• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

saliha kendi yatagında yap. bende ya yere minder yada benım yatagımda denıyorum

evet haklısın canım kendi yatağımızda yapayım.kızımı bizim yatağımıza almıyodum pek bizden kıza hastalık falan gecer korkusuna.ama paronayaklığı bırakmak lazım

evet haklısın canım kendi yatağımızda yapayım.kızımı bizim yatağımıza almıyodum pek bizden kıza hastalık falan gecer korkusuna.ama paronayaklığı bırakmak lazım

sürekli bizimle zaten canım. her türlü hastalık gecer. ben yatagımda da çocgun battanıyelerınden bırını serıyorum. onun eşyaları daha hıjyenık

Ver numaranı seni de ararım canım ben hem bedava hemde süt sağarken boş boş oturuyorum canım sıkılıyor:)))

İyiyiz tatlım benim defne iyi babasını sütünü içiriyor bende süt sağıom. Siz nasılsınız paşamında keyfi iyidir inş. Sen müsait olunca çağrı at canım ben seni ararım müsait olduğum an.

büyük bi zevkle veririm canım. özelden mesaj atarım sana :)))

kızlarrr iyi geceler nasılsınız bakalımm..
meryem gerçekten karmı yağıyo ayy çok kıskandııım ali tunacık ilk karını babasının kollarında izliyo demek ne güzel ,:))
dilekçiiiim hayırdır süt sağarken aynı anda topiğe telefonlada yetişiceksin haa maşallah beeee :)))

ohh mnasallah kuzuya:) bide benimki uyusa:)

ay şimdiii uyudu bnm oğlanda zorlaaa
Canım benimki 2 - 3 gündür dönüyormuş ama ben dün gece gördüm ilk kez.. Ben yere yorganı iki katlı seriyorum üstüne de çarşaf yada pike seriyorum rahat rahat yatıyor ama gelişimine katkıda bulunuyormudur onu bilmiyorum...

ah canım olmazmı gelişimie faydası vücut kaslarına süper ii geliyooo

kızlarrr iyi geceler nasılsınız bakalımm..
meryem gerçekten karmı yağıyo ayy çok kıskandııım ali tunacık ilk karını babasının kollarında izliyo demek ne güzel ,:))
dilekçiiiim hayırdır süt sağarken aynı anda topiğe telefonlada yetişiceksin haa maşallah beeee :)))

hoşgeldim gamzem iiiyiz ben yorgunum yine misafirim vardı
sen nasılsın? bide senin adın neden kırmızı yazıyooo he de bakam

hoşgeldim gamzem iiiyiz ben yorgunum yine misafirim vardı
sen nasılsın? bide senin adın neden kırmızı yazıyooo he de bakam

ahh canım benimmm yaa benimde misafirler yeni gitti hemen bulaşıkları toplayıp size bakayım dedim..
yarın sabahta kahvaltıya misafirim var şimdiden biraz hazırlık yapmam lazım..
valla yıldım hazır yiyim bikerede ben gideyim yaa bikerede sen bebeklisin gel iki lokma bizde ye diyen yok....öküz olmuş millet öküzz....
canım neden kırmızı oldun dersen yönetime darbe yaptım ondan :P
canikommm KKKart aldım o yüzden kızardımmm :)))

ahh canım benimmm yaa benimde misafirler yeni gitti hemen bulaşıkları toplayıp size bakayım dedim..
valla yıldım hazır yiyim bikerede ben gideyim yaa bikerede sen bebeklisin gel iki lokma bizde ye diyen yok....öküz olmuş millet öküzz....

aaaaaaaaaaaaaaanasıl oluyo bakem o kart kaç ytl?kaydirigubbakcemile3
aman ya topiğin aç oyuranları sen le beniz zaten ne lan bu?? ama bu pazar ben gidicem gezmeye nasipse bakalım...sen bırak bana bu gece 2 kişi gelicek ti 7 kşi geldi valla yaptıklarım yetmicek die ödüm patladı ama yetti şükür....ne insanlar var demi.o onu çağırmışşş...tülay a işkence olsun daaaa...öldüm yorgunluktanmafoldumben

gel kız ben sana iki lokma birşeyler hazırlarım.. çok yüz verme sende gelenlere.. ay uyumadı, huzursuzdu gazı vardı de gitin şikayet yoruluyom ölüyom diye.. ee anlarlar herhalde

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:uyumuyor bu kız. saatlerdir uyutmaya çabalıyorum ama olmuyo. saat 6 dan beri hiç uyumadı. bir bebek nasıl dayanır uykusuzluga.
benim kızım hiç böle degildi son bir haftadır bebegimin düzeni bozuldu naptıysam düzeltemiyorum.
aç degil gaz problemi yok altı temiz. daha ne olsun daha ne olması lazım anlamıyorum.akıl verin bana kızlarr nasıl uyutabilirm yaa

๒คl๒öςєğเ๓;10554341 .!.:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:uyumuyor bu kız. saatlerdir uyutmaya çabalıyorum ama olmuyo. saat 6 dan beri hiç uyumadı. bir bebek nasıl dayanır uykusuzluga.
benim kızım hiç böle degildi son bir haftadır bebegimin düzeni bozuldu naptıysam düzeltemiyorum.
aç degil gaz problemi yok altı temiz. daha ne olsun daha ne olması lazım anlamıyorum.akıl verin bana kızlarr nasıl uyutabilirm yaa

ayy canım kolay gelsin sana... uyumayan bebek çok zor ablamın kızı öyleydi sabah dördü görmeden yatmıyodu.. halada yatmıyo 2 yaşında.. gündüzleri uyutmamaya çalış belki faydası olur

๒คl๒öςєğเ๓;10554341 .!.:

anlattıkların aynn bizdede var ben kendi haline bıraktım artık

ayy canım kolay gelsin sana... uyumayan bebek çok zor ablamın kızı öyleydi sabah dördü görmeden yatmıyodu.. halada yatmıyo 2 yaşında.. gündüzleri uyutmamaya çalış belki faydası olur
saol canım simdi uyudu bakalım. inşallah uyanmaz.
hep böyle olsa anlarım ama son bir haftadır ne oldu anlamıyorum. bir hafta öncesine kadar gece gündüz sürekli uyurdu..
Canım gündüzleri denedim uyutmayayım die ama gece uyumadıgı için haliyle gündüz bitkin düşüo hep uyuyum dio :)

anlattıkların aynn bizdede var ben kendi haline bıraktım artık

Bende bıraktım sonunda aglamaya huysuzlanmaya başlayınca tekrar emzirdim emerken uyudu.

Back
X