2009 Eylül Anneleri

ben iyiyim canım misafirlerim vardı gittiler kociş film izliyo bende buraya bi bakım dedim
gökşende çok yoruldu uyuyo şimdi:)

sen nasılsın iyileştinmi? vucut kırgınlığın geçtimi ?

selam kizlar
bebislerimizin 23 nisan bayrasmi kutlu olsun NE MUTLU TüRKüM DIYENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

merhaba kızlar ve güzel bebişkolar....
bebişlerimizin ilk çocuk bayramı kutlu olsun demek için geldim :))
inşaallah güzel birer ömürleri olur ve hayatları bayram gibi sağlık neşe huzur içinde geçer yavrularımızın.....
herkesi öpüyorum kendinize çook iyi bakın....

slm kızlar ben bir topik açtım eylül 2009 anneleri tanışalım diye cevap verirseniz çok sevinirim çünkü kızımla evde oturmaktan patlamak üzereyiz:1shok:

selam kızlar nasılsınız
ben pek fırsat bulup giremiyorum malum 2 çocuk yedir içir giydir bide ev işleri yemek temizlik bi bakıyorum gece olmuş uyuyup kalıyorum pestilim çıkmış bi vaziyette ama inat ettim kendim büyüteceğim bakıcı falan istemiyorum hele son bakıcımın kaan a kapıyı yalattığını gördükten sonra tövbe ettim çocuklarımı bi yabancıya teslim etmeyeceğim
umarım herkes iyidir biz iyileştik çok şükür pazartesi kaanı nörolog prof kontrol edecek inşallah kontrol iyi geçer bi sorun çıkmaz
elacım eymen çok tatlı maşallah sende çok güzel gülmüşsün canım
hepinizi öpüyorum bu arada bebişlerin ilk çocuk bayramları kutlu olsun

kimsecikler yok

sabah 6 da uyandık biz biraz oynadık moynadık dedim kahvaltı hazırlim yemedi yine uykusu geldi 7 de tekrar uyudu şimdide benim gözüme uyku girmiyo

herkese iyi haftasonları. biz de erken kalktık kahvaltı vs derken saati 10 ettim oğlum uyuyor ben de birazdan mutfağı temizlicem.
dün oğlumla ilk çocuk bayramımızı kutladık. alışverişmerkezine gittik. oğluma yazlık bir sürü cici ve oyuncak aldım. kendime yaptığım alışverişlerde bu kadar mutlu olmamıştım. evlada yapılan daha tatlı oluyormuş. heryer çocuk doluydu. anne olmanın dayanılmaz hazzını bir kere daha yaşadım dün. ay bilmiyom çok güzeldi işte :) hadi gari gidem de mutfağımı temizleyem :)))

herkese güzel bir hafta sonu diliorummmmmmmm
baharcım güle güle kullansın paşan aldıklarınızı inş. sağlıklaaaa

baharcım aynen bende öyleyim gecen bi oyuncak almıştık öyle mutlu dndümki eve ..herşey onun için artık... kızlar kuzum emekliyo artık çok mutluyum... şu dişlerde gelse...

anaa masallah aysem aysem:)
yurudugu gunlerı de goresın ıns.

baharcım ıyı gunlerde kullansın alıefem cıcılerını..

slm kızlar herkese iyi hafta sonları .
bugün kızıma babası baktı ben arkadaşlarla kahvaltıya çıktım ben görmeyeli carsı çok değişmiş.hersey değişik geldi.

benim kız artık dönüyor perşembeden beri.bir o yana bir bu yana.playskoolun şirin kanatlarını aldık .yüz üstü yatarken bir heyecanlanıyor onu görünce.eminim emeklerken çok eğlenceli olacak onları izlemek.

ELAcım maşallah eymene çok tatlı sende çok hoş gülmüşsün.

AYŞE akif eymene maşallah canım .gözün aydın ne tatlıdır şimdi o ;)

BAHARCIM ali efe güle güle giysin aldıklarınızı.kesinlikle onlara alınanlar daha cok mutlu ediyor insanı çok haklısın.

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız, muhtemelen yazımı pazartesi okuyacaksınız... sizleri nasıl özledim bilemezsiniz. geçmişe biraz göz atmaya çalıştım, görev yerim değişti, uluslararası ilişkiler departmanına geçtim, çok keyifli ama çok yoğun... sürekli çalışıyorum. dolayısıyla hiç giremedim.... sizlerde sürekli aklımdasınız...

rüzgardaki gelişmeleri özetleyim...

ebrucumun doktoru kahvaltı verin demişti, ekmeğe tereyağ sürün verin falan.
ben de rüzgarla sabahları artık o şekilde kahvaltı yapıyorum. nohut büyüklüğünde ekmeklere tereyağı, annemin yaptığı reçelleri sürüp veriyorum..... ilk başta yutmakta epeyce zorlandı, kustu bir iki kez. ama korkmadan vermeye devam ettim, şimdi fındık kadar olan parçaları yutuyor Allaha şükür. bu ay yutmayı öğrenmesi gereken aymış, diliyle ağzına gelen parçayı yemek borusuna itelemeyi öğreniyormuş, o yüzden çok geç kalmak istemedim.... bir de artık ev yemeklerine de başladım yavaştan, elimle yediriyoru, ıspanak falan yedi, dolma, et yemekleri....

onun dışında çok yaramazlaştı, elinden asla oyuncağını alamıyoruz, itiraz ediyor, bağırıp çağırıyor, bilinçli tepkile vermesi beni çok mutlu ediyor...

kilo alımıda allaha şükür iyi,,,

kızlar iyiki varsınız, siz olmasaydınız belki ek gıda sürecini bu kadar bilinçli geçiremeyecektim....

umarım sizlerde iyisinizdir, bebekleri öpüyorum ...

muhtemelen yazımı pazartesi okuyacaksınız....

selam kızlar...

benim eymenin dişi çıkalı 1 hafta oldu ve o günden beri hiç bişey yemiyor..sadece göğsümü emmek istiyor...ağzını açmıyor hiç bir türlü..ve iyice yüzü soldu..gören herkes ayyyyyy nasıl zayıflamış diyorlar ve moralim daha çok bozuluyor...inş geçici bir durumdur....yoksa çok üzülüyorum...aç olduğu için gece de uyumuyor sürekli göğsümde emiyor....:(:(....

Back
X