Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar..sizleri takip etmek gerçekten zor ..jet gibisiniz..
Aranızda ek gıdaya başlayanınız var mı..malum ikiz olunca mamaya da ek gıdaya da erken başlanıyor..
hepinize iyi muhabbetler..
merhabalar..sizleri takip etmek gerçekten zor ..jet gibisiniz..
Aranızda ek gıdaya başlayanınız var mı..malum ikiz olunca mamaya da ek gıdaya da erken başlanıyor..
hepinize iyi muhabbetler..
kılzz<r geçmişe bir göz attım da kalan kısmına hızlıca.. ek gıdada çorba yapmayı düşünenler var.. daha erken değilmi çorba için.. önce meyve suyu ve yoğurttan başlanmıyomu? ben öyle biliyom en azından
Ben daha başlamadım ek gıdaya. 6. ayın içinde başlıcam kısmetse. çorba sanki daha sonraki aylarda veriliyor diye biliyorum ama emin değilim.
herkese günaydınn KIZLAR BAN AYARDIM EDİN LÜTFEN
beren hanım 3 gündür geceleri uyutuyorum mesela 12 de yattı abartısız her saat başı kalıo emip yatıo. dün gece 12:30 da yatırdım 7 ye kadar 6 kere uyandı delircektim artık eskiden bi yatıodu enfazla 2 kez kalkıodu bi el verin bana yaaaa :sinifsinif:
komşuuuu nihallll sen doktora nereye gidiodun özel muayenemiydi ?

günaydın canım..
sütünü sağarak o uyanmadan vermeyi denesen???
belki daha fazla süt içip doyar vede uyanma ihtiyacı hissetmez..
yada anlamadığın başka bir sıkıntısı olabilirmi yavruşun acaba??
idrar yolu enf. vs...??![]()
el pompasıan sütüm gelmio canım elektirikli pompamda yok. ama yatırmadan evvel uzun uzun emziriom bi skıkntısı olsa gündüzde keyifsizlik yapmaz mı ki sadece gece uykusunda böle yapıo doktora sorsam olur normal dönemseldir diye geçiştircektir ya
merhabalarrrrrrrr evet haklısın hüsniyecim ek gıdalara yoğurt ve meyve suyuyla başlanıyor çorbalar daha sonra ebrucum haklısın bizede dr demir ilacını meyve suyuyla vermemizi söyledi ayrıca emzirdikten 1 saat sonra verilebiliyor sütle etkileşime girmemesi gerekiyormuş etkisi kalmıyomuş yoksa ama 4 ayı bitirince başlanıyo