bizimkide hala bizle yatıyo çok uyanıyo ayıramam şu an aslında ayırmak istiyorum alışsın diye ama bakalım artıkmaşşallah güzelim bizimki daha bizim odada yatıyo
walla benim oğluşa horlama fln vız geliyo benim eşimde çok horlar alıştı yavrucağızım napsın:roflol:valla filizcim
o anlamıyo bile benim olmadığımı
ne zaman istese gidiyom yanına
artık alıştı azcık uykusu hafifleyince döne döne dalıyo tekrar
hem bi kaç keere denedim ben bizim odada anadizinde uyutmayı babasının horlamasından uyuyamadı
çok sessiz olsun istiyo
bi de beni kıskanıyo istemiyo babasının yanında durim
ah canım benim çok dikkat et inşallah en kısa zamanda atlatır a.s.hepiniz eçok tşk ederimm:gitme:
malesef hafif bi rahatsızlık değilmiş.bronşit ve faranjit olmuşuz.dualarınız bekliyoruz.:Saruboceq:
ay çok zor oluyo öyle canım inşallah uyumuşturbakım ben burdayım benim kız 12de uynadı artık 4 kadar uyumaaz
ne güzel bak annen var ona atıyosun oğluşusırnaşık şeyvalla güzelim böyle zor büyüyor sanırım bebekler bizimki bugün 3 e kadar kendini sallattı durdu ne uyuyor ne uyanıyor artık 3,5 ta anne me verdim o baktı 4 de uyumuş
2. bebek nasıl zor geliyo banada
aslında böyle durumlarda izah eedip kabul etmemk lazım am ayapamıyoruz işte ayıp gibi geliyo sonrada çeken biz oluyoruzkızlar günaydın...arzucum çok geçmiş olsun..bebekli eve hasta çocukla gelinir mi ya..insan azıcık düşünceli olur...onlarında çocuğu olduğuna göre anlamaları gerek...geçen bana da gelmişti...üstelik gelmeden telefonda diyo ki...bizimki çok hasta inşallah egeye geçmez...inşallahla olacak iş mi...gelme kardeşim çocuğun hastaysa ne işin var gezmede
benim doktorum köfte dolma içi verebilirsin demişti ev poğaçası ekmek fln ver kemirsinde demişti sakınca yok ne sakınca olcak cnmkılzar gunaydın.aranızda köfte veren var mı?ben demın kendımıze yaparken baharatını koymadan 2 parça ayırdım ona.kızartıp yağsız tavada azcık da domates pişirip yumuşatayım ekmek banıp ekmekle beraber köfte vereyım dıyorum ne dersınız?bızım yemeklere bayılıyo çunku akşam yerken ne versem maşallah ucundan tadıyo.belkı sever dedım böyle köfteyi.
en sebzelerle beraber pişiriyorum herşeyi atıp haşlıyorum sonrada çatalla eziyorumKızlar oğluma kıyma pişiricem, siz nasıl yapıyorsunuz yazarmısınız biraz acilde....
konserve verme bebişe zaten ton balığı verme canımBirde göğüs yaraları için evikap kullandıktan sonra yıkamak şartmı kızlar, kulanan oldumu aranızda?
Eşim dün ton balığı almış konserve, vermek istemiyorum ama eşimde bişey olmaz diyor, siz hiç verdiniz mi?
Banada bugün eşimin kuzeni gelecek, çocuklu evde misafir ağırlamak çok zor, birde oğlum 2 gündür çok huysuz dişi çıkacak sanırım evim zaten küçük birde misafire hizmet, çocuğa hizmet kötü oluyor.
çok geçmiş olsun tatlıma.s.selam zkıalr.. benim zkdıa hasta olsu. dünden beri bişii yemyior(çok üzügünüm (
çokda mzımız.. çok canım skılıyor.. bugün antibiyotik başlaıdk inş düzelir kuzum