• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ayy uyudu daha fazla tutamadım.... emine canım nezaman geliyosun burya ozaman buluşalım....

kızlar yaa erkek bebeğe hediye almak hakketten çok zor.... hala ne alacağıma karar vermedim....sizler aldınızmı hediyeleri..

Günaydın canımmmmmmm

Afiyet bal şeker olsun. Şu hediye işne gelince sen azcık özele gel bakam. hediye tüyosu alem senden biraz :jeyyar:
olur tatlımmm::)

günaydın herkese bu arada

günaydın canım..valla ben elma suyu ile havuç suyu verdim...sonra tecrübeli eltimden öğrendim ki havuç portakal mandalina suyu vermemek gerekirmiş asitli olduklarından dolayı kakasını asitli yapıyormuş buda pişiğe sebep oluyormuş...elma ve armut suyu içirebilirsin... bende mama veriyodum...elma suyu verdim.çok güzel içti....bi problem yok...

ayy uyudu daha fazla tutamadım.... emine canım nezaman geliyosun burya ozaman buluşalım....

havaların düzeldiği ilk fırsatta gelicem canım...

kızlar yaa erkek bebeğe hediye almak hakketten çok zor.... hala ne alacağıma karar vermedim....sizler aldınızmı hediyeleri..

aynen öyle canım ya.bende baya gezdimm dolaştım.en sonunda lcw da bi kıyafet beğendim...çok şıktı...ama bedeni yoktu..bedenin olduğu şubelerin yerini öğrendim..oralara gittim onlarda da ellerinde tek olduğundan dolayı depoya baya baktılar bulamadılar...en son bizde tercihimizi başka bişeden yana kullandık....Kız bebek olsaaa alternatif o kadar çok var ki....ama erkek bebeğine malsef....kötükedihüso

bende weniceye lcw baktım ama beden yok .... bugün cıvıl bakıcamm artık şansımıza...

huhuuuuuuuu tünaaaydınnnnn....
ay oğlum benden hıncını alıyo resmen dünden beri... beni bırakıp işe gidermisin ben de tependen inmem der gibi :(

sorma canım yaaaa. kucağımda uyuyo bırakıyom gözler açılıyo hemennn. sol kol gitti benim zaten... sen napıyon? ya bizde çıkcaz alışverişe ama oğlumu çıkarmıyom. sen çıkarıyon mu?

oyy özlemiş seni bacım ya uyusun kucağında kıyamam...

Yok hayatım ben tek başıma gidicem. Hava soğuk, ortalık kalabalık... kızı çıkarmam dışarıya. o anane ve dedeyle takılacak evde...

oyy özlemiş seni bacım ya uyusun kucağında kıyamam...

Yok hayatım ben tek başıma gidicem. Hava soğuk, ortalık kalabalık... kızı çıkarmam dışarıya. o anane ve dedeyle takılacak evde...

biz de çıkartamıyoruz işte yaaaa tatil günü de onları evde bırakıp çıkmak içime sinmiyo pofff yaz gelsin gari yaaa...

merhaba :)
ben de 4/09/2009 da minik prensime kavuştum fakat çok huysuz ve gazman gibi bir oğlum olduğu için dünya iile ilişkimi kesmiştim şimdi biraz uyttum dedim ki pc ye bakayım azcık:) sizlere oğlumla bir selam vermek istedim. hepimizin bebeklerini Allah kazadan beladan korusun uzun ömürler versin;) bizlere de kolay gelsin yerimseniben

tamamdır gülnazım bana özelden adresini yazar mısın. bide beni facede eklesene kız..

eminecim ne güzel olur valla yaaa seymende çok yakın bize bi gün belirleyinde gelin bana çok sevinirim süper olur :)

gülnazcım ben dört ayımı bekledim vermek için dört aylıkken elma ve havuçla başlayabiliyosun armutta olur dah asonra nara geçebilirsin.. bence daha erken geçme devam sütü kullan mamayerine ben öyle yaptım.. iki haftan kalmış yavrum zaten..

Birde meyva suyu verenler çok dikkat edin önce iki gün falan kesin 30 verin bakın armut alerji gibi birşey yaptı doğada çok içti birden haspam yüzü siil gibi döktü :( yüklenmeyin karaciğerinin alışması lazımmış o gıdaya.

tamamdır gülnazım bana özelden adresini yazar mısın. bide beni facede eklesene kız..

eminecim ne güzel olur valla yaaa seymende çok yakın bize bi gün belirleyinde gelin bana çok sevinirim süper olur :)

gülnazcım ben dört ayımı bekledim vermek için dört aylıkken elma ve havuçla başlayabiliyosun armutta olur dah asonra nara geçebilirsin.. bence daha erken geçme devam sütü kullan mamayerine ben öyle yaptım.. iki haftan kalmış yavrum zaten..

Birde meyva suyu verenler çok dikkat edin önce iki gün falan kesin 30 verin bakın armut alerji gibi birşey yaptı doğada çok içti birden haspam yüzü siil gibi döktü :( yüklenmeyin karaciğerinin alışması lazımmış o gıdaya.

canım eklerim tabi adresimide atarım sen de at bakim

devam sütüyle mamanın farkını cözemedim mama daha tok tutarmıs sadece sen biliyosan bi anlat ya

1 numaralı olanlar devam sütü...bundan başka ne veriliyoki mama olarak yaaa...devamsütü=mama diye biliyom ben

Back
X