• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

canım ben o kadar çok süt içiyorum ki, hergün et falan. maksimum noktadayım.... ben bugün 60 cc zor içirdim 2,5 saat hiçbirşey yememişti. artık göğsümden değil biberon ile verecem 10 gün, bakalım ne olacak. bir de biberonla da fazla içmiyo. annem konuşturuyo ben de ağzına biberonla sıkıyorum, içtiğini anlamıyo yani.... prenses hazretleri 30 cc içti, ben de 30 cc ağzına sıktım.... inşallah kilo olayını hallederiz ikimizde, yeterli kilo almış alırlar. senin doktorun en az kaç kilo almalı dedi gün içinde.

ah cnm o iştahsızlık bizdede var sorma ne yaptıysam açılmadı iştahı:gitme:

mehtapcım kusura bakma ya sen sivastaydın manisadasın diye aklımda kalmış.sivas soğuktur kesin.

kızlar köylerde kadınlar süte su ekleyip verirlermiş.ve babannem anlatmıştı onunda sütü yetmezmiş pelte yapıp verirmiş.böyle 4 çocuk yetiştirmiş.nişastanın bir vitamini yok ama ne yapsın kadın 55 yıl önce.maşallah babam amcalarım hepside sağlıklı.

mehtapcım kusura bakma ya sen sivastaydın manisadasın diye aklımda kalmış.sivas soğuktur kesin.

kızlar köylerde kadınlar süte su ekleyip verirlermiş.ve babannem anlatmıştı onunda sütü yetmezmiş pelte yapıp verirmiş.böyle 4 çocuk yetiştirmiş.nişastanın bir vitamini yok ama ne yapsın kadın 55 yıl önce.maşallah babam amcalarım hepside sağlıklı.
cnm tülay manisada yanlış hatırlamıyosamzemuszemus
bu arada evet sütü sulandırıp veriliyomuş içinede pirinç unu katıyolarmış bebeler maşallah tosun gibi biyümüşelr:emir_bebek:
gülay özele gelsene bcmm

özelde konuşan konuşana :oklava::oklava::oklava::oklava:
bende gelcem banane

kızlar acil bişey sorucam, hemen çıkmam lazım ama gelicem mutlaka... noolur bilen varsa yazsın...
emzirme döneminde hemoroid ameliyatı oluyor mu_? noolur biriniz bilio olun kafayı yicem, berbat bi haldeyim ölüyorum...
görüşürüz annişler...

ah cnm o iştahsızlık bizdede var sorma ne yaptıysam açılmadı iştahı:gitme:

canım sen de ağzına biberonla sıkmayı dene, annemle konuşurken ağzını açıyo, ben de o farketmeden sıkıyorum ağzına ....ben bayağı bir ağzına sıktım, hızlıca sıkınca ok gibi gidiyo. yavaş yavaş yarım saate 60 cc içirdik. tabi yarım oturur vaziyette tutuyoruz, genzine kaçmasın diye....

valla sütümü içsin diye ne taklalar atıyoruz. resmen annem bugün rüzgarın önünde halay çekti valla gülsün de farkında olmadan sütümü içsin diye...

kızlar lütfen sorumu cevaplar mısınız eğer biliyorsanız. nette bişeyler bulamadım.

benim buzlukta sütlerim var dondurulmuş. yarın işe gitcem. ama sütlerimin her biri 150 cc. ama benim kız en fazla 60 cc içiyo. acaba annem 150 cc buzdolabında çözse, sonra onun yarısını başka bir biberona boşaltıp kalan yarısını tekrar buzdolabına koysa olur mu acaba. kalan yarısını da 3 saat sonra ısıtıp içirse olur mu....

ebrucumm canım benim şimdi hediyeni aldık çok teşekkür ederiz
resminize bayıldım maşallahh size Allah ım uzun ömürler versin Alişe sana ve eşine mutluluğunuz daim olsun inşallahh
Alişin bebek şekerini göndermiş olman büyük incelik o kadar sevindim ki onu görünce anlatamam :))
notunu ağlayarak okudum meleğimi düşünerek bana aldığın bileklikte çok şeker nerden nereye değilmi
tekrar tekrar çok teşekkür ederim canım çok incesinn
en kısa zamanda ekleyeceğim hediyelerimizi topiğe

kızlar lütfen sorumu cevaplar mısınız eğer biliyorsanız. nette bişeyler bulamadım.

benim buzlukta sütlerim var dondurulmuş. yarın işe gitcem. ama sütlerimin her biri 150 cc. ama benim kız en fazla 60 cc içiyo. acaba annem 150 cc buzdolabında çözse, sonra onun yarısını başka bir biberona boşaltıp kalan yarısını tekrar buzdolabına koysa olur mu acaba. kalan yarısını da 3 saat sonra ısıtıp içirse olur mu....

ben bilmiorum canım ama mantıklı düşüncek olursak sen en iyisi 2 ayrı poşete sağ.. eti bile 2 kere buzluğa atmıoruz dimi...

bugün pek giren olmamış sanırım... slm kızlar benim bebem çok huysuz bugün hiç tuvaletinide yapmadı... omzumda geziyor..

canım bu soru tam dileklik...:kedi:

kızlar acil bişey sorucam, hemen çıkmam lazım ama gelicem mutlaka... noolur bilen varsa yazsın...
emzirme döneminde hemoroid ameliyatı oluyor mu_? noolur biriniz bilio olun kafayı yicem, berbat bi haldeyim ölüyorum...
görüşürüz annişler...

cnm geçenlerde biri dogumdan 15 gün sonra safra kesesi ameliyatı oldum yazıyodu kimdi yaaa hatırlayamıyom ama geçmiş sayfalarda var...eger o safra kesesi olduysa hemorro,id olab,lirsin...çok kısa bi ameliyat çünkü.

gülaycım sen o sütleri eğer dışarıda bekletmeden hemen buzluğa attıysan olur ama mesela üç dört saat dışarıda bekledikten sonra dondurduysan olmaz tamam mı canım.. bide şöyle yapsın annen buzluktan direk buzdolabına koyuyosun orada yavaş yavaş açılıyo soğukta uzun süre yarısını alıp ısıtıp içiriyor diğer kısım ısınmıyor hiç yani bi ısıtıp bi soğutmamış oluyorsun üç saat sonrada onu içiriyor. yalnız kızlar dolaptan çıkan sütü hiç kokladınız mı 200 cc süt döktüm geçenlerde ben hiç beğenmedim ya ben kokusunu. süt saklama poşetleriyle saklamıştım.

Back
X