2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

artık çorbalarına kıyma tavuk ta katmaya başladım. siz neler yapıyorsunuz öğlen yedirmek için.
bende kıyma et ve tavuk katıyorum canım 1 aydır fln öğlende sebze püres veya çorb yapıyorum

kayısı püresini günde ne kadar verince etkili oluyor kızlar?
canım çokda fazla verme bi tatlı kaşığı yeterli bence ben öyle yapıyoum fazlada verirsen bağırsaklar tembelliğe alışır derim ben yinede sen bilirsin

ben çatalla eziyorum canım püreleri alıştı yiyo artık

tadını çıkarın vallahi kızlar aranızda hiç kilo problemi olan yok sanırım... herkes sadece bebeklerden bahsediyor da :ecrin_bebek:
ahh ahhhh ne sen sor nede ben söliim diyeyim sana o kadar-tatlicadiarzu-
benimki emzik almıyo artık ya alırken ne rahatt hemen dalardı uykuya artık ağzını kesinlikle açmıyo emziğe

emzık alsalar bır dert almasalar bır dert.
emzık düştüğü gibi uyanıyor bu yüzden besşiğine yatıramıyorum zırt pırt kalma işi cıkacak dıye.sızce yanlısmı yapıyorum kızlar
bence yatır artıkkendi yatağına bazıları odalarını bile ayırmışlar sonra zorluğunu babası çekeryerimseniben

yastık kullanıyomusun canım?ben daha kullanmıyorum 1 yaşına kdr önermiyolar diye biliyorum yastığı bence ayır yatağını artık

Oğlumun adaş kankasına ve annesine günaydınnn a.s.

günaydın batuhanın adaş kankasının annesinedeeee buyrunnnnnnnnn
senin oğluş mayıs doğumlumu canım benimki 17 hazran

günaydın batuhanın adaş kankasının annesinedeeee buyrunnnnnnnnn
senin oğluş mayıs doğumlumu canım benimki 17 hazran

Tatlım 16 haziranda doğacaktı ama benim oğlan aceleci davrandı 37 haftalıkken 25 mayısta ce eeeee dedi :roflol:

[merhaba kızlar kızına 6 aylık kınası yapan varmı biz 8 girdik ama kızsmetse haftaya ben yapmayıı düşünüyorum .kına için yarene bındallı alıcam 20 kişi kadar akraba çağırıp çalgılı eğlence olcak kısmetse çalgı dediğim bilgisayardan göbek havaları değişik bir fikri olan varmı ?başka neler yapabilirim acaba bende bındallı giymeyi düşünüyorum ana kız gelin olalım

şengül canım, mayıs anneleri topiğinde ikizlerin diş bulguru fotoları var bi oraya bakarsan fikir edinebilirsin bence, eğer dişleriniz çıktıysa diş bulguru ve kınayı birlikte yaparsın güzel olur bence

slm, diş buğdayını kayseride yaşarken duymuştum ama 6 ay kınası nedir merak ettim?

Pamukefem; benim oğlumda kabız olduğunda hippin eriklisi var hep onu veiyorum bize kayısıdan daha çok işe yarıyor yumuşak yapamsını sağlıyor.mutlaka denemeni tavsiye ediyorum..
Neslihan, oyun grupları bir çok semtte var 2 aylıktan itibaren olanlaı bile varmış havalar ısınsın ben ayazla katılıcam..

evet ayşecim(aşk kırıntısı) gece çikolata,cips aklına ne gelirse abur cubur hepsini yiyorum hamur işleride ayrııı
almıyorum am nedensee :)

bnm kız gece uykusunda içiyor sütünüü bi sorun yok independent..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…