2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bak sen yaramaza:) ege misafir gelince uyuyoo....millet ne uslu çocuk..birde şikayet ediyorsunuz diyor..

fatma hanım bebeğınızde egzama vardı ve hacettepede test yaptırmıstınız....sanırım derı testı yapıldıgını soylemıstınız...benım bebegımde allerjık bır bebek...marmara unıverstesı hastanesıne gıttık...alllerjı ıcın kan tahlılı yaptılar.ben derı testı yapıp yapmıycaklarını sordum...bu kadarlık cocuga derı testı yapılmaz...allerjenlerı ıcın kan tahlılı yapıcaz dedı dr....kandakı ıgl e bakıldı....aradakı bu uygulama farklılıgını anlayamadım.sızın bebegınıze kan tahlılı yapılmısmıydı

selam bende yedi aylık haziran 2009 annesiyim çok mutluyum:)

kızlar facebook unu vermek isteyen varsa verebilir ben dün hesap açtım kendime ekliim bu arada

canım yaptırmadık daha, gözünün biri rahatladı ama diğeri hala akıyo, bi de çok kaşıntı oluyo gözünde acaba sende de var mı benzer sıkıntı

kızlar facebook unu vermek isteyen varsa verebilir ben dün hesap açtım kendime ekliim bu arada

mümine kızıltan aydın olarak bakabilirsin cnm

bızımkının sol gozunde var canım...ama zaman zaman sag gozundede oluyor...3 defa netira kullandık....ama sonda olayı 1 yasına kadar gecmesse o zaman yapılacak dedı goz doktoru bana....umranıye goze goturdum oradakı dr oyle soyledı...sen gecmesse yaptırcaz deyınce bıraz erken geldı bana...

herkese iyi akşamlar.halim yok sanki hasta olucam..hiçbişey yapmadım bugün.yağmurla bile zoruğraştım.heryerim ağrıyo..inşallah hasta olmam.

bu arada senın kucuk balığın ne kadar guzel baba dıyor oyle....tam bır kız cocugu....erkenden konusacak ınsallah...ses tonuda cok cadı cooooooooooooooookkkk...bu kız kok sokturur valla sana...hazırlıklı ol

cnm benim kıızımında sağ gözünde tıkanıklık war.doktorumuz 6aydan sonra yapılıyor isterseniz yaparız dedi.ama ben 1 yaşına kdr beklicem.tobrased die bi damlamız war onu kullanıoruz onun dışınnda msj yapmaya çalışıorum yağmur hnm izin werirse..eskisi gibi deil.msj çok ii geliyor..

iyi akşamlar kızlar neler yapıyonuz kocam ve kızım gezdik bugün vallaha buz gibi hava ama evde patladık .yemeğe anneme geldik şimdi geçmişi okuyayım biraz.
kızlar benim kızım yoğurdu hiç sevmiyor ya meyveli falan da veriyorum ama ymiyor siz nasıl yediriyorsunuz pekmez katan varmı öldürürmüki vitaminini

mümine şekeri sen beni sevmiyonmu yaaaaaaaaaaa
msn e eklemedin hala yok mu senin msn
sen mi istemiştin ben mi yanlış haturlıyom
yolladım ama sen bilirsin cicim
istemeden kırdımmı yoksa senii

geçmiş olsun tatlım
bizde olmadı canım geçmiş olsun
selam bende yedi aylık haziran 2009 annesiyim çok mutluyum:)
hoşgeldin güzelim
herkese iyi akşamlar.halim yok sanki hasta olucam..hiçbişey yapmadım bugün.yağmurla bile zoruğraştım.heryerim ağrıyo..inşallah hasta olmam.
geçmiş olsun canım

ayyy annelere ve bebeklere nazar değmiş

canım bizde enfeksiyon çok fazlaydı, aşırı da kaşıntısı vardı, resmen yemyeşil cerahatla kaplanıyodu gözü o yüzden düşündük, ama şimdi daha iyi çok şükür, bi tarafta biraz var, bakalım artık beklicez biz de yaşına kadar

bu arada senın kucuk balığın ne kadar guzel baba dıyor oyle....tam bır kız cocugu....erkenden konusacak ınsallah...ses tonuda cok cadı cooooooooooooooookkkk...bu kız kok sokturur valla sana...hazırlıklı ol

hiç sorma cnım şimdiden ne isterse o oluyo, kucakçı oldu zaten, sanırım dişin mızmızlığından, giyinik görünemiyoruz, hemen anlıyo gideceğimizi, bugün de annemden ağız şapırdatmayı öğrenmiş, ağzına yemek götürür gibi yapıyoruz hemen başlıyo ağzını şapırdatmaya yiyo gibi, çok cadı ççookk
artık oyunları da öğrendiler, çocuk sahibi olmanın en tatlı zamanları geldi bence hihoyyyt

canım öldürür diyen var, ama bi ara pekmezde de kalsiyum fazla olduğu için karıştırılabilir diyen bi yazı da vardı, yemiyosa bi dene bakalım, ya da reçelle karıştırabilirsin

çağataya kuru meyveli yoğurt yaptı annesi
yarım kase yedii
dün benle beraber makarnaa yedi tadımlıkkk
seviyo benim tabağımdan yemeyi
8 gibide muhallebiii
8:30 eeee eeee başlarız sallamaya artık 9 mu 10 mu belli olmaz

bu arada benim oğlım doğdu doğalı odasında
ben 4 ay onun odasında misafirdim
3 aydır tek yatıyo
üstelik geceleri en az 4 kere kalkar
üşenmeden kalkıyorum napimm
kendine ait bi yeri olsun
hem ık mık dese duyuyorum allah tarafınfdaan valla heralde
ayrıca şimdiden odasını çok seviyooo odasına girince çığlık atıyo yatağına atlıyo resmen :
nazar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…