2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım allah korusun bronşite fln çevirmeden git bi dr bence geçmiş olsun

bizde iltihap akmadı ama kabuz tuttu üstü

mümine bol su içiyo ama bi türlü balgamı atamadı.
mecbur dra gidecez.bu saatte kadar iyidi ama akşam olunca tekrar tıkanma başladı.şimdi dra gidiyoruz..
inşllh sadece soguk algınlıgıdır:Saruboceq:

maşşallah güzelim bizimki daha bizim odada yatıyo

valla filizcim
o anlamıyo bile benim olmadığımı
ne zaman istese gidiyom yanına
artık alıştı azcık uykusu hafifleyince döne döne dalıyo tekrar
hem bi kaç keere denedim ben bizim odada anadizinde uyutmayı babasının horlamasından uyuyamadı
çok sessiz olsun istiyo
bi de beni kıskanıyo istemiyo babasının yanında durim

mümine bol su içiyo ama bi türlü balgamı atamadı.
mecbur dra gidecez.bu saatte kadar iyidi ama akşam olunca tekrar tıkanma başladı.şimdi dra gidiyoruz..
inşllh sadece soguk algınlıgıdır:Saruboceq:

arzucum geçmiş olsun

bizimki uykuda bile sallattığı için kendini bırakamıyoz yalnız sallanmadan uyumuo sallanmayı bırakınca hemen uyunıyo

arzu cum geçmiş olsun kuzum yaaaa
nazarmı değdi senin kuzunaa
ayrıca hırıltı varsa muhakkak git
tıkanıyosa soğuk buhar veriyolar
böle bi ağızlık var ağzına yakın tutuyon o kadar ama çok işe yarıyooo

yok ya filiz senin işin d aha zor canım
benimki de öleydi nasıl oldu bilmem ama alıştı
heeee 40 kere kalkar gece o ayrıı
arada emer arada mızlanır pışpış ister koklar beni uyur

mümine şekeri sen beni sevmiyonmu yaaaaaaaaaaa
msn e eklemedin hala yok mu senin msn
sen mi istemiştin ben mi yanlış haturlıyom
yolladım ama sen bilirsin cicim
istemeden kırdımmı yoksa senii

semoşum hiç öyle şey olur mu, benim msn ile aram yokru pek iyi bilmiyorum da kullanmayı, ama ekledim seni, diğerlerini de eklicem, açık olur artık msn
:1hug:

slm kızlar bugün annemlerdeydim giremedim hiç poyraz dedesine ve ananesine deli oluyo resmen onlar olunca beni aramıyo tabi bi müddet sonra bakınmaya başlıyo biraz geçmişi okuyum dedim ama arkamı bi döndüm poyraz ıslak mendili çıkarıp çıkarıp atıyo çok yaramaz benim oğluşumkaydirigubbakcemile2

herkese ii gecelerr
zehradan fırsat bulup girmeiyorumm
semoşummm msnden yazını gördüm canım benim bende vimin fer die bişi kullanıyorum ama benimkine hiç fayda etmedi ben eşim gelince yine doktora götürcem o zaman sorayım
bu kızın iştahsızlığı bitirdi beni inanınnn
arzucum asyaama çookkk çokk geçmiş olsunn inş önemli bişi değildir
aman hasta olmayın zehrada arkanızdan gelir yoksaa
herkesii çok öpüyorum arada yine uğrarım babamız gelene kadar bölee

ii akşamlar
arzu çok geçmiş olsun asyada atlatamadı bi türlü
binnur allah kavuştursun...

yeni gelen arkadaş hoş geldin allah bağışlasın yavrunu

iremi bugün anneannesi ve dedesiyle bıraktık
kaçamak yaptık aşkımlaa
iyi gezdik alışveriş yaptık nerdeyse 1 aydır çıkmıyordum
oh ne iyi olduu
yarında dişe gtcem dolgum düşmüşş çok sızlıyorr offf...

oh nakad güzel sadetçim bizde bannesiyle dedesine bıraktık iyi gezdik arada iyi oluyo geçmiş olsun
semoşum hiç öyle şey olur mu, benim msn ile aram yokru pek iyi bilmiyorum da kullanmayı, ama ekledim seni, diğerlerini de eklicem, açık olur artık msn
:1hug:
bana yollayın msn bende eklerim kızlar

valla bbu iştahsızlık çok kötü allah yardımcın olsun
geçmiş olsun arzu

kızlra drdan geldikk
çok kötüyüm yaa..kızımın geçen haftaki hafif bogaz kızarıklıgı ilerlemiş.ilaçda kullanmıştık ama fayda etmemiş.şuan hem bronşit hemde faranjit olmuş.4 tane ilaç verdi.bir hafta ilaç kullanıp tekrar dra gidicez.yine geçmezse igneye başlıcaklarmş.ne olur dua edin ya.ilaçları kullanmak bile okadar zor ki.hiç agzını açmıyo.
bu gün nerdeyse hiç bişey yemedi.herşeyden iki kaşık alıyo bırakıyo.iyice zayıflamasından korkuyorum.nerden kattı bu mikrobu anlamadımki.hiç dışarı çıkmıyoz.geçen hafta evimize hasta çocuk gelmişti sanırım ondan bulaştı.of ya o öksürdükce içim parçalanıyo.mafoldumben

arzucum geçmiş olsun

hepiniz eçok tşk ederimm:gitme:
malesef hafif bi rahatsızlık değilmiş.bronşit ve faranjit olmuşuz.dualarınız bekliyoruz.:Saruboceq:

tşkler hülyacım
evet çok iyi oluyorr :))

dualarım seninle asyacım
imş hrmrncik toplarsın kuzum

geçmiş olsun arzucum korkma dikkat ederseniz çabuk altlatır inşallah benim kızımda faranjit olmuş tu ve hemen bulaşan bir hastalık hasta bebekten kapmış olabilir bizimde zatüre başlangıcı vardı birde şurup kullandım 15 gün cok acıydı şuruplar zorla içiriyordum faydası olmadı ve 5 tane igne vurundu sabah akşam ondan sonra atlattı nem rutubet soguk toz faranjit için tehlikeli dikkat et suyunu bile ılık verevi mutlaka günde 2 sefer havalandır.bilirim bizde cok çektik bir an önce iyileşir inşallah:Saruboceq:

herkese ii akşamlar 3 gündür giremiyorum sohbetlerinizi hep kaçırıyorum arkadaşlar
zeynep ev vakit bulamıyorum bazen sürekli ilgileneyim ıstiyo fındıgım
kıyamıyorum bende ona :asigim:

arzucum çok çok geçmiş olsun Ayya ya inş. çabucak atlatır yavrummm

geçmiş olsun canım benim oğlum hala bronşit atlatamadık bi türlü yarın knt gidecez bakalım dr ne diyecek canım ben şuruplarını şırıngayla veriyorum yksa açmıyo ağzını bide öyle dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…