• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

hooooooooy bugün çok fransız kaldım bacılar....
bunalımdayım dedim pas veren olmadı :(
dilekcim maşallah canım defne ne güzel iştahlı içiyor. bizimkinin iştahı da kapandı son zamanlarda sanki ya...

dilekcim maşallah canım defne ne güzel iştahlı içiyor. bizimkinin iştahı da kapandı son zamanlarda sanki ya...

kuzummmmmmmmmmmmm canım dünürümm ne oldu sana bakem.?? Gel öpem bağrıma basem seni annemmmmmm Şeniz

aaaa cok sasırdım cocugun agzından kesmık gelmesı peynır gıbı yanı,yettıgını gostergesı tabı bıde aglamıyosa benım kız sık sık emıyo bıde ben kuru dut yıyorum costuruyo sutu valla ben cok memnunum deneyın derım yazık ya cok erken mama ıcın tabı sut gekmıyosa ayrıda uzuldum valla getırın ben emzırım hepsını:))))

zeynepcim biz bunların hepsini denedık kuru dut neki hiçbişeyin faydası yok olmadı olmayınca olmuyo yani:(((

ay ne bilem dünürcüm yaaaaa... bas beni bağrına bugün pek kasvetliyim üzerinize afiyet... hava kapkara ondanmıdır bilmem... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kıyamam canım benım:teselli: burasıda aynı hadi az kaldı birazdn yavruna kavuşcaksın teselli olsun senin için

aaaa cok sasırdım cocugun agzından kesmık gelmesı peynır gıbı yanı,yettıgını gostergesı tabı bıde aglamıyosa benım kız sık sık emıyo bıde ben kuru dut yıyorum costuruyo sutu valla ben cok memnunum deneyın derım yazık ya cok erken mama ıcın tabı sut gekmıyosa ayrıda uzuldum valla getırın ben emzırım hepsını:))))

canım emzirmek tabi ki çok güzel bir duygu ama süt olmuyorsa mama vermek dünyanın sonu gibi değil. öyle üzülüp yas tutulması gerekmiyor bence. birkaç sayfa öncesinde mehtap yazmıştı köylerde inek sütüne bisküvi ezip yiyor el kadar bebecikler. bizler burda son teknoloji mamalar ile besliyoruz vahvahlanmanın anlamı yok...

ahh baharcım allah güç kuvvet versin hemencecik bitiriveresin işlerini canım benım

ben bı yerde okudum eskiden köylerde prinç ununu kım bulsunmuş unu kavurup suyla karıştırıp verırlermış nasıl oluyosa (bulamaç oluyo harelde)şükür yine en ii sini almaya çalışıyoruz
yaw bıde annem diyo bundan 10-15sene önce falan mama vermek modaymış parası olan sütü olsa bıle mama veriyomuş onun daha ii oldugu düşünülüyomuş çok ılgınç dimi.....

ben köyde çalışıyorum evime 26 km uzaklıkta
baharcım yine haline şükret öğleyin gidip görüyosun
dün gece rüyamda okula geç kalmışım kağana süt bırakmadığım gibi emzirmeden evden çıkmışım
okula gittiğimde aklıma geliyo kağanın aç olduğu müdüre gidip ağlıyorum ne olur bugün gidiyim yarın geleyim diye
benim raporun bitmesine 14 gün kaldı 2.raporu alabilirsem şubata kadar evdeyim sonra nasıl dayanırım nasıl güvenirim bakıcıya bilmiyorum

ahh baharcım allah güç kuvvet versin hemencecik bitiriveresin işlerini canım benım

ben bı yerde okudum eskiden köylerde prinç ununu kım bulsunmuş unu kavurup suyla karıştırıp verırlermış nasıl oluyosa (bulamaç oluyo harelde)şükür yine en ii sini almaya çalışıyoruz
yaw bıde annem diyo bundan 10-15sene önce falan mama vermek modaymış parası olan sütü olsa bıle mama veriyomuş onun daha ii oldugu düşünülüyomuş çok ılgınç dimi.....
aminnnn canım saolasın...
allahım ne yokluklarla büyümüş insanlar gülcancım halimize binlerce şükürler olsun.
o mama verenlerde ayrı ilginç yani. bizim insanımız lüks meraklısı ya. zamanında millet apartman dairesinde oturmak için depinirdi. lüks ya. şimdi de müstakil ev için yırtınıyoruz :)))
ben köyde çalışıyorum evime 26 km uzaklıkta
baharcım yine haline şükret öğleyin gidip görüyosun
dün gece rüyamda okula geç kalmışım kağana süt bırakmadığım gibi emzirmeden evden çıkmışım
okula gittiğimde aklıma geliyo kağanın aç olduğu müdüre gidip ağlıyorum ne olur bugün gidiyim yarın geleyim diye
benim raporun bitmesine 14 gün kaldı 2.raporu alabilirsem şubata kadar evdeyim sonra nasıl dayanırım nasıl güvenirim bakıcıya bilmiyorum

ay canım allah kolaylık versin hakkaten zormuş ama bak izin kullanıyon rapor kullanıyon bebişinin yanında kalıyon bak ben 2 ayı doldurunca bırakıp geldim. evet eve gidip geliyom ama her soluğunda yanında olasım var işte... mafoldumben

ay ne bilem dünürcüm yaaaaa... bas beni bağrına bugün pek kasvetliyim üzerinize afiyet... hava kapkara ondanmıdır bilmem... mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ya bende sıkıldım valla . Hem ben bugün öğlen gidemedim kuzumu emzirmeye. Deli gibi bütün işleri yığdılar kafama. Çok özledim kuzumu çok mafoldumben

Son düzenleme:
özgecim, gülaycım, dilekcim, Gladriel (ismini bilmiyorum canım) tşk.ederim.. kaynana muhabbetini kaçırdın gülcancım ama istedigin her an konusmaya hazırız. konusa konusa rahatlıyoruz malum bu kaynana muhabbeti de konus konus bitmezzz........

tam emzirirken açtım. defne memeyi çıkarıp bakındı bakındı ve agladı.. hay allahım ne var bunda korkacak :) canım kızım kıyamam..

defne de çok iştahsız bu aralar bazen kavga dövüş emziriyorum.
aynıyız baharcım... sabah duygusallıkdan konuştuk .sonra birsey mi yazdın tatlım ben kaçırdım?

ya bende sıkıldım valla . Hem ben bugün öğlen gidemedim kuzumu emzirmeye. Deli gibi bütün işleri yığdılar kafama. Çok özledim kuzumu çok mafoldumben
oooyyyy kıyamam ben sana yaaaaaa... akşam bolbol kokla canım gelinimi arayı kapat... benim için de kokla. resmine açıp açıp bakıyom walla gelinimin...
özgecim, gülaycım, dilekcim, Gladriel (ismini bilmiyorum canım) tşk.ederim.. kaynana muhabbetini kaçırdın gülcancım ama istedigin her an konusmaya hazırız. konusa konusa rahatlıyoruz malum bu kaynana muhabbeti de konus konus bitmezzz........

tam emzirirken açtım. defne memeyi çıkarıp bakındı bakındı ve agladı.. hay allahım ne var bunda korkacak :) canım kızım kıyamam..

defne de çok iştahsız bu aralar bazen kavga dövüş emziriyorum.
aynıyız baharcım... sabah duygusallıkdan konuştuk .sonra birsey mi yazdın tatlım ben kaçırdım?
hepimiiiiiz aynıyız bacım. diyom ya bebeler cozuttu topluca bizi de maymun ettiler. uykusuzluktan ve havanın kasvetinden ben de kasvetlendim canım ya. pek bişi yok yane.

tam emzirirken açtım. defne memeyi çıkarıp bakındı bakındı ve agladı.. hay allahım ne var bunda korkacak :) canım kızım kıyamam

Neymiş bu ya ben göremedim youtube açılmıyor bende :uhm:

oooyyyy kıyamam ben sana yaaaaaa... akşam bolbol kokla canım gelinimi arayı kapat... benim için de kokla. resmine açıp açıp bakıyom walla gelinimin...

hepimiiiiiz aynıyız bacım. diyom ya bebeler cozuttu topluca bizi de maymun ettiler. uykusuzluktan ve havanın kasvetinden ben de kasvetlendim canım ya. pek bişi yok yane.

Offff hem ne koklucam biliyomusun. Bide şapadanak şapadanak öpiciiiiiiiiim onu ohhhhh Şeniz

selam hatunlar.. geçmişe göz atamadım elektirkler kesikti bugün .. iki saat önce geldi, trafo mu değiştiriyolarmış öyle birşey işte.. hava kapkaranlıktı üstüne.. birde kzızm bugün çok iştahsız ne zormuş iştahsız bebişle uğraşmak ya.. bu aralar genelde iştahı yoktu ama bugün hiç birşey yemedi.. yedirdiğimi de tükürdü, ağzında biriktirdi yutmadı.. biraz önce 120 ml içtidee artık uyudu.. tabi bütün gün aç olunca tak etti sanırım artık.. sizlerden ne haber?

Back
X