helal olsun bızde tamö kalas ebrunun dedıgı gıbı.homur homur yatmaca.
bu arada gamze motorun bozuk ama agzın ne laf yapmıs gıs guldurdun hakır hakır benı beaaaakaydirigubbakcemile3 Allah razı olsunnn.

Bu arada emsalımmmm canım arkadasımm okuzlugumu mazur gor dunden gece aklımdaydı yazacaktım 12 yı gecınce ama unutmusum kafa yaaa.telefonda bıle kayıtlı dogumgunun kusum yaaaa.DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN DAHA NICE SENELERE BITANEM SAGLIK MUTLULUK ICINDE ESINLE YAVRUNLA SEVDIKLERINLEEEE.alkisalkisalkis

ebrucum canım benım ızmıre gıdıcez yılbasında.heralde 4-5 gun kalır ıstanbuıle gecerız ama 1-2 gun sanırım tam programı bellı etmedı kocam yaa.yoksa bende acayıp bulusmak ıstıyom yaa.

valla yeni başladı desem yeridir.. bu aralr fazla sğt içiyom ondan mıdır acep? yarın içmicem bakalım azalacak mı?

oyyy kuzum süt mü o yapar tabe. ben sütün tadını unutalı çok oldu walla. yoğurdu bile 1 kaşık ve tuzlayıp yiyorum sadece...

ayfer bu sefer ki buluşma bende olcek ona göre bak...

bu arada yıkanma konusunda dertlı arkadaslarım suyun sıcaklıgını ıyıce kontrol edın derım.elımle olctugumde yakmıyor ama bacagıma yada kolumun ıc kısmına tutuyom suyu anlıyorum sıcak mı soguk mu.benmce yanı.cok sogukta olmasın tabı.vede ayaklardan baslayın ıslatmaya.karnınada ara ara su verın usumesın.gamzenın yontem guzel bak karnına lıf koymak bravo valla.

oyyy kuzum süt mü o yapar tabe. ben sütün tadını unutalı çok oldu walla. yoğurdu bile 1 kaşık ve tuzlayıp yiyorum sadece...

ayfer bu sefer ki buluşma bende olcek ona göre bak...

sende benım gıbı gaz dıyetı dımı hala yaaa.tamam seker basım ustune sendeyıs kızmaaa.bı ıstanbula gelekte hayırlısı ıle.len burda dırek vardır aslında bu konularda acayıp rahat bır ulke burası ama gamzenın dedıgı gıbı maykıl ceksın posterı gıbı yapısmanın yanısıra dıregın can saglıgı acısından su gaza dotumle gırısmıyım bu ıslerekaydirigubbakcemile3

bende banyomu yaptim kizlar simdide gidip yemek yiyim
optum hepinizi

ayfercim seni gordum asagida yilbasinda istanbulada ugricakmisiniz yoksa sadewce izmire mi gitceksiniz
istanbula gelceksen bi bulusma ayarliyalim

kızlar birdahaki istanbul buluşmasına kabul ederseniz bende gelmek istiyorum banada haber verin tamam mı:)

bende banyomu yaptim kizlar simdide gidip yemek yiyim
optum hepinizi

ayfercim seni gordum asagida yilbasinda istanbulada ugricakmisiniz yoksa sadewce izmire mi gitceksiniz
istanbula gelceksen bi bulusma ayarliyalim

ah be güzel arkadaşım çocuğunda 7 de uyuyomuş nasıl siftahın olmaz? Bide banyonda boşa gitmiş insan girmeden bi değerlendirir öyle girer :) Yazık o akan sulara eheheh.

Ay canlar çok duygusal bi akşam geçiriyorum.. kocam elinde bir buket karışık renk papatya ile geldi eve üstte iki kırmızı gül altta bir beyaz gül.. niye bunlar dedim. ayın kaçı dedi. düşünüyorum düşünüyorum hiçbirşeyimiz değil.. Allah allaaaaaaah dedim ne alaka. 20 sinde öğrenmiştim hamile olduğumu oda değil. Meğer neymiş bilin bakalım :))))

Ay canlar çok duygusal bi akşam geçiriyorum.. kocam elinde bir buket karışık renk papatya ile geldi eve üstte iki kırmızı gül altta bir beyaz gül.. niye bunlar dedim. ayın kaçı dedi. düşünüyorum düşünüyorum hiçbirşeyimiz değil.. Allah allaaaaaaah dedim ne alaka. 20 sinde öğrenmiştim hamile olduğumu oda değil. Meğer neymiş bilin bakalım :))))

Edepsiz karı seniiiiikaydirigubbakcemile3

tuba kiz cok guldummmmmmmmmm gulm olayinada boru olayinadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

selam ciciş anneler ciciş bebekler ben çamaşır astım bi posta bebegimi uyuttum anca geldim gündüz giremiyom kız durmuyo ilgi istiyo hep

neymiş kız merak ettimdelikafadulden

teme atma yıldönumumymuşş????:))))))

offf beee bigün girmedim asıl önemli şeyi kaçırmışımmmmafoldumben
ne etcez şimdiiii:gitme:

Back
X