Bendemi yemiycem yani, ama o kadar zararlı şeyler y,yoruzki süte geçen, cipsler konserveler daha aklıma gelmiyor, evde 4 kutu ton balığı var .10.ay mııı.bız daha 7 yi yenı bıtırıcez 2 gun sonratonbalığı vermne sakın.emzırdığın muddetçe sakın yeme bana dedi dr. hele dırekt ona sakın verme bence.
Biraz geç oldu ama günaydınnnkaydirigubbakcemile5Günaydın şekerler...
aşk kırıntısı dr bize hiçbir konserveyi önermiyor..ton balığı da dahil......kıymayı az su ile pişirdim ben
herkese selamm.hasta bebeklere geçmiş olsun..gülincim ben dün verdim yağmura kendim yerken onada verdim birazcık.bence verebilirsin.1 tane yiyecek hali yok ya.bende ne wersem yiyor yağmur maşallah kızıma..ama 2,3 gündür huzursuz.kakasınıda 3,4 kere yapıyor.7 aylık olduk hala diş yok sanırım dişten yapıyor.gece ağlayarak uyanıyo emziği veriyorum dalıyo..hayırlısıyla çıkarsaydık şudişleri bi..
hava buzzzzzzzzz burda.dışarı çıkmak mümkün değil.sıcak sıcak oturuyoruz kızımla.
hepinizii öptükkkzemuszemus
geçmiş olsun arzu
tşkler hülyacım
evet çok iyi oluyorr :))
dualarım seninle asyacım
imş hrmrncik toplarsın kuzum
geçmiş olsun arzucum korkma dikkat ederseniz çabuk altlatır inşallah benim kızımda faranjit olmuş tu ve hemen bulaşan bir hastalık hasta bebekten kapmış olabilir bizimde zatüre başlangıcı vardı birde şurup kullandım 15 gün cok acıydı şuruplar zorla içiriyordum faydası olmadı ve 5 tane igne vurundu sabah akşam ondan sonra atlattı nem rutubet soguk toz faranjit için tehlikeli dikkat et suyunu bile ılık verevi mutlaka günde 2 sefer havalandır.bilirim bizde cok çektik bir an önce iyileşir inşallah:Saruboceq:
herkese ii akşamlar 3 gündür giremiyorum sohbetlerinizi hep kaçırıyorum arkadaşlar
zeynep ev vakit bulamıyorum bazen sürekli ilgileneyim ıstiyo fındıgım
kıyamıyorum bende ona :asigim:
arzucum çok çok geçmiş olsun Ayya ya inş. çabucak atlatır yavrummm
geçmiş olsun canım benim oğlum hala bronşit atlatamadık bi türlü yarın knt gidecez bakalım dr ne diyecek canım ben şuruplarını şırıngayla veriyorum yksa açmıyo ağzını bide öyle dene istersen
geçmiş olsun tatlım ya çok çok dikkat et artık gerekiyorsa eve hiç kimseyi alma bebeklerimiz herşeyden daha önemli
arzu çok geçmiş olsun.dilerim en kısa zamanda iyileşir asya
geçmiş olsun canımçokda mzımız.. çok canım skılıyor.. bugün antibiyotik başlaıdk inş düzelir kuzum
tşk ederiz teyzoşlarrr:gitme:
tavsiyelerin için çok tşkler yasemincim.hepsini yapıcam.ilaçlardan mamalarına yer kalmıyo.kaşık görünce çıldırıyo artık.sizdede iştahsızlık olmuşmuydu??
Afiyet şeker olsun yarasın Derineverdım kızlar derın de yedi maşallah.emelcim domatesi yazın yapmıştım ben şişeye.2 köfte yaptım ona domates sosuyla ıslanıp yumuşadı.ikisini yemedı ama ekmekle tıkıştırdım ağzına 1 tane garantı yemiştir ekmekle yedırdım doymuştur herhalde di mi.
selam zkıalr.. benim zkdıa hasta olsu. dünden beri bişii yemyior(çok üzügünüm (
herkese selamm.hasta bebeklere geçmiş olsun..gülincim ben dün verdim yağmura kendim yerken onada verdim birazcık.bence verebilirsin.1 tane yiyecek hali yok ya.bende ne wersem yiyor yağmur maşallah kızıma..ama 2,3 gündür huzursuz.kakasınıda 3,4 kere yapıyor.7 aylık olduk hala diş yok sanırım dişten yapıyor.gece ağlayarak uyanıyo emziği veriyorum dalıyo..hayırlısıyla çıkarsaydık şudişleri bi..
hava buzzzzzzzzz burda.dışarı çıkmak mümkün değil.sıcak sıcak oturuyoruz kızımla.
hepinizii öptükkkzemuszemus
selam kızlar ay hava buz gibi izmirde biz alışkın değiliz donduk vallaha.sabah çamaşır astım balkona dondum resmen .akşam oturma odasında yattık açtık klimayıda yarende park yatağında hava soğuk üşütmeyelim dedik fırsattan istifade bizde ısındık:) sabah yaren uyurken camlarımı sileyim dedim bir tek mutfağı sildim hasta olmaktan korktum diğerleri duruyor. ben artık ne yersek yarene veriyorum öyle daha çok seviyor dün yarım çupra balık yedipatatesle beraber.ben çok takılmıyorum yağa tuza ama hususi bir tabak da yedirmiyorum tadımlık bizim yemekler.ciğer çorbası yapmıştım geçenlerde ona bayıldı.beyin veren varmı aranızda az az başlayım diyorum ben yumuşak tadı güzel oluyor sakatat çok faydalı bebeğe ciğer başladım
selam kızlar ay hava buz gibi izmirde biz alışkın değiliz donduk vallaha.sabah çamaşır astım balkona dondum resmen .akşam oturma odasında yattık açtık klimayıda yarende park yatağında hava soğuk üşütmeyelim dedik fırsattan istifade bizde ısındık:) sabah yaren uyurken camlarımı sileyim dedim bir tek mutfağı sildim hasta olmaktan korktum diğerleri duruyor. ben artık ne yersek yarene veriyorum öyle daha çok seviyor dün yarım çupra balık yedipatatesle beraber.ben çok takılmıyorum yağa tuza ama hususi bir tabak da yedirmiyorum tadımlık bizim yemekler.ciğer çorbası yapmıştım geçenlerde ona bayıldı.beyin veren varmı aranızda az az başlayım diyorum ben yumuşak tadı güzel oluyor sakatat çok faydalı bebeğe ciğer başladım
geçmiş olsun canım
evet canım olmuştu o şurupları içirmek işkence gibiydi hen kızıma hem bana öksürcem diye kusuyordu balgam çıkıyordu hep allah tan annemlerin yanndaydım beraber atlattık ilaçları 15 gün kullandım ama geçmedi en sonnda şurup içiremiyorum igne daha etkiliyse igne kullanalım dedim ögle igneye geçmiştik ama ilk önce mutlaka şurupları kullan igneleri yedi 5 tane atlattık allah a şükür bir an önce iyileşir inşallah minik azram offf onlar hasta olmasada biz olsak onların yerine yavrularım ya insan dayanamıyorohaoldumsmile
Arzucum şurupları damlalıkla versen belki öyle anlamadan yutar , yavrucuk kıyamam
multitapsın damlalığı varya öyle, ben demiri öyle veriyorum
Ben eski arkadaşlarımı özledim kızlar , küstüler girmiyorlar
Dünürümü Havvayı, Nazı ,Sibeli, Aylini daha aklıma gelmeyen arkadaşlarım
saçmasapan bir sorun yüzünden herkes huzursuz oldu
çok üzgünüm :gitme:
yok canım damlalıklada denedim olmuyo.artık kafasından tutup agzına döküyorum.aglaya aglaya içiyo.
4ilaçı var.bir vitamin birde demir 6 oluyo.artık onlara ara verdim.bu 4 taneyi atlatalım öyle başlaıcam.hepsi bir zr olur.çocuk karnını ilaçla doyurcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?