2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederım ....yya bu sıte bana cok karısık gelıyor.avatara nasıl resım yukluyoruz saadet bılgı verebılırmısın

canım kullanıcı paneline gir
ordan avatar seçeneği var orayı tıkla ordan cnm..

niye hülyaa
emmesi daha güzel değil mii
bnm ki biberona alıştığı için hiç o duyguyu yaşayamadım

slm kızlar off moralim bozuk poyraz emeklemeye başladı demin kafasını kapıya çarptı morardı canım çok sıkıldı yaa durduğu yerde durmuyoki yürüyünce yandım beneyvahedigeldismile

yok sadetçim ondan demedim benimkide emmiyoya hiç biberonda almıyo çok zor oluyo benim için ondan dedim

off semracım geçmiş olsun kuru ekmek içimi ne şişliği indirir diyorlardı sanırım
hımm anladım hülyam öylede baya zor olurr
kaşıkla nasıl peki yemesi?

nasıl yanii
püreyi çorbayıda mı şırıngayla sadece sütmü canım
kötü alışmış seni baya zorlarr

haklısın neslıhancım yatagını bu gece ayıracagm bakalım nasıl olacak?
ayse ben baktıııım ama hakkımı yeme şimdi :)

slm kızlar elif simayı babane ve dedesıne bırakıp dısarı cıktım oh ne güzel geldı. bırde lapa lapa kar yagıyordu mıs gibi hava kendıme geldım valla.sızler nasılsınz bakalım?

canım hiç uyku yokki onda en fazla yarım saat uyur yeni emekliyoya heveslendi heralde hızını alamadı çarptı:bbo:

en iyisini yapıyosun
demi valla
Arkadaslar uyurken bebeĞe bıberon vermenın zararı varmıdır...bılgınız varmı
yok tatlım bizim ki içmediği için annem bazen uykuda veriyo geceleri de uykuda içiyo zaten sorun yoktur sanırım
slm kızlar elif simayı babane ve dedesıne bırakıp dısarı cıktım oh ne güzel geldı. bırde lapa lapa kar yagıyordu mıs gibi hava kendıme geldım valla.sızler nasılsınz bakalım?

valla biizz iyiyiz canım oğlanla oynuyoz sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…