yaa kızlar benim oğlum çok huysuz, sürekli elini ağzına götürüyor, salyalar akıtıyor, sanki dişlerini kaşımak istiyor gibi... diş çıkarmak için erken değil mi? sizinkilerde de var mı? bir de parmağımla yokladım damaklarını, diş falan yok görünürde...
kaydirigubbakcemile3 Çok normal merak etme benimki 3 haftadır böyle, tükürük bezleri geliştiği için salya akıtması normal henüz diş çıkarmaz 6. aydan sonra ama 2 - 3 aylıkken ellerini yemesi ve dişlerinin kaşınması normal, benim kız da 3 gündür çok huysuz birkaç arkadaşı okudum onlarınkide aynı durumda neyin nesi anlayamdım emmiyo sürekli ağlıyo ama sancı ağlaması değil belli, devamlı oyalanmak istiyo çok yoruldum valla :1no2: zarzor uyuttum alkisalkisalkis yemek attım ocağa hemen umarım biraz daha uyur arkadaşlar bu arada dün akşam çerez yedim badem, tuzlu fıstık, fındık ve antep fıstığı karışık onlarmı yaptı bilmem ama gece inanılmaz sütüm geldi maşallah :lepi: 2 sefer göğüs pedimi değiştirdim 1 avuç yeter işe yarıyo valla deneyin birde boza için hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt