kızlra drdan geldikk
çok kötüyüm yaa..kızımın geçen haftaki hafif bogaz kızarıklıgı ilerlemiş.ilaçda kullanmıştık ama fayda etmemiş.şuan hem bronşit hemde faranjit olmuş.4 tane ilaç verdi.bir hafta ilaç kullanıp tekrar dra gidicez.yine geçmezse igneye başlıcaklarmş.ne olur dua edin ya.ilaçları kullanmak bile okadar zor ki.hiç agzını açmıyo.
bu gün nerdeyse hiç bişey yemedi.herşeyden iki kaşık alıyo bırakıyo.iyice zayıflamasından korkuyorum.nerden kattı bu mikrobu anlamadımki.hiç dışarı çıkmıyoz.geçen hafta evimize hasta çocuk gelmişti sanırım ondan bulaştı.of ya o öksürdükce içim parçalanıyo.mafoldumben
Günaydın kızlar,
bugün işbaşı yaptım, kuzumu uyurken bıraktım geldim(
geçmişi öyle hızlı hızlı okudum alıntı yapamadım
Kıyma ile ilgili cevaplarınız için teşekkür ederim
Hasta bebişlerimize geçmiş olsun çok , Allah şifalar versin hepsine
Çağataya maşallah bizimkide yatak odasında hala, çok fazla kalkıyor geceleri, yorgunluktan mahvetti annesini
daha bir çocukla bayıldım dişlerim kırıldı
2 ,3 çocuğu olanlar napıyo bilmem
semoşum gece muhallebi demişsin ya, nasıl yapıyorsun inek sütüylemi pirinçunuylamı
benim sütüm de çok azaldı, 3 gündür eşimle aramız bozuktu üzüntüden herhalde azaldı
akşam barıştık :)
ben hacettepede yaptırmadım..hacettepeden bi profun muayenehanesinde yaptırdım...dr yapılması gerektiğini söyledi...bak şimdi kafam karıştı...yaptırmasamıydım acaba?kan tahlili yapılmadı sadece deri testi...kısa süren fazla can yakmayan bi işlemdifatma hanım bebeğınızde egzama vardı ve hacettepede test yaptırmıstınız....sanırım derı testı yapıldıgını soylemıstınız...benım bebegımde allerjık bır bebek...marmara unıverstesı hastanesıne gıttık...alllerjı ıcın kan tahlılı yaptılar.ben derı testı yapıp yapmıycaklarını sordum...bu kadarlık cocuga derı testı yapılmaz...allerjenlerı ıcın kan tahlılı yapıcaz dedı dr....kandakı ıgl e bakıldı....aradakı bu uygulama farklılıgını anlayamadım.sızın bebegınıze kan tahlılı yapılmısmıydı
kılzar gunaydın.aranızda köfte veren var mı?ben demın kendımıze yaparken baharatını koymadan 2 parça ayırdım ona.kızartıp yağsız tavada azcık da domates pişirip yumuşatayım ekmek banıp ekmekle beraber köfte vereyım dıyorum ne dersınız?bızım yemeklere bayılıyo çunku akşam yerken ne versem maşallah ucundan tadıyo.belkı sever dedım böyle köfteyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?