2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Buradaki kavganızı başka topiclere taşıyarak imada bulunuyorsunuz..
O topicede Kazen yazdı,burayada ben yazıyorum..Bir daha ima yapanlar olursa ceza alacaklarını söylemek istiyorum..
Buralardayım..

gece ela 3 kere kalktı yine 7de ayaktayız babamızda yok çok zor oluyo tek basına

bizde bgün yalnız kaldık.annem le babam burdaydı.döndüler bugün izmire.eşimde onlarla gitti ayakkabı fuarına.biz yalnız kaldık.iyiyydik kaç gündür..neyseki geleckler haftaya..halam ve eniştemle bu sefer..
hava buz gibi burda karda yağdı biraz.ama pek tutmadı.burası yine iyi izmirde hiç görmüyodum kar falan..
yağmur uyuyo hala uyansın kahvalltı yaptırcam kızıma..öptüm sizi görüşrüzzz.buralardayımmmsositososito

Buradaki kavganızı başka topiclere taşıyarak imada bulunuyorsunuz..
O topicede Kazen yazdı,burayada ben yazıyorum..Bir daha ima yapanlar olursa ceza alacaklarını söylemek istiyorum..
Buralardayım..

Saruböceq kendi fikrimce artık uyarma zamanı geçmiştir.Minik bebek resimlerinin arasında huysuz huysuz sözlerin atışmaların ne gereği var.Ortada imada yok ayrıca direk çıkın benim topiğimden diyor.Kimin böyle bir lüksü var.Arkadaşımız hamili kart sahibi galiba kadın ve aileden sorumlu devlet bakanından . . .

ben hiç daha 9 kadar bile uyuduğunu görmedim ne güzel uyuyolar maşşalahh

neslihan katılıyorum yorum yazmıyorummm..alkisalkisalkis

ilke Allah kavuştursun canım

sağol cnmmm

allah kavuştursun cnm

saol cnmmmopuyorumnanaktan

Kızlarrrr günaydınnnn.........

günaydınn şekerimmmŞeniz meryem ana noldu:lepi:

Oğluşumun resmini ekledim albüme...

hemen bakıyorum batuşumaaadelikafadulden

günaydın kızlar gece3te yattık sabah 7de kalktık off ya uyumuyo poyraz ölüyorum uykusuzluktan burda hava çook soğuk kar yağıto baya tuttu kar heryer bembeyaz neyse ben poyraza mamasını yedireyim

emzık alsalar bır dert almasalar bır dert.
emzık düştüğü gibi uyanıyor bu yüzden besşiğine yatıramıyorum zırt pırt kalma işi cıkacak dıye.sızce yanlısmı yapıyorum kızlar

herkeslere günaydın, ve güzel hafta sonları,
ben de yanımda yatırıyorum malesef, yatağı da yatağımın yanında ama sık uyandığı için yat kalk zor oluyo, yanıma da alıştı mı bilmiyorum ama bir an önce ayırmam gerekiyo,
bi de azra sürekli bi o tarafa bi bu tarafa kıpır kıpır sürekli düşüyo yastığından, şimdi de o sorun var bakalım napıcaz

kolay gelsin semracım, çok zor az uyuyan bebek, artık umudumuz yaşlarında düzelmeleri inşallah toparlarlar hemen,
ılke Allah kavuştursun canım, ama yağmur uslu kızdır üzmez annesini yalnız olsa da,
ela canım azra da erken uyanıyo, aslında biz yokken 8 falan ama hafta sonu biz varız diye erkenden kalkıyo küçük cadım

günaydınnnnn
pıınarrrımmm ii de albüm nere gitti şeker yok göremedim bennnn??????
pro olmuşsun da görünmüyomu aceppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…