tek tek nasıl yediricem ki CADIARZU
arkadaslar ben bır haftadır kuzu kıymasına basladım...sebzelerle bırlıkte haslıyorum kuzu kıymasını...et urunlerını hergun verıyormusunuz yoksa vermedıgınız gun oluyormu...ben 1 haftadır hergun corbasına kuzu kıyması ekledım..
ben iki gündür ekliorum çorbalarına ama beğenmedi kıymanın tadını...bikaçgün sonra tekrar deneyeceğim...ben 3 defa çekilmiş çiğköftelik kıyma aldım..yağsız ve sinirsiz
:lepi:hihoyyytÇok güzel sölemişsiniz..biz zaten görmemezlikten geliyor...çoğunluk olarak sohbetimizi yapmaya..ekmek kızarttığımızı,kaynanamızla kavga ettiğimizi,çamaşır astığımızı,bulaşık makinasını yerleştirdiğimizi,kocamızın laf sölediğini değilde topiğimizin ana konusu olan annelik ve bebişlerimizle ilgili paylaşımda bulunmaya çalışırken.. bebeklerimizin resimlerini eklerken ...bazı arkadaşlar kk yı parsellemiş ve bizi yekten kovuyor..hakaret ediyor...nerden bu hakkı buluyorlarsa kendilerinde ve dolayısıyla kapanan konular yeniden canlanıyor sayelerinde....lmaz:
sanmam canım ben kızıma hep veroıyorum gece uykusunda.ama yatar pozisyonda deği emzırır gıbı yatırıyorum koluma öyle.bi arkadaş orta kulak ıltıhabından bahsetmiş de onda söyledim:lepi:Arkadaslar uyurken bebeĞe bıberon vermenın zararı varmıdır...bılgınız varmı
ay kuzu kıymas şart mı yaaa iğrenç kokar o eve okmam ben hiç.ıyyy sorayım bakımdr a.:bbo:arkadaslar ben bır haftadır kuzu kıymasına basladım...sebzelerle bırlıkte haslıyorum kuzu kıymasını...et urunlerını hergun verıyormusunuz yoksa vermedıgınız gun oluyormu...ben 1 haftadır hergun corbasına kuzu kıyması ekledım..
işin zormuş hülya kötü alışmışş
allah kolaylık versin
ms ların altında HQ yazıyo canım alıntı yapmak ısteiğin msj da oraya tıkla en son msjdan alıntı yap çıkar hepsi önune.
sagol canım da ben göremedim körümya
canım toplam 2-3 saat fln uyuyo gündüzkızlar gündüz ne kadar uyuyo sizin bebişler toplam
tatlım irmiğide çorbayı yaparken içine kat beraber pişir ben öyle yapıyorum irmiği bebişler seviyo geneldepınar çorbalarına yemezse irmik katıyorum yazmışsın ya .....pişmiş çorbayı tekrar mı pişiriyorsun yoksa irmiği ayrı mı pişiriyorsun irmik sonradan nasıl katılıyor anlamadım canım..ege çorba sevmiyor da bi de senin yöntemi deneyeyim
ben hergün veriyorum cnm kıyma et yada tavuk mutlaka koyuyorumarkadaslar ben bır haftadır kuzu kıymasına basladım...sebzelerle bırlıkte haslıyorum kuzu kıymasını...et urunlerını hergun verıyormusunuz yoksa vermedıgınız gun oluyormu...ben 1 haftadır hergun corbasına kuzu kıyması ekledım..
8 aya giriyoruz yarın kıymaya başlamam lazım dimi?Buarada gdoyla ilgili milupanın raporlarına baktım tatmin edici gibi inşallah farklı bişey çıkmaz
bnce başla artık protein açısından önemli valla allaha emanet çocuklarımız canım napalım
iyi geceler kızlar
bugün bende pek giremedim tatlım öptümm çokne yapıyonuz kızlar ara sıra açıp okuyorum fazla duramıyom
arada iyi geliyo gerçekten biz sıksık yapıyoruz o işi sinemaya tiyatroya gidiyoruz yemeğe çıkıyoruz ama aklımız hep oğluştaiyi geceler fstıklar.bız bugun nerdeyse butun gun dışarıdaydık.akşam da kızıma babanesiyle dedesine bırakıp 7 ay sonra ilk kez eşimle başbaşa yemeğe çıktık.tıtereye tıtreye ama el ele bebek arabası itmeden dışarıda bıraz yürüdük:))) sonra dayanamayıp koşa koşa kızımızın yanına koştuk.
ama baş başa olmak ıyı geldı açıkçası özlemişiz de farkında değilmişiz.sanırım ar sıra kaçamak yapmak hepimize iyi gelecek:))
herkes yatmış benim oğlumda nedense bu gece erken uyudu her gece3e kadar oturmaya alışmıştım uykum gelmedi neyse yatıyım belki uykum gelir sabahın ilk annesine kocaman günaydınopuyorumnanaktanbu arada kapanışı hep ben yapıorumdelikafadulden
tatlım 1 çorba kaşığı irmiği üzerini geçecek kadar suda haşlayıp..hazırladığım çorbaya katıp rondodan geçiriyorum...batu yemediği çorbaları bile yiyor bu şekilde..pınar çorbalarına yemezse irmik katıyorum yazmışsın ya .....pişmiş çorbayı tekrar mı pişiriyorsun yoksa irmiği ayrı mı pişiriyorsun irmik sonradan nasıl katılıyor anlamadım canım..ege çorba sevmiyor da bi de senin yöntemi deneyeyim
Tatlım bizim dr umuz kuzu kıyması verme çok yağlı en yağsız yeri bile dedi muallakta kaldım şimdi..arkadaslar ben bır haftadır kuzu kıymasına basladım...sebzelerle bırlıkte haslıyorum kuzu kıymasını...et urunlerını hergun verıyormusunuz yoksa vermedıgınız gun oluyormu...ben 1 haftadır hergun corbasına kuzu kıyması ekledım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?