İyi akşamlar canım sanada hoşgeldin.
hoşbulduk süt annecim :))
pztsi aşımız var korkuyorum zaten bebek huysuz naparım bilemiyorum..
sen nasılsın tatlı kızın nasıl canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar canım sanada hoşgeldin.
hoşbulduk süt annecim :))
pztsi aşımız var korkuyorum zaten bebek huysuz naparım bilemiyorum..
sen nasılsın tatlı kızın nasıl canım?
biraz önce bi iyi birde kötü haber aldım
ii haber lise arkasım bu ay tüp bebege başlamışlardı dr %40 ıhtımal vermıştı hamıleymış belkı ıkızde olabılırmış çok sevındım
üzücü haber ise hatırlayanlarınız vardır belkı bı arkdasıma hamıle oldugumu söyleyememiştim bebişleri bekletmişti şimdi 26 haftalık hamıle bebegının beynı su toplamıştı geçmiş ama beyninde iz bırakmış dr gebeliği sonlandıralım demiş bikaç anamoli varmış arkadasım kararlı dogurcak bebegını allahın verdiği canı allah alır diyo burda üzücüşeyler yazmak istemezdim size ama dua edelim n olur saglıkla bebegını alsın kucagına dr %50-50 ihtimal vermiş çok üzgünümm(((rabbıme bırkez daha şükür ediyorum
baracım gecmıs olsun.kurtuldunuz asılardan.bu ası programını hazırlayanlar nasıl doktorlar ya...el kadar mınıklere 1 gunde 3 ası coook fena dımı?....
sıvaslı canım bendede medela elektrıklı pompa var.cok memnunum.sutum artıyor sagınca hemen.ınternetten ulasabılırsın.120 130 cıvarı sanırım...
kızlar bu arada benım oglan bıberona alısabılır bu gıdısle.gaz agrısı tutunca ememıyo.sut yada mama dayıyorum bıberonla ac oluyo ve aglıyo napııım dayaynamıyorum.aglarken kasık hıııc mumkun olmuyokı. bıde rezene cayı verıyorum gaz ıcın onuda ıcemıyo kasıkla.e bıberonu coook sevıyoruz ama bakalım hakkımızda hayılrlısı.bu gıdısle bıberoncumu olcaz nedır( varmı aranızda benım gıbı bıberon kulanmak zorunda kalanlar.....???
KIZLAR BU NETTEN NERDEN ALCAM pompayı kredi kartı şartmı günü doldu kredi kartımın yaw...
çingenecim tşk cnm..peki bu tek gögüs olan küçükten alsam yetermiki..illa ikilimi almak gerek...
çingenecim tşk cnm..peki bu tek gögüs olan küçükten alsam yetermiki..illa ikilimi almak gerek...
yani şunu alsam yetermi.sizinkisiler bundanmı?
Hepsiburada.com : MEDELA MİNİ ELEKTRİKLİ PİLLİ SÜT POMPASI | Anne & Bebek & Çocuk
biraz önce bi iyi birde kötü haber aldım
ii haber lise arkasım bu ay tüp bebege başlamışlardı dr %40 ıhtımal vermıştı hamıleymış belkı ıkızde olabılırmış çok sevındım
üzücü haber ise hatırlayanlarınız vardır belkı bı arkdasıma hamıle oldugumu söyleyememiştim bebişleri bekletmişti şimdi 26 haftalık hamıle bebegının beynı su toplamıştı geçmiş ama beyninde iz bırakmış dr gebeliği sonlandıralım demiş bikaç anamoli varmış arkadasım kararlı dogurcak bebegını allahın verdiği canı allah alır diyo burda üzücüşeyler yazmak istemezdim size ama dua edelim n olur saglıkla bebegını alsın kucagına dr %50-50 ihtimal vermiş çok üzgünümm(((rabbıme bırkez daha şükür ediyorum
bende yok canım yaaa ama ben işe başlıcak die hatırlıommaşallah bebişlereeeee...
tülaycım evet emel de yok ne zamandır. ya teli kmsede yokmu acep?
canım ben 3 no molfix kullanıom memnunum ebatındanselamlar 2 nolu prima kullanıyorum oğluma 3 e geçmelimiyim karar veremedim siz kaç numara kullanıyorsunuz 3 numara büyük gibi geldi 2 de küçük karasız kaldım
ayyy dilek o ne be misafir çocuğu değil vampir tövbe tövbee çocukta suç yok bence suç anasın da bi evladına sahip çıkar senin evinde bebiş olduğu belli yaniii....Allah tan benim komşularım zaten tek daireli apt.hassas bu konuda zaten bnm yakın görüştüğüm komşumun 4 aylık bebği var sohbetler tutuyo yaniiii şükürler olsunKızlar sizlere bir uyarıda bulunam istiyorum.
2 gece önce apartmandaki komşular bana geldiler bebek bakmaya nasıl bebek bakmaksa 2 saat kalkmadılar birde çocuklarınıda getirmişler bağrış çığrış 5 çocuk kızımın uyumasına hiç izin vermediler uyutuyorum 10 dk yatıyor hemen uyanıyor kuzum neyse mutfağa çay koydum bunlara zaten aileler asla ilgilenmiyor biri çayı döktü halının üstüne annesinde ne bir kusura bakma demek hiçbir şey yok. neyse 3-4 yaşlarında bir tane psikopat çocuk var almış büyük ekmek bıçağını eline keserim seni bak bunla diyor senide keserim bebeğinide keserim diyor ayy allah korusun çocuk bunlar ne yapacakları belli olmaz odasına yatırmıştım uyusun diye ya sonra nasıl üzüldüm nasıl bu kadar dikkatsiz oldum ya odasına girip birşey yapmaya kalksaydı diye klaç gecedir çocuğun yaptığı hareket gözümün önünden gitmiyor aman dikkat edin kızlar sakın bebeğinizi evde özellikle oğlan çocukları varken gözünüzün önünden ayırmayın.
olsun cnmcım uzucekkk onun saçları annesi zamanı gelince + benim oğlanda kapkabak heheeesaol teyzesi çok teşekkür etti sana lülülülülülülülülülülülü benim kız biraz erkege benziyo kel biraz gamyoncuiremsugamyoncuiremsu:ecrin_bebek::ecrin_bebek:![]()
Selam guzel anneler, umarim hepiniz bebişlerinixle mişil mışil uyuyorsunuzdur uzun zamandir siteye giremedim ama gercekten hicc firsat olmuyor. Bu arada Adanaya anneme geldim ve kizimdan 15 gun buyuk yiğenim ve kizim ile zaman o kadar dolu geçiyorki şimdi diyorum o kadar dua ettimiştim ikiz lsun diye ama iki bebegi bir arada gorunce yapamazmisim gibi geliyor. Herkese bol uykulu az gazli hayirli bir Cuma diliyorum