Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yo anacımmm eger gelirsenn yakama krmzı gül takarımm tanırsın tamammııı zemuszemus
günaydın canımm nasıl erdenayy bugunn ısırmaya basladımı seniiiii kaydirigubbakcemile3
olur tatlımmm::)Günaydın canımmmmmmm
Afiyet bal şeker olsun. Şu hediye işne gelince sen azcık özele gel bakam. hediye tüyosu alem senden biraz :jeyyar:
günaydın herkese bu arada
ayy uyudu daha fazla tutamadım.... emine canım nezaman geliyosun burya ozaman buluşalım....
kızlar yaa erkek bebeğe hediye almak hakketten çok zor.... hala ne alacağıma karar vermedim....sizler aldınızmı hediyeleri..
eminebende elma suyu falan içirsem zararı olurmu daha yeni bitti 3. ayımız...
huhuuuuuuuu tünaaaydınnnnn....
ay oğlum benden hıncını alıyo resmen dünden beri... beni bırakıp işe gidermisin ben de tependen inmem der gibi![]()
tünaydın balım... demek benim damat yaramzlık peşinde he :))
sorma canım yaaaa. kucağımda uyuyo bırakıyom gözler açılıyo hemennn. sol kol gitti benim zaten... sen napıyon? ya bizde çıkcaz alışverişe ama oğlumu çıkarmıyom. sen çıkarıyon mu?
oyy özlemiş seni bacım ya uyusun kucağında kıyamam...
Yok hayatım ben tek başıma gidicem. Hava soğuk, ortalık kalabalık... kızı çıkarmam dışarıya. o anane ve dedeyle takılacak evde...
tamamdır gülnazım bana özelden adresini yazar mısın. bide beni facede eklesene kız..
eminecim ne güzel olur valla yaaa seymende çok yakın bize bi gün belirleyinde gelin bana çok sevinirim süper olur :)
gülnazcım ben dört ayımı bekledim vermek için dört aylıkken elma ve havuçla başlayabiliyosun armutta olur dah asonra nara geçebilirsin.. bence daha erken geçme devam sütü kullan mamayerine ben öyle yaptım.. iki haftan kalmış yavrum zaten..
Birde meyva suyu verenler çok dikkat edin önce iki gün falan kesin 30 verin bakın armut alerji gibi birşey yaptı doğada çok içti birden haspam yüzü siil gibi döktüyüklenmeyin karaciğerinin alışması lazımmış o gıdaya.