2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm öyle tabi bebişler herşeyden ve herkesten önemli kırılan kırılsn sonra çeken biz oluyoruzz iyi yapmışsın bencealkisalkisalkis

bide poyraz yatarak yemek yiyo hiç oturarak yediremedim salıncağında felan denedim yemiyo acaba mama sandalyesi alsam yermiki ondada durmaz diye almamıştım napıyım kızlar...
mama sandalyesi işe yarar bence tatlım yatarak yemek hem sağlıklı deil hemde alışmasın batuhan çok seviyo mama sandalyesinde oturmayı gün içindede oturtuyorum bence dene çok pahalı bişey alma bak istanbuldasın saraçhaneye gitme imkanın varsa ordan al fiyatlar bayaa uygun cnm

evt tatlım dr ye sordum yatarak yedirme dedi zaten orta kulak intihabı yaptığınıda duymuştum siz hangi markayı kullanıyosunuz canım bi fikir verirsenizopuyorumnanaktan

bu soğukta kuaföre gittim yareni anneme bıraktım a.annemin saçlarından çıtçıt yaptırmıştım onları boyatttım beyazları varmış a.anemin saçının biraz zor kapandı benim saçımdan koyu oldu aççılırmı rengi kızlr yıkasam bir iki ne dersiniz kullanan var mı aranızda yoksa tekrar boyancakmı ki

saol tatlım ikeanınkileri biliyorum poyraz onda hayatta durmaz yere düşer bize emniyet kemerli şart

ohh ne güzel mis gibi uyusun yağmur canım benim oğlum çok hareketli biyerde durmuyo açıkcası az para deil alırımda ondada durmaz diye tereddüt ediyorum salıncak aldık hiç durmuyo onda bakalım napıcaz

canım ceylinde çok hareketli durduğu yerde durmaz asla herşeyden sıkılır oturmaz ama mama sandalyesine alıştı sadece yemek yerken oturuyo şarkı söyleyerek oyalıyorum rahat oluyo hemde çok rahat diğer türlü her yer batıyodu şimdi tepsini silip yıdığım zaman tamamdır. yemek yemenin dışında oturmuyo ağlıyo ama yemeğinin orda yeneceğini öğrendi artık

slm şekerlerrr
nabersiniz:)
ben bygün oh yine gezdim dişçiden sonra,
alışveriş yaptım kızıma bana
ohh ne ii oluyorrr
ailemin olmasııı kendime geldim valla zemuszemus

slm kızlar bugunden berı takıp edıyorum ama ıkı kelıme yazdırmadı simay hanım.çok mızmızız bugun kakasınıda zorla yaptırdım kabız oldu yavrum.
arzucum cok gecmıs olsun canım ınsallah kısa zamanda atlatır bebısın hastalıgını.ALLLAH onlara saglık sıhhat versın gerısı boş
saadetcım ne guzel gezinip dur bebişine bakan varken tadını çıkar valla.
bende mama sandalyesı ıstıyorum ama cok pahallılar yaww elımız mahkum alacaz elbet

evet alhancım
ii oluyorrr
bende almadım henüzzz
bakınmaktayım mama sandalyesii
kullananlar fikir versn bari bize..

bi soru sordum kimse tınlamamış, buhar makinesi kullanan yok mu bacılar, küscem şimdi yaa :sinifsinif:

mama sandalyesi biz de kraft kullanıyoruz, çok memnunuz, düşmek için harbi uğraşması lazım bebişlerin

buhar makinasini önermiyorlar diye duymuştum
kullanmıyoruzda cnm

canım bısey olcandan ya da can yakacagından degılde dogru sonuc vermez seklınde anladım ben...ne bılıyım kafam karıstı.neden boyle bır uygulama farkı var kı

bi soru sordum kimse tınlamamış, buhar makinesi kullanan yok mu bacılar, küscem şimdi yaa :sinifsinif:

mümine ben kullanıyorum soguk buhar makınesı....memnunum...bende yenı aldım kıng marka....medıa markt ten 69 tl ye aldım....ılk gunler ıse yaradı bayada....suan bıraz rahatsız oldugundan burnu tıkalı yıne...ama soguk buhar olmasına dıkkat et...sıcak buhar makınelerı saglıksız...soguk buhar makınelerı saglıklı olan

sadece kraft olarak mı bakcaz acaba?
model falan?
biz bundan kullanıyoruz gayet memnunuz bi göz at istersen
Kraft Çift Kılıflı Oyuncaklı Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

canım biz kullanmıyoruz ondan cvp yazmadım küsme küsmee:teselli:

alhancım ben stork marka aldım indirimdeydi civciv bebe de 169 tl ye aldım fiyat olarakta uygun araştırmıştım baya netten asansörlü yükselip alçalabiliyo çok mermnunum çokta şık

Son düzenleme:
müminecim bende kullanmıyorum aslınsa istiyordum ama sonradan mantar bakteri yapıyo diye duydum vazgeçtim ama net bi bilgim yok canım

müminecim bende kullanmıyorum aslınsa istiyordum ama sonradan mantar bakteri yapıyo diye duydum vazgeçtim ama net bi bilgim yok canım

cevaplar için sağolun kızlar,
neslihan çok sağol ben de asıl sıcak mı alsam daha mı iyi olur diyodum , soğuk buhar olanlara bakim bari, ayşecim sık sık temizlemek gerekiyo sanırım, yaa gece nerdeyse burnundan doğru dürüst nefes alamıyo, dün gece bire kadar hiç durmadan inledi yavrum, mama da içemiyo burnu tıkalı olunca, o yüzden alıcam, arzumun var iyonlu buhar makinası, sanırım onu alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…