• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Canım benim Allah sana sabır versin seninkiler benimkinden daha betermiş çok iyi yapmışsın valla sizden gördükçe cesaret topluyorum ortak noktanız bir kezde olsa gözdağı vermek bunun için cesaretimi toplamam lazım:bir yıl sürermiş cesaretimi toplamam:şutarafagitti

dünde geldi bilmem kimin torunu seninkinden daha toplu ya anen dedim bak biliyon huyumu sonra kızım niye geriliyon diyosun sabır biyere kadar dedim 3kere bugün aynı şeyi dedin ben kızımdan memnunum kimsenin bebegiyle kıyaslamam bebegim kobay değüil kilosuda gayet iyi dedim 5500 gr 60cm boyu dah neolsun obezmi yapayım tek meme emen bebek buya 8aylık dogdu dedim çok istiyosan al onun torununu kendine torun yap öff mama vermiyom ben biliyon dedimkızdım havlu attım koltuga tmm kızma kızım ben sadece toplu dedim seninkine zayıf demedimki diyo yapma gözünü seveyim ben iyi davrandıkça laf çöarpıtıyon bana at laf ama kızımı sokma bulaflar arasına dişlerimi gösteririm dedim ben onun için 8ay 295 igne yedim ölümlerden döndüm sen iyi biliyon sen yapma bari dedim sustu:olmaz:

Selam millet. Buğün size katılmadım. Kaynanaları çekiştirmişsiniz. Sorunlu kaynanaları Allaha havale ediyorum gelinlerinede sabır diliyorum.
Benim oğlumda gece 2-3 kez emmek için kalkıyor. Zor vallahi sabahta kalk ötekini okula hazırla yolla işe gel. Ömrün koşuşturmacayla geçecek. YA sabır çekiyorum. Ek gıdalara başladığımızda acep dahamı uzun uyurlar???

ışte yine akşam oldu şimdide akşam koşuşturmacası. Eve git yemek yap bebiş emzir büyüğün ödvi ev işleri offfff offfffffffffff. Ne zor muş 2 çocuklu olmak.
Ben kaçar Herkese iyi akşamlarr Öptümmmmmmm hepinizzzziiiiiii

dünde geldi bilmem kimin torunu seninkinden daha toplu ya anen dedim bak biliyon huyumu sonra kızım niye geriliyon diyosun sabır biyere kadar dedim 3kere bugün aynı şeyi dedin ben kızımdan memnunum kimsenin bebegiyle kıyaslamam bebegim kobay değüil kilosuda gayet iyi dedim 5500 gr 60cm boyu dah neolsun obezmi yapayım tek meme emen bebek buya 8aylık dogdu dedim çok istiyosan al onun torununu kendine torun yap öff mama vermiyom ben biliyon dedimkızdım havlu attım koltuga tmm kızma kızım ben sadece toplu dedim seninkine zayıf demedimki diyo yapma gözünü seveyim ben iyi davrandıkça laf çöarpıtıyon bana at laf ama kızımı sokma bulaflar arasına dişlerimi gösteririm dedim ben onun için 8ay 295 igne yedim ölümlerden döndüm sen iyi biliyon sen yapma bari dedim sustu:olmaz:

benımki de aynı iş yerinden bir arkadaşının bebeğiyle karşılastırıp duruyor senın kı zayıf o bebek seninkiinden küçük ama 7 kilo sürekli emzir memede dolasıyorum bebekle ardından ne meme kalıyor nede süt.sonrada bak sütün kalmadı mama ver mama deyip duruyor...her geldiğinde aynı terane...birde bebek bana deil ona ve oğullarına benziyor benle alakası yok sankı kendi doğurdu...
yeteri kadar sıktım sizi neyse kaynana faslını bitireyim bari bu arada yılbası cekilişine giremedim ben gec kaldim sanırım:gitme:

selam ksılar nasılsınız ben biraz üzgünüm eşim sitemkarca bi msj attı ama gülerek attı ama sitem var içinde dediki yavrum gündüzleri kızı uyutmada gece uyusun yakınlaşamaz olduk dedi haklıda 8ay herley yasaktı bize cinsel açodan bide 80gün adam cagız kanamamı bekledi kız şuan 3aylık ama biz toplam 2kere beraber olmuşuzduır kardeş gibi oldu sitem ediyo haklı olarak ben kızımı gece uykusuna nasıl alıştırcam 2den aşagı uyumuyo:(
gece 2 den sonra sabaha dek çok vakit var canım:kedi:
gladriel
tatlım ben kaynanam girdiğinde çok gzel bir zamanlamayla tabiri caizsekocamın üstüne çıkarak bu odanın bir yatak odası olduğunu kocamla bana ait olduğunu başka kimsenin girmemesi gerektiğini öğrettim ona:kedi:
biraz yırtıkça biliyorum ama inan hak ediyolar tatlım yap lütfen
owwwwwwwwwwwwwwwwww:lepi::lepi::lepi:
kızlar durmadan kaynanalardan bahsediyorsunuu a ruum sıklıyo. benim oluma o bakacak cunk. kötü biri deği severim ama sürekli bizdekalacak olması kasıyoor beni:(
vallla allah sabır versin en iyisi bile olsa evde yabancı biri olması kötü bişi...:delphin: 70 gün durdum anacımmmm beraber pehhhhhhhhhhhhhhhhh:oklava:

kızlar bana sıkı sıkı tembihlendi aklımdayken yazıyım. birliktelikten sonra abdest almadan çocuklar emzırılmezmiş.
evet annemde bana demişti asla emzirilmezmiş.:hulya:
benımki de aynı iş yerinden bir arkadaşının bebeğiyle karşılastırıp duruyor senın kı zayıf o bebek seninkiinden küçük ama 7 kilo sürekli emzir memede dolasıyorum bebekle ardından ne meme kalıyor nede süt.sonrada bak sütün kalmadı mama ver mama deyip duruyor...her geldiğinde aynı terane...birde bebek bana deil ona ve oğullarına benziyor benle alakası yok sankı kendi doğurdu...
yeteri kadar sıktım sizi neyse kaynana faslını bitireyim bari bu arada yılbası cekilişine giremedim ben gec kaldim sanırım:gitme:

sallaaaaaa tavrını koy...fazla verme ipleri:oklava:

adaşım gülcan
bende bu kaynana konusunda çok dertliyim tatlım ve kesinlikle sana katılıyorum insan zamanla öğreniyo bende çok diyorum şimdiki aklım olsaydı diye neyseki erken ayıktım
benim biraz ayıkma geç oldu ama hiç olmamasından iii dir dimi

kızlar bana sıkı sıkı tembihlendi aklımdayken yazıyım. birliktelikten sonra abdest almadan çocuklar emzırılmezmiş.
ya ben bunu araştırdım emzirebiliyıruz diye biliyorum :((

emzirilmez kızlar nasıl işlşkiden sonra abdest alıyosan bişliye dokunamıyosan buda aynı bastıgın toprak kurur dinbimizde çok günah emzirmekkkk araştırın bakın herkes bilirr

meryemım valla ben hamıle ıken nette araştırmıştım emzırebılıyoruz diye okudum tabi ezan vaktını geçirip emzırdıysek ozaman haram diyeee okudum sizin dedıgınız gibiyseee bana sölemek için geç kaldınız ne yazık kı:((((aman bundan sonra töbeeee vallah kıyabılırmıyım oglumamafoldumben

gülcan bilmeden yapılan şeyler sayılmaz:) ezan vakti emzirmiyorken gecerli. sadece 1 ezan okunduktan sonra 2.ye kalmadan banyonu yapman gerekirmiş.

bana ablam 40 ım yaklaşınca hemen söylemişti. çok güldüm ulan dedim söylmek için 40 ımızımı bekledin:)

--------------------------------------------------------------------------------

Helal süt emmiş kişi

Soru: Cünüpken bebek emzirilir mi? Gece yansı uyanıp bebek ağladığında gusül abdesti almak için bebek bekletilmeli mi? Halk arasında helal süt emmiş dedikleri durum bu mudur? (Elif Toprak)

Cevap: Cünüpken namaz kılınmaz ama yemek yenilebilir, çocuğa süt emzirilir. Cünüplük sütü kirletmez. O, bir dış temizliği gerektiren şeydir. Helal süt emmiş tabiri, inançlı, iyi huylu, haramı helali gözetleyen, haram yemeyen bir annenin sütüyle beslenmiş demektir. Annesinin sütü, helal lokmadan oluşmuş ise o çocuk helal süt emmiş olur.
Süleyman Ateş tarafından yazılan bu makale, 14 Şubat 2006 Salı günü yayınlanan Vatan Gazetesindeki köşe yazısıdır.
http://makale.turkcebilgi.com/kose-y...manlardir.html

geçmişi okudum biraz kaynanalarıyla sorunları olanlar allah kolaylık versin.
kızlar benim bildiğim kadarıylada hemen banyo yapmak gerekiyor.

filiz haklı olabilirler ama ben onu o şek,lde duydum asla emzirmem. kaç olursa olsun zaten hemen banyomu yaparım böylelikle cocuk beklemez.

filiz haklı olabilirler ama ben onu o şek,lde duydum asla emzirmem. Kaç olursa olsun zaten hemen banyomu yaparım böylelikle cocuk beklemez.

kesinlikle ben de zaten dikkat ediyorum sadece burda okudum ve paylaşmak istedim çok bir zaman almaz banyo bir yerdede duymuştum sadece o göğsünü yıkayıpta verebilirmişsin

ємєℓ;10484291 .!.:
kızlar benim sutum tamamen azaldı:( bugun ikisi 10 ml cıktı ya da cıkmadı mafoldumben

canım ben benimkisine az diyodum ikisi toplam 40 ml çıkıyo:çok üzgünüm::a015:
bilem,yorumki, çogalırmı bu saatten sonra.emmiyoda benim kızım.bu arada pompan geldimi...aldınmı:çok üzgünüm:

evet canım pompam geleli cok oldu.....o geldigi zamanlarda 60 ml falan cıkıyordu tek gogus 70 i buluyorduk ama zamanla boyle olduk iste:( allahtan 4 ay olmak uzereyiz ek gıdaya bslaycam ben

bugun oğlum 3 ayı bıtırdı ama sutum azalıyo ne yapacağımı bılemıyorum bol su da ıçıyorum
mama ya geçmek ıstemıyorum
zordayımmmmmmmm

aynı seyleri yasıyoruz canım yapcak bisey yok bu durumda mecbur mama verceksin.......benimde ancak 10-20 ml cıkıyor uzerine mama takviyesi yapıyorum......haftaya kontrolumuz var doktora danısıp ek gıdaya gecip gecemeyecegimi sorcam

Back
X