2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın sizin diş huysuzluğunuz nasıl ya.benimki 2 gecedir uyumuyor.ateşi 37,2
doktora götürdüm bişey yok dedi idrara da baktı temiz çok şükür.

dişten mi sizce ne yapmalıyım kızlar.

gülincim biz daha kıymaya yeni geçtik onu da yemiyor..zaten benimki pütürlü yemiyor...seninki yiyorsa ha kıyma ha köfte...bahatar yok tuz yok.. kıyma oluyor zaten köfte de değil mi

aşk kırıntısı dr bize hiçbir konserveyi önermiyor..ton balığı da dahil......kıymayı az su ile pişirdim ben

herkese selamm.hasta bebeklere geçmiş olsun..gülincim ben dün verdim yağmura kendim yerken onada verdim birazcık.bence verebilirsin.1 tane yiyecek hali yok ya.bende ne wersem yiyor yağmur maşallah kızıma..ama 2,3 gündür huzursuz.kakasınıda 3,4 kere yapıyor.7 aylık olduk hala diş yok sanırım dişten yapıyor.gece ağlayarak uyanıyo emziği veriyorum dalıyo..hayırlısıyla çıkarsaydık şudişleri bi..
hava buzzzzzzzzz burda.dışarı çıkmak mümkün değil.sıcak sıcak oturuyoruz kızımla.
hepinizii öptükkkzemuszemus

Neslihan diştendir bence, yusuf kayrada bir kaç gün mızıldadı sonra dişi çıktı, inşallah sıkıntısız çıkarır senin kuzunda
Gülin yerse ver bencede köfte ama domates hormonludur bu mevsimde, ben vermiyorum

verdım kızlar derın de yedi maşallah.emelcim domatesi yazın yapmıştım ben şişeye.2 köfte yaptım ona domates sosuyla ıslanıp yumuşadı.ikisini yemedı ama ekmekle tıkıştırdım ağzına 1 tane garantı yemiştir ekmekle yedırdım doymuştur herhalde di mi.

10.ay mııı.bız daha 7 yi yenı bıtırıcez 2 gun sonra tonbalığı vermne sakın.emzırdığın muddetçe sakın yeme bana dedi dr. hele dırekt ona sakın verme bence.
Bendemi yemiycem yani, ama o kadar zararlı şeyler y,yoruzki süte geçen, cipsler konserveler daha aklıma gelmiyor, evde 4 kutu ton balığı var .

Günaydın şekerler...
Biraz geç oldu ama günaydınnnkaydirigubbakcemile5

aşk kırıntısı dr bize hiçbir konserveyi önermiyor..ton balığı da dahil......kıymayı az su ile pişirdim ben

Erken cevap alamayınca bende su i,le pişirdim umarım yer.

Mutlaka diştir bzimkide öyle olmuştu.

geçmiş olsun arzu

tşkler hülyacım
evet çok iyi oluyorr :))

dualarım seninle asyacım
imş hrmrncik toplarsın kuzum

tşk ederiz teyzoşlarrr:gitme:

tavsiyelerin için çok tşkler yasemincim.hepsini yapıcam.ilaçlardan mamalarına yer kalmıyo.kaşık görünce çıldırıyo artık.sizdede iştahsızlık olmuşmuydu??

arzucum çok çok geçmiş olsun Ayya ya inş. çabucak atlatır yavrummm

semra asyanın baya bi gögsünde hırıltısı var.burnuda akıyo.ama bi türlü balgam sökemedi.inşllh ilçalar fayda eder.sizede geçmiş olsn canım

geçmiş olsun tatlım ya çok çok dikkat et artık gerekiyorsa eve hiç kimseyi alma bebeklerimiz herşeyden daha önemli

evet ya artık biri gelicegi zaman özellikle aranızda hasta olan varmı diye güzel bi dille sorucam.gücenen gücensin artık.kızımın acı çekmesine dayanamıyorum.el kadar bebiş bi sürü ilaç kullanıyoruz

arzu çok geçmiş olsun.dilerim en kısa zamanda iyileşir asya

hepinize tekrardan çok tşk ederizolumunekankayizsmile

selam kızlar ay hava buz gibi izmirde biz alışkın değiliz donduk vallaha.sabah çamaşır astım balkona dondum resmen .akşam oturma odasında yattık açtık klimayıda yarende park yatağında hava soğuk üşütmeyelim dedik fırsattan istifade bizde ısındık:) sabah yaren uyurken camlarımı sileyim dedim bir tek mutfağı sildim hasta olmaktan korktum diğerleri duruyor. ben artık ne yersek yarene veriyorum öyle daha çok seviyor dün yarım çupra balık yedi patatesle beraber.ben çok takılmıyorum yağa tuza ama hususi bir tabak da yedirmiyorum tadımlık bizim yemekler.ciğer çorbası yapmıştım geçenlerde ona bayıldı.beyin veren varmı aranızda az az başlayım diyorum ben yumuşak tadı güzel oluyor sakatat çok faydalı bebeğe ciğer başladım

çokda mzımız.. çok canım skılıyor.. bugün antibiyotik başlaıdk inş düzelir kuzum
geçmiş olsun canım

evet canım olmuştu o şurupları içirmek işkence gibiydi hen kızıma hem bana öksürcem diye kusuyordu balgam çıkıyordu hep allah tan annemlerin yanndaydım beraber atlattık ilaçları 15 gün kullandım ama geçmedi en sonnda şurup içiremiyorum igne daha etkiliyse igne kullanalım dedim ögle igneye geçmiştik ama ilk önce mutlaka şurupları kullan igneleri yedi 5 tane atlattık allah a şükür bir an önce iyileşir inşallah minik azram offf onlar hasta olmasada biz olsak onların yerine yavrularım ya insan dayanamıyorohaoldumsmile

Afiyet şeker olsun yarasın Derine

selam zkıalr.. benim zkdıa hasta olsu. dünden beri bişii yemyior(çok üzügünüm(

Canımm geçmiş olsun , belki diştendir onlarında

Canım hiç vermedim ben sakatat, zaten bizde pişmez sevmem bende, ama sormak lazım doktora bir
Afiyet olsun yarasın bebişine

ay ne güzel ya biz 2 senedir kar görmüyoruz cok özledim
bende sebze hasladım buharda havuç kabak kereviz brokoli balık koydum
şimdide onuda buharda pişiriyorum sonra karıştırıp vericem inşallah yer kızartmasını
yiyor ama il defa böyle vericem ciger ben vermedim daha ama verilebilir sanırım
begin hakkında bi bilgim yok canım

Arzucum şurupları damlalıkla versen belki öyle anlamadan yutar , yavrucuk kıyamam
multitapsın damlalığı varya öyle, ben demiri öyle veriyorum

Ben eski arkadaşlarımı özledim kızlar , küstüler girmiyorlar
Dünürümü Havvayı, Nazı ,Sibeli, Aylini daha aklıma gelmeyen arkadaşlarım
saçmasapan bir sorun yüzünden herkes huzursuz oldu
çok üzgünüm :gitme:

bize dr bir hafta ilaçları kullanıp tekrar gelin dedi.bi gelişme olmazsa igne olucakmış.inşllh iğneye gerek kalmaz.hemen iyileşsin ya.bu arada bende faranjit olmuşum.bogazım çok kötü kupkuru:sinifsinif:

yok canım damlalıklada denedim olmuyo.artık kafasından tutup agzına döküyorum.aglaya aglaya içiyo.
4ilaçı var.bir vitamin birde demir 6 oluyo.artık onlara ara verdim.bu 4 taneyi atlatalım öyle başlaıcam.hepsi bir zr olur.çocuk karnını ilaçla doyurcak..

canım ya kıyamam kuzucuğa arzucum çok dikkat et tatlım ALLAH acil şifalar versin

Allah kolaylık versin Arzucum,
bende bebekken bronşit olmuşum hala nefesim tıkanıyor soğuk havalarda
Beni bebekken yıkarlarken babannem rahmetli biraz fenaymış, sobayı yaktırmamış, soğuktan üşümüşüm, morarmışım annem çok korkmuş
Sen üzülme Arzucum ınşallah çabucak iyileşir Asyacık,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…