Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mehtap kalbimiz birmiş canım :))
hüsniyecim geçmiş olsun tatlım yaaa geçmedi mi gaz sıkıntılarınız daha?
valla yeni başladı desem yeridir.. bu aralr fazla sğt içiyom ondan mıdır acep? yarın içmicem bakalım azalacak mı?
valla yeni başladı desem yeridir.. bu aralr fazla sğt içiyom ondan mıdır acep? yarın içmicem bakalım azalacak mı?
oyyy kuzum süt mü o yapar tabe. ben sütün tadını unutalı çok oldu walla. yoğurdu bile 1 kaşık ve tuzlayıp yiyorum sadece...
ayfer bu sefer ki buluşma bende olcek ona göre bak...
bende banyomu yaptim kizlar simdide gidip yemek yiyim
optum hepinizi
ayfercim seni gordum asagida yilbasinda istanbulada ugricakmisiniz yoksa sadewce izmire mi gitceksiniz
istanbula gelceksen bi bulusma ayarliyalim
bende banyomu yaptim kizlar simdide gidip yemek yiyim
optum hepinizi
ayfercim seni gordum asagida yilbasinda istanbulada ugricakmisiniz yoksa sadewce izmire mi gitceksiniz
istanbula gelceksen bi bulusma ayarliyalim
Ay canlar çok duygusal bi akşam geçiriyorum.. kocam elinde bir buket karışık renk papatya ile geldi eve üstte iki kırmızı gül altta bir beyaz gül.. niye bunlar dedim. ayın kaçı dedi. düşünüyorum düşünüyorum hiçbirşeyimiz değil.. Allah allaaaaaaah dedim ne alaka. 20 sinde öğrenmiştim hamile olduğumu oda değil. Meğer neymiş bilin bakalım :))))
Ay canlar çok duygusal bi akşam geçiriyorum.. kocam elinde bir buket karışık renk papatya ile geldi eve üstte iki kırmızı gül altta bir beyaz gül.. niye bunlar dedim. ayın kaçı dedi. düşünüyorum düşünüyorum hiçbirşeyimiz değil.. Allah allaaaaaaah dedim ne alaka. 20 sinde öğrenmiştim hamile olduğumu oda değil. Meğer neymiş bilin bakalım :))))