2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar ben bır haftadır kuzu kıymasına basladım...sebzelerle bırlıkte haslıyorum kuzu kıymasını...et urunlerını hergun verıyormusunuz yoksa vermedıgınız gun oluyormu...ben 1 haftadır hergun corbasına kuzu kıyması ekledım..

ben iki gündür ekliorum çorbalarına ama beğenmedi kıymanın tadını...bikaçgün sonra tekrar deneyeceğim...ben 3 defa çekilmiş çiğköftelik kıyma aldım..yağsız ve sinirsiz

8 aya giriyoruz yarın kıymaya başlamam lazım dimi?Buarada gdoyla ilgili milupanın raporlarına baktım tatmin edici gibi inşallah farklı bişey çıkmaz

iyi geceler kızlar

:lepi:hihoyyyt

pınar haklı , ayrıca arkadasımız ısıtıp ısıtıp hala dıger tartısmayı onumuze koyuyor. bız o konuyu kapadık sankı kabahat bızdeymıs gıbı bırde ozur dıledık yedıgımız hakaretler varken. kımse tartısma yasamak ıstemez , sonucta sarubocegın dedıgı gıbı anneyız ve buraya bırazda olsa kafadınlemek ıcın gelıoruz [/QUOTE]
hihoyyythihoyyythihoyyyt

Arkadaslar uyurken bebeĞe bıberon vermenın zararı varmıdır...bılgınız varmı
sanmam canım ben kızıma hep veroıyorum gece uykusunda.ama yatar pozisyonda deği emzırır gıbı yatırıyorum koluma öyle.bi arkadaş orta kulak ıltıhabından bahsetmiş de onda söyledim:lepi:

ay kuzu kıymas şart mı yaaa iğrenç kokar o eve okmam ben hiç.ıyyy sorayım bakımdr a.:bbo:

iyi geceler fstıklar.bız bugun nerdeyse butun gun dışarıdaydık.akşam da kızıma babanesiyle dedesine bırakıp 7 ay sonra ilk kez eşimle başbaşa yemeğe çıktık.tıtereye tıtreye ama el ele bebek arabası itmeden dışarıda bıraz yürüdük:))) sonra dayanamayıp koşa koşa kızımızın yanına koştuk.
ama baş başa olmak ıyı geldı açıkçası özlemişiz de farkında değilmişiz.sanırım ar sıra kaçamak yapmak hepimize iyi gelecek:))

ms ların altında HQ yazıyo canım alıntı yapmak ısteiğin msj da oraya tıkla en son msjdan alıntı yap çıkar hepsi önune.

herkes yatmış benim oğlumda nedense bu gece erken uyudu her gece3e kadar oturmaya alışmıştım uykum gelmedi neyse yatıyım belki uykum gelir sabahın ilk annesine kocaman günaydınopuyorumnanaktanbu arada kapanışı hep ben yapıorumdelikafadulden

kızlar gündüz ne kadar uyuyo sizin bebişler toplam
canım toplam 2-3 saat fln uyuyo gündüz

tatlım irmiğide çorbayı yaparken içine kat beraber pişir ben öyle yapıyorum irmiği bebişler seviyo genelde
ben hergün veriyorum cnm kıyma et yada tavuk mutlaka koyuyorum

ne yapıyonuz kızlar ara sıra açıp okuyorum fazla duramıyom
bugün bende pek giremedim tatlım öptümm çok

arada iyi geliyo gerçekten biz sıksık yapıyoruz o işi sinemaya tiyatroya gidiyoruz yemeğe çıkıyoruz ama aklımız hep oğluşta

bu akşam batuhan erken uyudu bizde film izleyelim dedik okan bayülgenin kanalizasyonu izledik çok kötüydü ya zaman kaybı keşke fırsat bulmuşken daha güzel bi film izleseydikk

gözün aydın canım tatlı uykular:1hug:

inanmıyorum ya kapanışıda ben yapmışım açılışıda ben yapıyorum:1shok:
günaydın annelerrr a.s.
biz çok erkenciyiz bugün kahvaltımızı bile yaptık düşünün yaniii hemde pazar pazar :1closedeyes: batuhana söylendim sabah pazar günü bu saatte aağa dikilirmi diyeelmaz:eşim uyuyo biz uyanıkk tekrar GÜNAYDINNNN ii haftasonları iyi pazarlar herkeseeee:1hug:

Kıalar günaydın...iyi pazarlar...

tatlım 1 çorba kaşığı irmiği üzerini geçecek kadar suda haşlayıp..hazırladığım çorbaya katıp rondodan geçiriyorum...batu yemediği çorbaları bile yiyor bu şekilde..

Tatlım bizim dr umuz kuzu kıyması verme çok yağlı en yağsız yeri bile dedi muallakta kaldım şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…