• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

doğru bacım daha çok yeni kesikler

sapkun kadın seniiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3 kızım adamın bacısı oldum sanki ya heç bana yan gözle bilem bakmıyo . zeynebin dediği gibi üzülüyodum haline ben zorluyodum baktım pas vermiyo şimdi bende hiç o mevzuyu açmıyom zorlamı beeeeeee :olmaz:
bu kocalara ne oldu anlamıyorum ki doğumdan sonra benimki bide demzmi ya kızım uyanırsa allahım ya genelde bu tarz söylemler annelere ait olur heleki yeni doğum yapn annelerde gayet normal bişi ama bizde tam tersi sanki adam kendi doğurdu kaydirigubbakcemile3
hatunlar biz dün dördüncü ay aşımızı vurulduk.. Kadın bunda tüberküloz var ateş yapabilir dedi valla yaptıda. ilk aşımız hiç yapmamıştı ama dün doğamın ateşi epey bi yküseldi fitil verdik soyduk biraz soğuk kompres düşürdük :( böylece ilk ateşlenmemizi yaşamış olduk.. Allah başka dert vermesin :)

amin geçmiş olsun canım maşallah size kaydirigubbakcemile5

özgem sana bakılmaz mı beeee :) sen azcık frikik ver yavrum evde çaktırmadan.. ben sana yazcam özelden neler yapacağını :P

he bacım el atıver benim şu duruma kaydirigubbakcemile3

zaten önden gidenin testisi kırılsın anasını satim ehehehe. geçecem ağustos annelerine size kıyamıyorum :P paranox kullanıyorum canımcım.. yarım fitil hemen geçirdi yarım saate düştü çok şükür. ama bence aşı vuruldğu gece bi kat daha ince battaniye yada ince giydirin.

kim dedi kızım ağustosta doğur diye :))) bende alayım bu paranoxtan evde bulunsun.

hiişşş çubuk mubuk ne iş kızlar yardım edin bana da :roflol: :roflol:
selam tatlışlarımmm, balıklama daldım biraz ama, ilk gecemde hiiiç zorlanmayan ben, doğumdan beri bacı oldum kocama :roflol: :roflol:
az daha devam edersem adam mecburen soğuyacak benden -tatlicadiarzu-

zaten önden gidenin testisi kırılsın anasını satim ehehehe. geçecem ağustos annelerine size kıyamıyorum :P paranox kullanıyorum canımcım.. yarım fitil hemen geçirdi yarım saate düştü çok şükür. ama bence aşı vuruldğu gece bi kat daha ince battaniye yada ince giydirin.

geçmiş olsun cnm ...şifa olsun aşınız inş.

herkslerin ne güzel kocişi yanında benim o bilem yok...teee vanlarda....anacım kıymetini bilin kocişlerinizin :))))))))

ben geçenlerde teyzesiyle beraber banyoda yaptırdım teyzesi kucagına aldı oturdu bende duşu açtım elime aldım duş başlıgını su tuta tuta yavaş yavaş yıkadım çokda güzel oldu...hiç üşümedi...siz eşinizle beraber yaptırabilirsiniz...eşiniz kucagına alıp oturur sizde yıkarsınız ben eşim burdA olmadıgı için teyzesiyle yaptırdım...

ya normalde file de yaptırıyordum bugün filesiz deneyelim dedik benim oğlan banyoda çok ağlıyo eşimle yaptırıyorum ama yetmiyoruz çocuğa
ya küvette yüzdürerek yaptıran arkadaşlar var ya
ben de heveslendim
ama beceremedik

ben kendi kuvetıne su dolduruyorum. elımın ustunde tutarak yıkıyorum.. şu ara zorluyor çok agladıgından çok kasıyor ama

Back
X