Canım benim Allah sana sabır versin seninkiler benimkinden daha betermiş çok iyi yapmışsın valla sizden gördükçe cesaret topluyorum ortak noktanız bir kezde olsa gözdağı vermek bunun için cesaretimi toplamam lazım:bir yıl sürermiş cesaretimi toplamam:şutarafagitti
dünde geldi bilmem kimin torunu seninkinden daha toplu ya anen dedim bak biliyon huyumu sonra kızım niye geriliyon diyosun sabır biyere kadar dedim 3kere bugün aynı şeyi dedin ben kızımdan memnunum kimsenin bebegiyle kıyaslamam bebegim kobay değüil kilosuda gayet iyi dedim 5500 gr 60cm boyu dah neolsun obezmi yapayım tek meme emen bebek buya 8aylık dogdu dedim çok istiyosan al onun torununu kendine torun yap öff mama vermiyom ben biliyon dedimkızdım havlu attım koltuga tmm kızma kızım ben sadece toplu dedim seninkine zayıf demedimki diyo yapma gözünü seveyim ben iyi davrandıkça laf çöarpıtıyon bana at laf ama kızımı sokma bulaflar arasına dişlerimi gösteririm dedim ben onun için 8ay 295 igne yedim ölümlerden döndüm sen iyi biliyon sen yapma bari dedim sustu