bak sen yaramaza:) ege misafir gelince uyuyoo....millet ne uslu çocuk..birde şikayet ediyorsunuz diyor..
selam mumınecım...ya senın bebısındede goz pınarı tıkanıklıgı vardı sanırım...bıze dr 1 yasına kadar gecmesse sonda yapıcaz dedı....sen sonda yapılcak dıyodun yaptırdın mı??aynen eymen kaganda bız bıyree gıdecekken muhakkak uyur....
kızlar facebook unu vermek isteyen varsa verebilir ben dün hesap açtım kendime ekliim bu arada
canım yaptırmadık daha, gözünün biri rahatladı ama diğeri hala akıyo, bi de çok kaşıntı oluyo gözünde acaba sende de var mı benzer sıkıntı
mümine kızıltan aydın olarak bakabilirsin cnm
kızlar facebook unu vermek isteyen varsa verebilir ben dün hesap açtım kendime ekliim bu arada
canım yaptırmadık daha, gözünün biri rahatladı ama diğeri hala akıyo, bi de çok kaşıntı oluyo gözünde acaba sende de var mı benzer sıkıntı
mümine kızıltan aydın olarak bakabilirsin cnm
bızımkının sol gozunde var canım...ama zaman zaman sag gozundede oluyor...3 defa netira kullandık....ama sonda olayı 1 yasına kadar gecmesse o zaman yapılacak dedı goz doktoru bana....umranıye goze goturdum oradakı dr oyle soyledı...sen gecmesse yaptırcaz deyınce bıraz erken geldı bana...
geçmiş olsun tatlımmerhaba herkese...oğlusumun rahatsızlıgından dolayı çok ugrayamıyordum..neyse ki geçti..sürekli yediğini çıkarıyordu 2 hafta sürdü çok korktum çok şükür artık çıkarmıyor ama çok iştahsız..
şu anda ev yerlebir ama hiç dokunasım yok ..ama mecbur yapmam lazım((
bizde olmadı canım geçmiş olsunya kızlar benim oğlumun verem aşısının yeri kızardı ve iltihaplanır gibi olmuştu.neyse dün patlamıs.iltihap aktı..biraz tedirgin oldum ve internette araştırma yaptım böyle olabiliyormuş..sonra kabuk bağlıyormuş.sizin de oldumu?bir sey falan sürdünüz mü?
hoşgeldin güzelimselam bende yedi aylık haziran 2009 annesiyim çok mutluyum:)
geçmiş olsun canımherkese iyi akşamlar.halim yok sanki hasta olucam..hiçbişey yapmadım bugün.yağmurla bile zoruğraştım.heryerim ağrıyo..inşallah hasta olmam.
bızımkının sol gozunde var canım...ama zaman zaman sag gozundede oluyor...3 defa netira kullandık....ama sonda olayı 1 yasına kadar gecmesse o zaman yapılacak dedı goz doktoru bana....umranıye goze goturdum oradakı dr oyle soyledı...sen gecmesse yaptırcaz deyınce bıraz erken geldı bana...
bu arada senın kucuk balığın ne kadar guzel baba dıyor oyle....tam bır kız cocugu....erkenden konusacak ınsallah...ses tonuda cok cadı cooooooooooooooookkkk...bu kız kok sokturur valla sana...hazırlıklı ol
iyi akşamlar kızlar neler yapıyonuz kocam ve kızım gezdik bugün vallaha buz gibi hava ama evde patladık .yemeğe anneme geldik şimdi geçmişi okuyayım biraz.
kızlar benim kızım yoğurdu hiç sevmiyor ya meyveli falan da veriyorum ama ymiyor siz nasıl yediriyorsunuz pekmez katan varmı öldürürmüki vitaminini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?