Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öldüm bittim bir saattir uyutmaya çalışıyorum(( yine her an uyanabilir napsam ne edsem ban bi akıl verin ?? bu arada bebeğinin kalbinde üfürümü hala devam eden varmı ???
canim milupanin gece cayi var ondan dene istersen.hem rahatlatiyo hem iyi uyuyo.kalbinde üfürümü ne demek?
kaynanasız olan yokmu içinizde ???
benim kaynanam var ama kaynana demeye bin şahit gerek:) anne kız gibiyiz....isteyene ödünç verebilirim.....kaydirigubbakcemile3
canım bende doğadan mini var hem ben içiyorum hem kızmıa veriyorum bitki çayı ama bi işe yaramadı bide milupa yı deneyim bakıım :)) üfürüm kalbinde delik var demek kızım doğduğunda kalbinde delik vardı cm den çok daha küçük kapanmasını bekliyoruz genelde bi çok bebekte olurmuş ama sonradan kapanırmış kızımınki kapanmadı :gitme:
yok canim kalsin almiyim ben:))benim kaynanam var ama kaynana demeye bin şahit gerek:) anne kız gibiyiz....isteyene ödünç verebilirim.....kaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:
teşekkür ederim canım allah muhabbetinizi arttırsın :)) benim kaynanam yok vefat edeli epey olmuş zira keyınpederimde yok ikisi aynı anda vefat etmişler trafik kazası allah gani gani rahmet eylesin
kaynanasız olan yokmu içinizde ???
gecmis olsun canimm.insallah kapanir.milupayi dene bencede.benim formülümde o cünkü.her gün huy degistiriyo kerata.
sağol canım denicem herkez huy değiştirmesinden şikayetçi zaten kaydirigubbakcemile3 ne huymuş değiş değiş bitmiyıokaydirigubbakcemile3
ordaaaa bir kaynanaaaa varrr uzaktaaaa o kaynanaaaaa benim kaynanamdırrrrrrrr... gitmesemdeeeeeeeeee gelmesedeeeeeeeeeeeee aramasamdaaaaaaaaaaa aramasadaaaaaaaaa o kaynanaaaa benim kaynanamdırrrrrrrr laylaylaylaaaayyyyyyy....
bilmem anlatabildim mi zeynepcimmmhihoyyyt
kızlar bebeğim hasta oldu ya hapşırıyor burnu akıyor ... omuzumda hep.. huysuzz... babamızda tv izliyoo sinir oldumm yaa..
kızlar bebeğim hasta oldu ya hapşırıyor burnu akıyor ... omuzumda hep.. huysuzz... babamızda tv izliyoo sinir oldumm yaa..
en iyisi seninki herhalde hem var hem yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3