2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun tatlım ya çok çok dikkat et artık gerekiyorsa eve hiç kimseyi alma bebeklerimiz herşeyden daha önemli

arzu çok geçmiş olsun.dilerim en kısa zamanda iyileşir asya

Günaydın kızlar,
bugün işbaşı yaptım, kuzumu uyurken bıraktım geldim (
geçmişi öyle hızlı hızlı okudum alıntı yapamadım
Kıyma ile ilgili cevaplarınız için teşekkür ederim
Hasta bebişlerimize geçmiş olsun çok , Allah şifalar versin hepsine
Çağataya maşallah bizimkide yatak odasında hala, çok fazla kalkıyor geceleri, yorgunluktan mahvetti annesini
daha bir çocukla bayıldım dişlerim kırıldı
2 ,3 çocuğu olanlar napıyo bilmem

semoşum gece muhallebi demişsin ya, nasıl yapıyorsun inek sütüylemi pirinçunuylamı
benim sütüm de çok azaldı, 3 gündür eşimle aramız bozuktu üzüntüden herhalde azaldı
akşam barıştık :)

valla güzelim böyle zor büyüyor sanırım bebekler bizimki bugün 3 e kadar kendini sallattı durdu ne uyuyor ne uyanıyor artık 3,5 ta anne me verdim o baktı 4 de uyumuş
2. bebek nasıl zor geliyo banada

ayyyy kıyamam üzülme güzelim olur öyle şeyler sıkma canını

kızlar günaydın...arzucum çok geçmiş olsun..bebekli eve hasta çocukla gelinir mi ya..insan azıcık düşünceli olur...onlarında çocuğu olduğuna göre anlamaları gerek...geçen bana da gelmişti...üstelik gelmeden telefonda diyo ki...bizimki çok hasta inşallah egeye geçmez...inşallahla olacak iş mi...gelme kardeşim çocuğun hastaysa ne işin var gezmede

ben hacettepede yaptırmadım..hacettepeden bi profun muayenehanesinde yaptırdım...dr yapılması gerektiğini söyledi...bak şimdi kafam karıştı...yaptırmasamıydım acaba?kan tahlili yapılmadı sadece deri testi...kısa süren fazla can yakmayan bi işlemdi

Asyamı hastaymış, kıyamam , geçmiş olsun Arzucum , ne kadar dikkat etsende oluyo işte
Filizcim sağol canım :1hug:

kılzar gunaydın.aranızda köfte veren var mı?ben demın kendımıze yaparken baharatını koymadan 2 parça ayırdım ona.kızartıp yağsız tavada azcık da domates pişirip yumuşatayım ekmek banıp ekmekle beraber köfte vereyım dıyorum ne dersınız?bızım yemeklere bayılıyo çunku akşam yerken ne versem maşallah ucundan tadıyo.belkı sever dedım böyle köfteyi.

Birde göğüs yaraları için evikap kullandıktan sonra yıkamak şartmı kızlar, kulanan oldumu aranızda?

Eşim dün ton balığı almış konserve, vermek istemiyorum ama eşimde bişey olmaz diyor, siz hiç verdiniz mi?

Banada bugün eşimin kuzeni gelecek, çocuklu evde misafir ağırlamak çok zor, birde oğlum 2 gündür çok huysuz dişi çıkacak sanırım evim zaten küçük birde misafire hizmet, çocuğa hizmet kötü oluyor.

Yiyorsa ver gitsin ne olcak ki, baharat yok yağ yok, 10. ayda veriliyor zaten ver bence, ah benimkide yesede bende versem yoğurduna karıştırırsam anca öyle yiyor.

10.ay mııı.bız daha 7 yi yenı bıtırıcez 2 gun sonra tonbalığı vermne sakın.emzırdığın muddetçe sakın yeme bana dedi dr. hele dırekt ona sakın verme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…