2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ewt cnm uyuyo hala..hiç üzmüyo annesini maşallah benm kızımaa..
bende yanımda yatırıyorum 11 gibi uyuyo 8 gibi uyanıyo emziriyorum tekrar uyuyo..
bende 1 yaşından sonra odasında uyutucam artık..şimdierken..otursun bi düzeni iyice..

günaydın kızlar

günaydın güzelimm

günaydınnnnn
pıınarrrımmm ii de albüm nere gitti şeker yok göremedim bennnn??????
pro olmuşsun da görünmüyomu aceppp

günaydın semoşş.ewt bende baktım pınarın albüme göremedimm eee pro oldu hanımefendiikaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar gece3te yattık sabah 7de kalktık off ya uyumuyo poyraz ölüyorum uykusuzluktan burda hava çook soğuk kar yağıto baya tuttu kar heryer bembeyaz neyse ben poyraza mamasını yedireyim

semracım umarım yanlış hatırlamıyorumdur...poyrazda da atopik dermetit vardı değil mi? a dermatit çok kaşıntı yaparmış, uykusundan bile uyanabilirmiş kaşındığı için...bebeğin sık uyanmasının sebebi bu olabilir mi acaba canım?
ilkecim allah kavuştursun...
müminecim azrayı bir an öne yatağına alıştırırsan ilerde rahat edersin.. benim 5 yaşında yeğenim var halla annesiyle yatar...dra da sordum..odasını bile ayırabilirsiniz artık dedii

Son düzenleme:
Ne yapacaksınız uzaktan uzağa birbirinizin saçını mı yolacaksınız kızlar.
Kendinize gelin lütfen,siz Annesiniz..Anne..
Sizin tek derdiniz tek hayatta olma nedeniniz evlatlarınız,evlatlarımız..
Bu siteye de onlara yararlı olabilmek,kendimizi azcık da olsa dinlendirmek için giriyoruz..
ınanın o ya da bu söylediğiniz sözler dışardan o kadar çirkin duruyor ki..
Ben biliyorum hiç biriniz böyle dğeilsiniz,lohusalıktan çoğu siniriniz aslında.
Yaşadım..
Hepinizden rica ediyorum,konuşmasanız bile birbirinizi görmezden gelin.ıkili tartışma yaşamayın..
Çok rica ediyorum hepinizden..

saol canım evt çok zor oluyo şimdi uyudu bende biraz yatıcam ama en fazla yarım saat uyurkafamçokkarıştı

evt canım sanmıyorum ondan olduğunu çünkü uyuturkende çok uğraştırıyo beni uyumak istemiyo bide bronşit oldu ya ondanda huysuzlanıyo o iyileşsinde ben katlanırım uykuszluğa

topik yine sessiz...kavga etmeyin dediler..konuşmayın demediler ki kızlarrrrr? hazır tatiliin ilk günü....dışarda kar var diye eve tıkıldım...ege de uyuyo....sohbet için bundan güzel bi zaman olamaz:)

neslihan katılıyorum yorum yazmıyorummm..alkisalkisalkis

sağol cnmmm

saol cnmmmopuyorumnanaktan

günaydınn şekerimmmŞeniz meryem ana noldu:lepi:

hemen bakıyorum batuşumaaadelikafadulden

Meryemanaya mum dikmekle olmazmış şekerim... delikafadulden

Müminecim nasılsın canım??ayır bence sonra hiç ayıramazsın...karşı komşunun kızı 4 yaşında annesiyle yatıyor hala..baba salonda delikafadulden

günaydın kızlar
Günaydın canımmm

günaydınnnnn
pıınarrrımmm ii de albüm nere gitti şeker yok göremedim bennnn??????
pro olmuşsun da görünmüyomu aceppp
Şimdi bakarmısın tatlişkom

günaydın....biz geldik oğluşumla...herzamanki gibi ayağımda...
Günaydın bitanemmm

Sizde olun kızlar pek güzelmiş pro olmakk :enbuyukkk: 20 tl nerelere verilmiyoki...çokta şık bir kupa hediye geldiii :enbuyukkk:

Çok güzel sölemişsiniz..biz zaten görmemezlikten geliyor...çoğunluk olarak sohbetimizi yapmaya..ekmek kızarttığımızı,kaynanamızla kavga ettiğimizi,çamaşır astığımızı,bulaşık makinasını yerleştirdiğimizi,kocamızın laf sölediğini değilde topiğimizin ana konusu olan annelik ve bebişlerimizle ilgili paylaşımda bulunmaya çalışırken.. bebeklerimizin resimlerini eklerken ...bazı arkadaşlar kk yı parsellemiş ve bizi yekten kovuyor..hakaret ediyor...nerden bu hakkı buluyorlarsa kendilerinde ve dolayısıyla kapanan konular yeniden canlanıyor sayelerinde....lmaz:

Son düzenleme:
tadını çıkarın vallahi kızlar aranızda hiç kilo problemi olan yok sanırım... herkes sadece bebeklerden bahsediyor da :ecrin_bebek:
olmaz mı tatlım yaa salağa yatıyoruz sadece:))) ben de 21 kg aldım.kendılığınden 12 kg gıttı 7 ayda.du bakalım yaza kadar yolu var 3 gunde almadık ya kıloları.emzırıyorum hem daha o yüzden de çok kasmıyorum açıkçası.

:lepi::lepi::lepi: katılyorum.

topik yine sessiz...kavga etmeyin dediler..konuşmayın demediler ki kızlarrrrr? hazır tatiliin ilk günü....dışarda kar var diye eve tıkıldım...ege de uyuyo....sohbet için bundan güzel bi zaman olamaz:)

merhaba gatoşçum.izmirde kar yok ama buradada hava buzzzzzzzzzz.

yatırma mevzusu olmuş.ben derin'i 5.aydan beri kendi odasında kendı yatağında yatırıyorum.pek kalkmaz gece ama tabı kı başlarda zor oluyodu yat kalk yat kalkçaklım ondan kalıyodu ama zamanla alışıyor ınsan.hoş sabah 6 gıbı vızıklıyo bı alıp aramıza yatırıyorum ben de uyanana kadar beraber yatıyoruz.opuyorumnanaktan

:))))) o zaman senın adın bundn sonra gatoş olsun.ay özur dılerım fatoşçum yanlış yazmışım:kedi:

Günaydın şekerimmmmmmm.........

:))))) o zaman senın adın bundn sonra gatoş olsun.ay özur dılerım fatoşçum yanlış yazmışım:kedi:

:) benimki bizim oda da ama kendi yatağında yatıyor...çok mızıldanırsa sabaha karşı ben de aramıza alıyorum...o kokuyla uyumak gibisi yok...zaten dr demişti ki bebekler değil anneler ayrılmak istemiyor...odasını yaşında ayırmayı düşünüyorum..gece zor olur yoksa bana..2-3 kere kalkıyor

sağolun kızlar tavsiyeler için, inşallah en kısa zamanda halledicem artık, ama odasını ayıramam daha, çok sık uyanan bi bebek olduğu için, inşiallah onu da yazın hallederiz bakalım,
yav pınar pro olmak süreyle alakalı sanıyodum ben, amma saflığım tutuyo bazen benim ohaoldumsmile

pınarcım hayırlı olsun proluğun...batuş nasıl annesi?
Saol canım...iii teyzesi yaramazlık yapıo bol bol

Yok tatlım 20 tl ye ...

Çok güzel sölemişsiniz..biz zaten görmemezlikten geliyor...çoğunluk olarak sohbetimizi yapmaya..ekmek kızarttığımızı,kaynanamızla kavga ettiğimizi,çamaşır astığımızı,bulaşık makinasını yerleştirdiğimizi,kocamızın laf sölediğini değilde topiğimizin ana konusu olan annelik ve bebişlerimizle ilgili paylaşımda bulunmaya çalışırken.. bebeklerimizin resimlerini eklerken ...bazı arkadaşlar kk yı parsellemiş ve bizi yekten kovuyor..hakaret ediyor...nerden bu hakkı buluyorlarsa kendilerinde ve dolayısıyla kapanan konular yeniden canlanıyor sayelerinde....lmaz:[/QUOTE]

pınar haklı , ayrıca arkadasımız ısıtıp ısıtıp hala dıger tartısmayı onumuze koyuyor. bız o konuyu kapadık sankı kabahat bızdeymıs gıbı bırde ozur dıledık yedıgımız hakaretler varken. kımse tartısma yasamak ıstemez , sonucta sarubocegın dedıgı gıbı anneyız ve buraya bırazda olsa kafadınlemek ıcın gelıoruz

aynen katılıyorumm.çocuk gibi bu ne yaa ben sana küsüm benim açtığım topiğe girme..
böyle saçmalık olurmu yaa..çocukluk başka bişey değil.

konuşalım güzelim bak ben geldim eee nasılsın bakalım bebiş nasıl bizimki şimdi uyudu sabahtan berizor bela uyuttum

yok güzelim pro üyelik bildiğim kadarıyla 20 tl
:dance:

bende düm albüme foto eklemiştim kimse bakmamış küstümm işte
pınarcım 1 tane foto var öylr görünüyor albümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…