2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşşallah güzelim bizimki daha bizim odada yatıyo
bizimkide hala bizle yatıyo çok uyanıyo ayıramam şu an aslında ayırmak istiyorum alışsın diye ama bakalım artık
walla benim oğluşa horlama fln vız geliyo benim eşimde çok horlar alıştı yavrucağızım napsın:roflol:

hepiniz eçok tşk ederimm:gitme:
malesef hafif bi rahatsızlık değilmiş.bronşit ve faranjit olmuşuz.dualarınız bekliyoruz.:Saruboceq:
ah canım benim çok dikkat et inşallah en kısa zamanda atlatır a.s.

bakım ben burdayım benim kız 12de uynadı artık 4 kadar uyumaaz
ay çok zor oluyo öyle canım inşallah uyumuştur

valla güzelim böyle zor büyüyor sanırım bebekler bizimki bugün 3 e kadar kendini sallattı durdu ne uyuyor ne uyanıyor artık 3,5 ta anne me verdim o baktı 4 de uyumuş
2. bebek nasıl zor geliyo banada
ne güzel bak annen var ona atıyosun oğluşusırnaşık şey
aslında böyle durumlarda izah eedip kabul etmemk lazım am ayapamıyoruz işte ayıp gibi geliyo sonrada çeken biz oluyoruz

benim doktorum köfte dolma içi verebilirsin demişti ev poğaçası ekmek fln ver kemirsinde demişti sakınca yok ne sakınca olcak cnm

Kızlar oğluma kıyma pişiricem, siz nasıl yapıyorsunuz yazarmısınız biraz acilde....
en sebzelerle beraber pişiriyorum herşeyi atıp haşlıyorum sonrada çatalla eziyorum

konserve verme bebişe zaten ton balığı verme canım

selam zkıalr.. benim zkdıa hasta olsu. dünden beri bişii yemyior(çok üzügünüm(
çokda mzımız.. çok canım skılıyor.. bugün antibiyotik başlaıdk inş düzelir kuzum
çok geçmiş olsun tatlıma.s.

bende daha vermedim ama veilebilir sanıyorum doktora sormak lazım

yağmura tarhana çorbası yaptım içine ekmek doğradım bir kase çorbayı hüpletti cadım..
yarasın şifa olsun kızıma.bende ıspanak yaptım.1 saat yıkadım resmenn.ne kadar kum çamur varmış ya..
hava buz gibi yaa dışarı çıkıcaktık ne güzel..neyse yağmuru uyutayım görüşüz kızlar..

canm hoşbuldum iyiyim tatım nolsun batuhan biberonun emzik kısmını çıkarmış olduğu gibi içindeki suyu üstüne dökmüş banyo yaptırdım yemek yedirdim uyuttumm bakalım ne kdr uyucak:)sen napıosun canım

afiyet bal şeker olsun kuzucuğa bende ıspanak yapçam yıkıyorum yıkıyorum bitmiyo kum çamur valla akşama kdr anca yıkarım zaten artık yarında yeriz:roflol:

elada şimdi1 kase sehriye çorbası bitirdiiçinde ekmekte doğradım maşşalahı var yiyoruz herşeyi bende beyin vermek istiyorum başlasam mı ki veren var mı?

afiyet bal şeker olsun kuzucuğa bende ıspanak yapçam yıkıyorum yıkıyorum bitmiyo kum çamur valla akşama kdr anca yıkarım zaten artık yarında yeriz:roflol:

saol cnm .. walla ben yıkama işlemini bitirdim pişiyo şimdi..yanınada makarna yapıcam.

çok geçmiş olsun canım, inşallah çabucak atlatır, çok kızıyorum şu sorumsuz insanlara(

mümine tatlım maşşallah ne güzel babababa diyo ya

sağol canım, öylesine heceliyo ama tutturduk işte alkisalkisalkis

herkese selam,
buz gibi soğukta işe gittim geldim, dondum resmen, Allah dışardakilere çok yardım etsin
Azram uyuyo ben de bi bakayım dedim size, umarım tüm annişlerle kuzular iyidir,
biz bikaç gündür havanın kuruluğundan muzdaribiz, burnu çok tıkanıyo bebişin, uykusunda inliyo yavrum,
buhar makinası alan var mı, aldıysanız hangi markayı öneriyosunuz arkadaşlar, çabuk cwvap yazarsanız sevinirim, bi an önce almak istiyorum çünkü, ev yerden ısıtma olunca peteğe su koyma şansı da yok

maşşallah yarasın tosuna

çok teşk ederim cnm..hiç bir bebiş hasta olmasın yaa(bilmiyorumkismile

ayy arzucum çok geçmiş olsun.. senin kzıındamı hsta.. yavrum kıyamam ben onalara ya.. benimkide hasta.. bir anönce iilşeisnler inşş(

slm kızlar şimdi dr dan geldik çok şükür poyraz bronşiti atlatmış ama sakın hastaların yanına yaklaştırma yenileyebilir dedi eve çıkarken kaynanam gördü poyrazı istedi biraz seveyim dedi ki oda bronşit ve nezle olmuş yok dedim dr böyle dedi biraz bozuldu bana ama bebeğimden önemli değil ya napıyım

bide poyraz yatarak yemek yiyo hiç oturarak yediremedim salıncağında felan denedim yemiyo acaba mama sandalyesi alsam yermiki ondada durmaz diye almamıştım napıyım kızlar...

afiyet olsun cnm ya biz kaç gündür makarna yiyo bıktım walla nothutlu pilav yapçam bende

saol cnm sizede afiyet olsun.. ben hergün makarna yiyebilririm her çeşit.yeterki makarna olsun..cokacimcoook

maşşallah yarasın tosuna

saol cnm

bide poyraz yatarak yemek yiyo hiç oturarak yediremedim salıncağında felan denedim yemiyo acaba mama sandalyesi alsam yermiki ondada durmaz diye almamıştım napıyım kızlar...

walla semracım ben uzun zamandır mama sandalyesinde yediriyorum.
yağmurda alıştı zaten.mama sandalyesi bence çok işe yarıyorr.kesinlikle tavsiye eederimm.biranönce al ve kullanmaya başla tatlım...:lepi:

yağmuru banyo yaptırdım mis gibi oldu.1 kase yoğurdunuda yedi uyuyo şimdi..
bende girdim bi duş aldımm ohh anakız mis gibi koktukk..bayanssulusmile

ohh ne güzel mis gibi uyusun yağmur canım benim oğlum çok hareketli biyerde durmuyo açıkcası az para deil alırımda ondada durmaz diye tereddüt ediyorum salıncak aldık hiç durmuyo onda bakalım napıcaz

walla semracımm benim kızım harbiden hiperaktif,mamasandalyesinde durduğunu kimsöyledi
ama oyuncak falan bambam vuruyo..ilgisini çekiyo.bide benim evimin camları boydan boya dışarıyı çok rahat görüyo.o dışarıya bakarken ben yediriyorum.bence al dene cnmm.çok pahalıya kaçma uygunlarda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…