2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hiç yaglı gorunmuyor aslında ....zeytınyagıda koymuyorum ...benım bebeğim allerjık bunyelı oldugundan dana etı tavuk etı ve balık veremıyorum...bu yuzden kuzu kıyması verıyorum...sızın dıger etlerı vermenızde sakınca olmas...ama et vermeye kuzu kıymasıyla baslanırsa cocuk daha trahat alısır dıye dusunuyorum...eymen kagan allerjık bunyelı bır cocuk oldugu ıcın ben yenı bırsey verırken cook temkınlı yaklaıyorum

selma kızlarrrr
herkese keyifli pazarlar diliyorummm
ama biz gün pek güzel başlayamadık.kızımın öksürük burun akıntısı hırıltı devam ediyo.uyurken daha çok tıkanıyoçdr gidip gitmemekde çok kararsız kaldım.dışar soguk dahada hasta olur diye korkuyorum.birde artık ilaç kullanmak istemiyorum.ıhlamur elma karanfil kaynatıp içiriyorum.
burnu akıyo.ama hala balgamı sökülmedi.başka ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz???
dr gitmelimiyim acaba??

geçmiş olsun arzu benimkide birhaftadır çok gazlı altdnda üsttende sürekligzına geliyo az azçıkarıyo nere üttü buy abilmem okadarda koroyorum benimkid e öksürüyoçok egilde acab aiçinemi akıoda çıkarıyo diyorum havalarda soguk dktora gidmedim

arzucum balgamı için bol su içir ılık, pekmez de ılıtıp içirebilirsin doğal olanlar bunlar, ama daha fazla ilerlemeden bi dra gitsen daha iyi, bronşit falan olursa daha zor toparlar çünkü,
hülyacım anlamıyom ben de ama bi şekilde üşütüyolar işte, karnına ayaklarına sıcak su torbası koy iyi gelir, bi de verdiğin ek gıdalara dikkat et çok gaz yapıcı şeyler verme istersen

evet canım bu çocuklar pazardemez düngece 4 yattı benimki
benimkide hep 3.4 uyuyo canım bende alıştım geç yatmaya
Alıntı yapın yanında MQ varya canım.:hulya:

çok sagol canım anca anladım ben:sm_cool:

çok sagol müminecim de sıcaktorba sakıncalı deegil demi bide ya meyve seçenegi pek yok ne veecem elma yla portakal mandalina zömanı siznler veriyosunuz yogurt gaz yaparmıki bid beni emince çok kusuyo gaz yapıyo aman benim sütüm buna hiç yaramıyoya

hülyacım gaz yapsa da sütün yarıyodur, öyle deme, bak ben veremedim çünkü kendi bıraktı haalaa içimde yara,
sıcak su torbasını ben az sıcak yakmıcak ayarda, içine az su koyarak apıyorum,
yoğurt gaz yapıyo olabilir o yüzden günün erken saatlerinde verirsen dha iyi olur,
azranın da her gezmeye gidicemizde yaptığı gibi uyuyacağı tuttu bekletiyo bizi, başka zaman da uyumaz içine mi doğuyo ne her seferinde böyle yapıyo yaa

selam mumınecım...ya senın bebısındede goz pınarı tıkanıklıgı vardı sanırım...bıze dr 1 yasına kadar gecmesse sonda yapıcaz dedı....sen sonda yapılcak dıyodun yaptırdın mı??aynen eymen kaganda bız bıyree gıdecekken muhakkak uyur....

bak sen yaramaza:) ege misafir gelince uyuyoo....millet ne uslu çocuk..birde şikayet ediyorsunuz diyor..

herkese iyi pazarlar bizde pazara gittik geldik yemek yaptık babamız yine yok yanlızıs gece 1buçukta yattı sabah yine ayakta ben dayanamıyom nasıl dayanıyo anlamıyorum hasta bebişlere geçmiş olsun

merhaba herkese...oğlusumun rahatsızlıgından dolayı çok ugrayamıyordum..neyse ki geçti..sürekli yediğini çıkarıyordu 2 hafta sürdü çok korktum çok şükür artık çıkarmıyor ama çok iştahsız..
şu anda ev yerlebir ama hiç dokunasım yok ..ama mecbur yapmam lazım ((

ya kızlar benim oğlumun verem aşısının yeri kızardı ve iltihaplanır gibi olmuştu.neyse dün patlamıs.iltihap aktı..biraz tedirgin oldum ve internette araştırma yaptım böyle olabiliyormuş..sonra kabuk bağlıyormuş.sizin de oldumu?bir sey falan sürdünüz mü?

nur bızde öle bişi olmadı , kızarık suan ama ıltıhap felan olduysa bence bı dr ara bakalım ne dıcek cnm gecmıs olsun kaydirigubbakcemile2

canım allah korusun bronşite fln çevirmeden git bi dr bence geçmiş olsun
bizde iltihap akmadı ama kabuz tuttu üstü

benim kızımın aşı yeride sürekli dediğin gibi kabuklanıp iltihaplanıyor kendi kendine patlıyor sağlık ocağında bişey olmaz dedilerr,, kızımada sıkıntı vermiyo bende o yüzden pek üstünde durmadım cnm

bizimde öyleoldu ama artık hafif kızarık kaldı tuttu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…