edanazcım, çingenecim, meryemcim sağolun kızlar süt konusunda , valla siz olmazsanız ne yapcam. annemi aradım söyledim telefonda sizleri okuyunca, şuan işteyim ben de...
valla ben dün akşam saat 10 da rüzgara 75 cc içirdik, biberondan sıkarak.... şimdi de annem sabah saat 10 da 75 cc içirmiş, yarısını kendi içmiş, yarısını ağzına sıkarak içirmiş. bu sefer babam konuşmuş Rüzgarla...
sabah 7 de emzirdim, sonra sütümü sağdım 210 cc çıktı. annem 3 kez verecek bu sütü. ilkini saat 10 da vermiş. sonra saat 1 de, sonra 4 te verecek. ben de işten saat 4 te çıkacam. 5 de evde olacam.... emerse emziririm beni. az emerse, yada ağlarsa memeyi verdiğimde yine sağıp verecem sütümü. valla sağdığımda en azından içim rahat oluyo ne kadar süt içtiğini görmüş oluyorum.
sütümü de işyerinde saat 1 de sağacam.... eve gidince de saat 5 de sağacam.... şimdilik buzluktaki sütleri daha kullanmadım. sabah sağdığım süt yetecek gibi, inşallah sütüm azalmazsa.... tabi benim kız az içiyo o yüzden yetecek gibi. 75 cc yi geçmedi daha....
kızlar yatmadan önce ben 1 yumurta yiyorum, sabahları da 1 yumurta. bir de sabahları emziridkten sonra sağıyorum. bayağı faydasını gördüm. yumurtayı kesinlikle tavsiye ederim...
özgecim ben yılbaşını annemlerle geçircem, teyzemlere gideriz. valla eşim olsaydı yanımda ben de gitmek isterdim eğlenceye falan. tabi bebeği annemlere bırakırdık. ama malesef bu yıla kızımla beraber girecez babasız
biraz önce eşim aradı. ayağı yine çekmeye başlamış, bel fıtığı yine nüksetmiş sanırım... eğitimler de zorlanıyormuş. malum yaş 31.... bir de bizi çok özlediğini söyledi, sesi falan titredi bunu söylerken. bu kadar duygusal olduğunu hiç bilmiyordum.... canım benim yaaa....