Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilek bende diyorum çocuga bak evi temizliyim. ok diyor daha sonra birazda sen bak ben iş yapayım diyor:) gecinip gidiyoruz:)
ah meryem cim ben dün gece düğüne gittim arkadaşımla eşim oğlanla evde kaldı....emeceği saate göre eve geldim kapıya gelmiştim ti tel.açtı gel die...bazen çok rahat bakıyo genelde ben tedirgin olup eve koşarak geldiğimde ...ne zaman idare eder die düşünüp ağırdan alınca da baş edemiyo oğlumda...çok bi uyumsuzluk var sinir oluyorum
ya bide bişi sorcam son zamanlarda oğlumun yellenmesi çok kötü kokuyo benim yediklerimlemi alakalı? sizdede varmı böle bi durum ay çok kötü kokuyo yaa öle böle değilkaydirigubbakcemile3
Benim oğlum şu an nerede uyuyor biliyor musunuz kanguruda yatakta uyumadığı kadar koynum da uyuyor(Maşşallah) e bunada şükür ayakta yazıyorum şu an...
Ya ben hoppala alıcam ama bebek küçük acaba uygunmu
yaa sen calısıyorsunda ben şimdi evdeyim dilek yetiyor:)
dileeeeeeeeeeekçim siz evlenmeden önce eşinle aynı evdemi yaşadınız.??? benmi yanlış anladım
( adını seni özledimğinden böle yazdım)
ayşe çok hoşsun valla bebişleri bile büyüttükte bu adamları büyütemedik.. benimkide ana kuzusu sağolsun kaynanam ünv bitene kadar çayını bile soğutmuş ama el kızı öyle olmaz .. yavaş yavaş alışıyo herşeyi yapmaya .. annesi gördüğünde gözleri doluyo ama ben anasımıyım ccanım.. geç öğrreniyolar ama öğreniyolar sonuçta ..işlerine geldikleri gibi aslında..kızlar bebeğim çok korkuyor yaa yabancılara tepki veriyorr insan seçiyor kıyameti koparıyor....altını değişirken falan elleriyle oynuyoryaa birden iki elini açıp korkuyor ağlıyor.. sizdede varmı bu durumm.. birde seslere çok hasaaslaştıı en ufak sese tepki veriyor...uyuyunca ışığı açınca gözünü büzüyor...yaaa bu tam adam olduu galibaa inanamıyorumm bazenn mucizeme babası seviyor diyorki benim oğlum adam oldu annesi adam bence içimden diyorumki bi sen olamadınn....laelaelaelaelae
dileeeeeeeeeeekçim siz evlenmeden önce eşinle aynı evdemi yaşadınız.??? benmi yanlış anladım
( adını seni özledimğinden böle yazdım)
ayşe çok hoşsun valla bebişleri bile büyüttükte bu adamları büyütemedik.. benimkide ana kuzusu sağolsun kaynanam ünv bitene kadar çayını bile soğutmuş ama el kızı öyle olmaz .. yavaş yavaş alışıyo herşeyi yapmaya .. annesi gördüğünde gözleri doluyo ama ben anasımıyım ccanım.. geç öğrreniyolar ama öğreniyolar sonuçta ..işlerine geldikleri gibi aslında..
bizde aynı evde yaşadık ne şaşırdın öyle..
ah meryem cim ben dün gece düğüne gittim arkadaşımla eşim oğlanla evde kaldı....emeceği saate göre eve geldim kapıya gelmiştim ti tel.açtı gel die...bazen çok rahat bakıyo genelde ben tedirgin olup eve koşarak geldiğimde ...ne zaman idare eder die düşünüp ağırdan alınca da baş edemiyo oğlumda...çok bi uyumsuzluk var sinir oluyorum
ya bide bişi sorcam son zamanlarda oğlumun yellenmesi çok kötü kokuyo benim yediklerimlemi alakalı? sizdede varmı böle bi durum ay çok kötü kokuyo yaa öle böle değilkaydirigubbakcemile3
Bebek ve Çocuk Sağlığı Bitki Çayları EczaNeslihan iyi geceler çayı kullanan varmı...
Sinemcim sana daha önce Funda Arar'a çok benzediğini söyleyen mutlaka olmuştur di mi:)))
dilek söyleyince baktımda gerçekten sinem funda arara çook benziyor...
maşallah kızlar:))
kızlar tek kelimeyle harikasınız.......................... maşallah tosunlara...... negüzel alışveriş veri öyle insanın iiçi açılıyo bakınca...
tuğba cubukçuu nerdesinn yavrumm bizde buluşalımmm bu perşembee..... olurmuu...