maşşallah emeklemeye başladı mı
Sağol canım birde onu deniyiminşallah daha da iyi olursun emelcim..milupanın tahıllı ballısını 60 cc anne sütüyle karıştırıyorum..1 gün küçük labne peynir...diğer gün 1 yumurta sarısı..hergün 1 çorba kaşığı kayısı püresi..1 tatlı kaşığı da pekmez
bu arada dün ve bügün kıyma koymuştum çorbasına içmedi...benimki hala pütürlü yiyemiyor..illa süzgeç ya da blendıdan geçecek...sizde durum nasıl canım?
Pazartesi başlıcam tatlış ama pek dinlendim sayılmaz, cuma yarım gün çalıştım, zır zırda arayıp duruyorlarKuzum kıyamam sana.. işe başladınmı?
Nilaycım geçmiş olsun kuzuma..bal kabağını dene bence birde milupanın kayısı suyunu...Batu kabız değildi ama milupanın kutuda kayısı suyunu içirdik su gibi çıktı birgün ..
tek tek nasıl yediricem ki CADIARZUBenimkide öyledi, kahvaltıyı sevmez çorbaara bayılırdı ama şimdi tatlı şeyleri yani kahvaltıyı yemeye başladı ve tuzluları yemedi, bence kahvaltıyı bulamaç yapma hepsini tek tek ver, yoksa birdaha çorba içiremessin, forumda bir bayanında durumu öyle olmuş.
Ne kadar çok Konyada okuyan varmış, bende selçukta okudum ve burda yaşıyorum, evim selçuklu tıpın karşısında o yüzden hiç özlemedimsırnaşık şey
o açılan topic kapandı diye biliyordum genemi açılmış?
aynen katılıyorumm.çocuk gibi bu ne yaa ben sana küsüm benim açtığım topiğe girme..
böyle saçmalık olurmu yaa..çocukluk başka bişey değil.
Benim arkadaşım yapmıştı kızına ama ozaman yeni doğum yapmıştım ben gidemedik, öyle bindallı giydirmişlerdi bebişe[merhaba kızlar kızına 6 aylık kınası yapan varmı biz 8 girdik ama kızsmetse haftaya ben yapmayıı düşünüyorum .kına için yarene bındallı alıcam 20 kişi kadar akraba çağırıp çalgılı eğlence olcak kısmetse çalgı dediğim bilgisayardan göbek havaları değişik bir fikri olan varmı ?başka neler yapabilirim acaba bende bındallı giymeyi düşünüyorum ana kız gelin olalım
Ben işteyken öyle içiriyorlardı annemler bizimkinede ama artık onu da istemiyorArkadaslar uyurken bebeĞe bıberon vermenın zararı varmıdır...bılgınız varmı
Şırıngayla nasıl veriyorsun sütümü, yutuyormu ağlamıyormu?kaşıklada çok yemiyo şırıngayla veriyorum
ben orta ulak iltihabına yol açıyo diye duymuştum canımArkadaslar uyurken bebeĞe bıberon vermenın zararı varmıdır...bılgınız varmı
çok geçmiş olsun tatlım düşe kalka çarpa çarpa büyücekler işte ne önlem alırsak alalım çook geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin inşallahslm kızlar off moralim bozuk poyraz emeklemeye başladı demin kafasını kapıya çarptı morardı canım çok sıkıldı yaa durduğu yerde durmuyoki yürüyünce yandım beneyvahedigeldismile
canım ben sebzelerle beraber atıyorum kıymayı haşlıyorum sonra çatalla zip zeytinyağı ekliyorum afiyetle yiyoSemra maşallahmı deyim geçmiş olsunmu?
Zeytinyağı morluğu geçirir derler sür istersen
Bundan sonra hep takip etmek gerekecek
Kızlar kıymalı çorba yapanlar nasıl yaptınız?
ben yumruk büyüklüğünde kıymayı koydum tencereye, üzerine su koydum suda kavurun dediler ya, baya pişirdim ama etin böyle kahverengi suyu oluyor ya öyle çıktı üzerine patates , mercimek tarhana falan koydum, yermi acaba bakalım uyansında
Semra maşallahmı deyim geçmiş olsunmu?
ben yumruk büyüklüğünde kıymayı koydum tencereye, üzerine su koydum suda kavurun dediler ya, baya pişirdim ama etin böyle kahverengi suyu oluyor ya öyle çıktı üzerine patates , mercimek tarhana falan koydum, yermi acaba bakalım uyansında[/QUOTE
saol canım bide onu deneyim belki geçer
ben orta ulak iltihabına yol açıyo diye duymuştum canım
çok geçmiş olsun tatlım düşe kalka çarpa çarpa büyücekler işte ne önlem alırsak alalım çook geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin inşallah
canım ben sebzelerle beraber atıyorum kıymayı haşlıyorum sonra çatalla zip zeytinyağı ekliyorum afiyetle yiyo
tşk tatlım ama benim oğlum çok hareketli daha deminde yürüteçden çıkarken yakaladım nasıl çıktıysa bi ayağını çıkarmıştı son anda tuttumohaoldumsmile
oo beraber yapalım doğumgünü partilerinievet canım
Ben doğduğundan beri veriyorum canım...sadece akış ayarlı biberon ucuyla vermemek gerekiyor gece dedi dr umuz...Arkadaslar uyurken bebeĞe bıberon vermenın zararı varmıdır...bılgınız varmı
Canım çok geçmiş olsun...Batuda yürüteçten kafasının üstüne çakıldı 1 ay önce...allahım koruyo meleklerimizi..ama yinede sen gözlerini kontrol et arada kayma olmasın...slm kızlar off moralim bozuk poyraz emeklemeye başladı demin kafasını kapıya çarptı morardı canım çok sıkıldı yaa durduğu yerde durmuyoki yürüyünce yandım beneyvahedigeldismile
Ekledim seni şeker bakabilirsin...pınar albümünü göremedım ben körmü oldum acep?
Benim tatlım...kızlar ben isimleri ben isimlri bilmiyom pınar kim canım kusura bakma
Sağol canım birde onu deniyim
Pazartesi başlıcam tatlış ama pek dinlendim sayılmaz, cuma yarım gün çalıştım, zır zırda arayıp duruyorlar
tek tek nasıl yediricem ki CADIARZU
o açılan topic kapandı diye biliyordum genemi açılmış?
Benim arkadaşım yapmıştı kızına ama ozaman yeni doğum yapmıştım ben gidemedik, öyle bindallı giydirmişlerdi bebişe
Ben işteyken öyle içiriyorlardı annemler bizimkinede ama artık onu da istemiyor
Şırıngayla nasıl veriyorsun sütümü, yutuyormu ağlamıyormu?
Semra maşallahmı deyim geçmiş olsunmu?
ben yumruk büyüklüğünde kıymayı koydum tencereye, üzerine su koydum suda kavurun dediler ya, baya pişirdim ama etin böyle kahverengi suyu oluyor ya öyle çıktı üzerine patates , mercimek tarhana falan koydum, yermi acaba bakalım uyansında
nasıl yanii
püreyi çorbayıda mı şırıngayla sadece sütmü canım
kötü alışmış seni baya zorlarr
ya sırıngada degilde damlalık gibi bişey işte genelde hep onunla veriyorum yoksa yemiyo inatediyo
oo beraber yapalım doğumgünü patilerini
Ben doğduğundan beri veriyorum canım...sadece akış ayarlı biberon ucuyla vermemek gerekiyor gece dedi dr umuz...
Canım çok geçmiş olsun...Batuda yürüteçten kafasının üstüne çakıldı 1 ay önce...allahım koruyo meleklerimizi..ama yinede sen gözlerini kontrol et arada kayma olmasın...
Ekledim seni şeker bakabilirsin...
Benim tatlım...
Tatlım dinlenseydin keşke..yorgun yorgun iş hiç çekilmez...
Tatlım yemediği zaman içine ya irmik yada cicibebeekmeği koyup rondodan geçiriyorum..şapur şupur yiyiyor Batu
canım ben geldimherkes yemek hazırlığında galiba kimsecikler yook
oo beraber yapalım doğumgünü patilerini
Ben doğduğundan beri veriyorum canım...sadece akış ayarlı biberon ucuyla vermemek gerekiyor gece dedi dr umuz...
Canım çok geçmiş olsun...Batuda yürüteçten kafasının üstüne çakıldı 1 ay önce...allahım koruyo meleklerimizi..ama yinede sen gözlerini kontrol et arada kayma olmasın...
Ekledim seni şeker bakabilirsin...
Benim tatlım...
Tatlım dinlenseydin keşke..yorgun yorgun iş hiç çekilmez...
Tatlım yemediği zaman içine ya irmik yada cicibebeekmeği koyup rondodan geçiriyorum..şapur şupur yiyiyor Batu
kızlar gündüz ne kadar uyuyo sizin bebişler toplam
canım sabah 6 da kalkar 10 gibi uyur 1-2 saat sonra genellikle uyumaz uyursa da 10 dk falan...8 de yatar...gece 3 kere falan uyanır emer uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?