• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

dilek bende diyorum çocuga bak evi temizliyim. ok diyor daha sonra birazda sen bak ben iş yapayım diyor:) gecinip gidiyoruz:)

ah meryem cim ben dün gece düğüne gittim arkadaşımla eşim oğlanla evde kaldı....emeceği saate göre eve geldim kapıya gelmiştim ti tel.açtı gel die...bazen çok rahat bakıyo genelde ben tedirgin olup eve koşarak geldiğimde ...ne zaman idare eder die düşünüp ağırdan alınca da baş edemiyo oğlumda...çok bi uyumsuzluk var sinir oluyorum

ya bide bişi sorcam son zamanlarda oğlumun yellenmesi çok kötü kokuyo benim yediklerimlemi alakalı? sizdede varmı böle bi durum ay çok kötü kokuyo yaa öle böle değilkaydirigubbakcemile3

dileeeeeeeeeeekçim siz evlenmeden önce eşinle aynı evdemi yaşadınız.??? benmi yanlış anladım
( adını seni özledimğinden böle yazdım)

Benim oğlum şu an nerede uyuyor biliyor musunuz kanguruda yatakta uyumadığı kadar koynum da uyuyor(Maşşallah) e bunada şükür ayakta yazıyorum şu an...
Ya ben hoppala alıcam ama bebek küçük acaba uygunmu

ah meryem cim ben dün gece düğüne gittim arkadaşımla eşim oğlanla evde kaldı....emeceği saate göre eve geldim kapıya gelmiştim ti tel.açtı gel die...bazen çok rahat bakıyo genelde ben tedirgin olup eve koşarak geldiğimde ...ne zaman idare eder die düşünüp ağırdan alınca da baş edemiyo oğlumda...çok bi uyumsuzluk var sinir oluyorum

ya bide bişi sorcam son zamanlarda oğlumun yellenmesi çok kötü kokuyo benim yediklerimlemi alakalı? sizdede varmı böle bi durum ay çok kötü kokuyo yaa öle böle değilkaydirigubbakcemile3

Tülaycım ben kaç kere kakasını yaptı diye altını açtım meğersem gazmış bence normal .

Benim oğlum şu an nerede uyuyor biliyor musunuz kanguruda yatakta uyumadığı kadar koynum da uyuyor(Maşşallah) e bunada şükür ayakta yazıyorum şu an...
Ya ben hoppala alıcam ama bebek küçük acaba uygunmu

cnm kıyamam ben ona ...bazen bnm oğlumda yatağına yatırınca uyanıyo hemen pusetinde uyuyoo ama genelde düz ve sağlıklı olan yatak ta uyutmaya çalışıyorum genelde...ısrarla uyanıyoo uyutup tekrar yatırıyom sende yılma yatağında yatsın kemil gelişimi için çok önemliii

yaa sen calısıyorsunda ben şimdi evdeyim dilek yetiyor:)

Doğru söylüyorsun canım yine eşin sağolsun ona rağmen bak sana yardım ediyormuş ne güzel.

dileeeeeeeeeeekçim siz evlenmeden önce eşinle aynı evdemi yaşadınız.??? benmi yanlış anladım

Tatlımmm bende seni çok özledim şekerim. Doğru anlamışsın canım...

kızlar bebeğim çok korkuyor yaa yabancılara tepki veriyorr insan seçiyor kıyameti koparıyor....altını değişirken falan elleriyle oynuyoryaa birden iki elini açıp korkuyor ağlıyor.. sizdede varmı bu durumm.. birde seslere çok hasaaslaştıı en ufak sese tepki veriyor...uyuyunca ışığı açınca gözünü büzüyor...yaaa bu tam adam olduu galibaa inanamıyorumm bazenn mucizeme babası seviyor diyorki benim oğlum adam oldu annesi adam bence içimden diyorumki bi sen olamadınn....laelaelaelaelae
ayşe çok hoşsun valla bebişleri bile büyüttükte bu adamları büyütemedik.. benimkide ana kuzusu sağolsun kaynanam ünv bitene kadar çayını bile soğutmuş ama el kızı öyle olmaz .. yavaş yavaş alışıyo herşeyi yapmaya .. annesi gördüğünde gözleri doluyo ama ben anasımıyım ccanım.. geç öğrreniyolar ama öğreniyolar sonuçta ..işlerine geldikleri gibi aslında..

bizde aynı evde yaşadık ne şaşırdın öyle..

ayşe çok hoşsun valla bebişleri bile büyüttükte bu adamları büyütemedik.. benimkide ana kuzusu sağolsun kaynanam ünv bitene kadar çayını bile soğutmuş ama el kızı öyle olmaz .. yavaş yavaş alışıyo herşeyi yapmaya .. annesi gördüğünde gözleri doluyo ama ben anasımıyım ccanım.. geç öğrreniyolar ama öğreniyolar sonuçta ..işlerine geldikleri gibi aslında..

bizde aynı evde yaşadık ne şaşırdın öyle..

Ben evlenmeden önce zaten her açıdan insanların birbirini tanıması gerektiğine inanıyorum elbette herkesle değil belli bir yaştan sonra evet işte bu evleneceğim kişi gözüyle baktığın kişiyi her şekilde tanımalısın...

tülay sana yıldızlıııı 10..... hem temizlik hem misafir hem gezmekk.. üstüne birde düğün.... ben anca evde takılıyomm arada markette gidiyoz yinede işlerim bitmiyo....maaşallah sana...
kızlar bizde değil birlikte yaşamak.... nişanlıyken yanında birini gönderirler....:olmaz: tabi bizim yanımızda kimse olmadıı hiç ...kaydirigubbakcemile

merhaba kızlar...gecmısın hepsını okuyamadım cunku doruk sanırım 2. kez kolık yasıyor :( durmadan aglıyo bugun...

cıngene00 bızde cok ıstahsızız gececegını sanmıyorum ama yınede ınsallah bıraz olsun degısır dıyorum..

sakura canım bır an once ol amelıyatını hayırlısıyla kurtul ınsallah.allah yardımcın olsun..

özgecim guzel bı surprız beklıyoruz senden canım :) cok ınce dusuncelısın

gamzecım cok guzel gozukuyosun :)

kızlar bız bugün GÜLCAN la buluştuk.ay cok güzel zaman geçirdik.sanki eskiden beri tanışan 2 arkadas gibiydik. Görsenız ne tatlıydı bizim oğlanlar.şaşakın şaşkın birbirlerine bakıp durdular :roflol: Gülcanımda coook guzel yuzlu tertemız kalplı aynı düşündüğüm gibi sıcacık bi arkadasımız...ne güzel böyle hayatımızın en önemli en güzel anlarının ortaklığını yasamak paylaşmak....Allah bize yavrularımızın en güzel günlerini burdan ve bıraraya gelerek hersekılde paylasmayı kısmet etsın..hepinizi seviyorum........

ve işte bizdende bir buluşma fotografı buyrunnnnnnnnnnnn :roflol:

kızlar tek kelimeyle harikasınız.......................... maşallah tosunlara...... negüzel alışveriş veri öyle insanın iiçi açılıyo bakınca...
tuğba cubukçuu nerdesinn yavrumm bizde buluşalımmm bu perşembee..... olurmuu...

Selam kıslzr ayy Çok Özledım ya cumadan berı gıremedım cumt. Mısafırlerım vardı aynı gÜn kayınvalıdem geldı yeÖek ıÇmek vs derken epey yoruldum ama saĞolsun k.valıdem pek ılgılendı berenle sÜreklı salladı baktı oynadı sadece emmeye verdı bana bıraz ıstırahat ettım walla ÜstÜne bıde Çeyrek taktı kızıma ohhh dedık hac ıı geldı bızımkıne :)) mevlÜt gergınlıĞınden sonra pek bı kaynaŞtık yıne :))

bıraz geÇmıŞe bakem :)

Sinemcim sana daha önce Funda Arar'a çok benzediğini söyleyen mutlaka olmuştur di mi:)))

dilek söyleyince baktımda gerçekten sinem funda arara çook benziyor...

söyleyen olmustu kızlar ama ben gercekte fazla benzediğimi düsünmüyorum.sanırım fotografta bıraz daha farklı cıkıyoruz.ama bı benzerlık var yınede bı parca :)

Back
X