2009 Haziran anneleri küçük şeylerle hatırlanmaya ne dersiniz?

çok güzelmiş güle güle kullansın küçük bebişin üstünde eskisin :))):kedi:

çok güzel narencim güle güle giysin defnecim..
senin hediyenede bayıldım..
semracım nerde yaptırdın canım çok beğendim özelden yazarmısın bana..

nazcım iyi günlerde kullanın cnm hediyelerinizi.isimlerinizin yazdığı tablo çok güzel çok düşünceli hiç unutulmucak bi hediye olmuş eline sağlık semracım.

saolun kızlar naz her baktığında kk dostlunu hatırlasınkaydirigubbakcemile2 güle güle kullansınkaydirigubbakcemile5

herkes hediyelerini güle güle kullansın geç üye olduğuma çok üzüldüm şimdi ve kıskandım sizi kızlar :)) ne güzel herkesin hatırası var neyse artık başka bi aktivite olursa mutlaka katılcam hepinizi çok öptüm

işyeri bilgisayarımda kart okuyucu yok.Şu sıralar evimde değil annemde kalıyorum.Evime geçtiğim anda resim ekliycem.

herkes ne güzel hediyelerine kavuştu ben sorun yaşadım böyle olmasını hiç istemezdim ((( bir hevesle katılmıştım hevesim kursagımda kaldı ((( neyse ben hediye almadım ama kendimi anlattım anladınız bana o yeter :)))

canım kusura bakma daha hediye alamadım çıkamadım nisada bende hastayız nisayıda bırakacak birini bulamadım ama bu hafta sonu hediyeni göndericem gerçekten geciktiği için üzgünüm ama öle bi yerde oturuyorumki saat başı araba ve çarşımızada uzak her zaman çıkamıyorum anca çocuğu bırakıp öle gidip hemen dönmem lazım gerçekten kusura bakma

nazcım tekrar çok teşekkür ederim canım hepsini çokk beğendimmm çok zevkliymişin canım benimm biz geldiği gün çekmiştik ama teknik sorunlardan bugün yülküyebiliyoruz
bu arada bizim hediyeerimiz epey bi fazlaa 1 sayfa işgal edicem sanırım
ilk kızımın elbisleriii

buda diğerii yazın giydirp eklerimm çok yakışcak zillime

nie küçük çıktı yaa neysee buda diğerii

bornoz takımımızz naz teyzemiz herşeyi düşünmüşş

buda benim parfümlerimmm çok hoş kokuyor eşim çok beğendi:))

şalım ve defne hanımın bebek şekerii

buda zehroş prensesimin hediyeleri açarken mutluluğnu anlatamam sanki anlamış gibi nasıl sevindii bende hemen bunuda çektimm

Son düzenleme:
güle güle giysin kullanın canım hepsini cok yakışacagından emin,im ben bu prfümü cok sevdim annem de almıştyım bayılıo herkes kokusuna

birde su yüzdeki gülümseme dünyalara değerrrr maşallah zehrama

oh oh nazcım ne gzlde düşünmüşş
hepsini güle güle kullanınnn ana kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…