2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım birde onu deniyim

Pazartesi başlıcam tatlış ama pek dinlendim sayılmaz, cuma yarım gün çalıştım, zır zırda arayıp duruyorlar

tek tek nasıl yediricem ki CADIARZU

aynen katılıyorumm.çocuk gibi bu ne yaa ben sana küsüm benim açtığım topiğe girme..
böyle saçmalık olurmu yaa..çocukluk başka bişey değil.
o açılan topic kapandı diye biliyordum genemi açılmış?

Benim arkadaşım yapmıştı kızına ama ozaman yeni doğum yapmıştım ben gidemedik, öyle bindallı giydirmişlerdi bebişe

Arkadaslar uyurken bebeĞe bıberon vermenın zararı varmıdır...bılgınız varmı
Ben işteyken öyle içiriyorlardı annemler bizimkinede ama artık onu da istemiyor

kaşıklada çok yemiyo şırıngayla veriyorum
Şırıngayla nasıl veriyorsun sütümü, yutuyormu ağlamıyormu?

Semra maşallahmı deyim geçmiş olsunmu?
Zeytinyağı morluğu geçirir derler sür istersen
Bundan sonra hep takip etmek gerekecek

Kızlar kıymalı çorba yapanlar nasıl yaptınız?
ben yumruk büyüklüğünde kıymayı koydum tencereye, üzerine su koydum suda kavurun dediler ya, baya pişirdim ama etin böyle kahverengi suyu oluyor ya öyle çıktı üzerine patates , mercimek tarhana falan koydum, yermi acaba bakalım uyansında

ben orta ulak iltihabına yol açıyo diye duymuştum canım
slm kızlar off moralim bozuk poyraz emeklemeye başladı demin kafasını kapıya çarptı morardı canım çok sıkıldı yaa durduğu yerde durmuyoki yürüyünce yandım beneyvahedigeldismile
çok geçmiş olsun tatlım düşe kalka çarpa çarpa büyücekler işte ne önlem alırsak alalım çook geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin inşallah

canım ben sebzelerle beraber atıyorum kıymayı haşlıyorum sonra çatalla zip zeytinyağı ekliyorum afiyetle yiyo

ben 5aydan itibaren kıyma katıyorum yemeklerine doktorumuz demişti 1 kaşık koyuyordum şimdi arttırdım birazdaha köfte veriyorum tavuk sevmedi sebzelerin hepsini yiyor yoğurta bayılıyo hergün 1 muzu yer

oo beraber yapalım doğumgünü partilerini

Ben doğduğundan beri veriyorum canım...sadece akış ayarlı biberon ucuyla vermemek gerekiyor gece dedi dr umuz...

slm kızlar off moralim bozuk poyraz emeklemeye başladı demin kafasını kapıya çarptı morardı canım çok sıkıldı yaa durduğu yerde durmuyoki yürüyünce yandım beneyvahedigeldismile
Canım çok geçmiş olsun...Batuda yürüteçten kafasının üstüne çakıldı 1 ay önce...allahım koruyo meleklerimizi..ama yinede sen gözlerini kontrol et arada kayma olmasın...

pınar albümünü göremedım ben körmü oldum acep?
Ekledim seni şeker bakabilirsin...

kızlar ben isimleri ben isimlri bilmiyom pınar kim canım kusura bakma
Benim tatlım...

Tatlım dinlenseydin keşke..yorgun yorgun iş hiç çekilmez...

Tatlım yemediği zaman içine ya irmik yada cicibebeekmeği koyup rondodan geçiriyorum..şapur şupur yiyiyor Batu

Son düzenleme:
ya sırıngada degilde damlalık gibi bişey işte genelde hep onunla veriyorum yoksa yemiyo inatediyo

saol canım zaten hemen gözlerine baktım bişey yok çok şükür arada bakyorum ama normal

herkes yemek hazırlığında galiba kimsecikler yook
canım ben geldim

öyleymiş tatlım

işin zormuş hülya kötü alışmışş
allah kolaylık versin

canım sabah 6 da kalkar 10 gibi uyur 1-2 saat sonra genellikle uyumaz uyursa da 10 dk falan...8 de yatar...gece 3 kere falan uyanır emer uyur

cnm elada sabah 7de kalkar 11gibi uyur yarım saat sonra 2 gibi tekrar uyur 1 saat daha uyur akşam7 gibi uyur 8de uyanırgece 12 yatar gece 3 kre felan kalkıyo ama daha fazlada oluyo tabi

pınar çorbalarına yemezse irmik katıyorum yazmışsın ya .....pişmiş çorbayı tekrar mı pişiriyorsun yoksa irmiği ayrı mı pişiriyorsun irmik sonradan nasıl katılıyor anlamadım canım..ege çorba sevmiyor da bi de senin yöntemi deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…