2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar kayısı püresini beğenmeyen bebişler için şunu deneyebilirisiniz. 1 su bardağı kaynamış suda 2 3 kayısıyı bekletip mamalarından birine bu beklettiğiniz suyu ekleyin tabi püre eklerseniz daha etkili olacaktır benim kızım inanın hiç kabız olmadı.hatta kayısının günkurusu olanını bulursanız daha ii olur malum kuru kayısılar kükürtlenmiş oluyor yani kimyasal ilaçla kurutuluyor ama diğeri güneşte kuruyor

tadını çıkarın vallahi kızlar aranızda hiç kilo problemi olan yok sanırım... herkes sadece bebeklerden bahsediyor da :ecrin_bebek:

bende kuru üzümü hoşaf gibi kaynatıyorum içine 2 tane gün kurusu kayısı atıyorum blendırdan ve süzgeçten geçirip biberon veya içine bebe büsküvisi eziyorum hem vitamin 3-4 günde bir yapıyorum çeşit hemde hiç kabızlık yaşamıyor

şu anda fazla takıntım yok kiloyla ilgili ama kızların dediği gibi gece vakti acıkıyorum ben bebeğimi emzirmiyorum sütüm yok ama nie acıkıorum acaba bak şimdi yine acıktımcokacimcoook

slm kızlar semra nöbettemısın yıne canım?
kızımda 4 aylıkken kabız olmustu 6 gun yapmamıstı fıtılle yapıyorduk.armut cok ıyı geldı elma ve armutu rendeleyıp verıyorum düzenlı olarak ve hergun yapıyor cok şükür.

Son düzenleme:
evt canım yine nöbet alıştım artıkkaydirigubbakcemile2

kız gelde carsafta sallayalım belkım uyur.poyrazzzzz uyu cabuk anneyı üzme.
pekı sabah kacta kalkıyor canım?

gece saat başı kalkmasını saymazsak en son 9da kalkıyo:bbo:

gece saat başı kalkmasını saymazsak en son 9da kalkıyo:bbo:

ovvvv allah kolaylık versin canım öle zor maşallah benimki 1 gibi uyur 10da kalkar
ama diş vs ağrısı olmassa ağrısı mızmızlığı olursa saat başı kalkar ve emziği ağzına koydum mu gene uyur öle

yok canım yaa ne uyuması bak sallayım uyur dedim yine kalktı uyumuyo-tatlicadiarzu-

emzık alsalar bır dert almasalar bır dert.
emzık düştüğü gibi uyanıyor bu yüzden besşiğine yatıramıyorum zırt pırt kalma işi cıkacak dıye.sızce yanlısmı yapıyorum kızlar

canım bence beşiğine yatır yerine alışsın benimkide emzik alıyo ama ben beşiğine yatırıyorum tabiii uyursaaaaaa

emzık alsalar bır dert almasalar bır dert.
emzık düştüğü gibi uyanıyor bu yüzden besşiğine yatıramıyorum zırt pırt kalma işi cıkacak dıye.sızce yanlısmı yapıyorum kızlar

biz yatak odasında bebek oturma odasında yatıyor sıcak odada, bebek telsizi var kulağıma bağırıyor gibi oluyor azıcık mızıladımı, kalkıp geliyorumm odadan emziği verdim mi gene uyur ama her zaman ağlamaz arada bir sık kalkıyor emzik çok sakinleştriyor benimkini kim ne derse desin kaydirigubbakcemile

bencede beşiğine yatır zor oluyor sıcak yataktan kalkması ama kalkılıyor yani ben arada eşimi dürtüyorum ben çok kalktım lütfen bir kere sen kalk diye kalkar saolsun ama söylediğim gibi her zaman kalkmaz 8gibi uyanır mamasını biberonla içer 11e kadar gene uyur allaha şükürr :Saruboceq:

herkes yattı bir ben kaldım galiba offf uyumuyo poyraz naptıysam yok bakalım ne zaman uyuyacak

herkes yattı bir ben kaldım galiba offf uyumuyo poyraz naptıysam yok bakalım ne zaman uyuyacak

walla canım ben de uyumadımmafoldumben
keşke yakın olsak poyrazı bana ver sen yat derdim. Ahmet uyanık olsaydı uyusun diye gözünün içine bakardım yavrumun..Oğluş uyudu beni uyku tutmadı bu gece de...dön sağa dön sola yapamadım kalktımsenağlama

Sabahın ilk annesine günaydın şimdiden...

kocaman bi ohhhh beeee demek istiyorum sonunda uyudu poyraz saol düşünmen yeter arkadaşımopuyorumnanaktanbende yatıyım artık sabahın ilk annesine günaydınhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…