2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mümine cnm bızım doktor onermıyor. her doktorun soyledıgı farklı tabıde helekı soguk buhar makınesı bogazda bızaman sonra buz etkısı yapıyormus. yanı benım dokttorumun soledıgı paylasmak ıstedım cnm :)

slm neslıhancım nasılsın?
aysecim sagol canım bır arastırayım bende.
müminecım bende kullanmıyorum canım.yatmadan önce okyanus suyu sıkıp burnunu temızlıyorum kızımın ancak öyle rahat edıyor.
kızlar sızın bebısler yemek yerken hiç ağızlarında bekletıyorlarmı?elıf simay bazan yapıyo alıskanlık halıne gelecek dıye korkuyorum

canım benimki bekletiyo ne zaman isterse o zaman yutuyo beyefendinin keyfine kalmış bişeykaydirigubbakcemile3yarın çıkıp mama sandalyelerine bakıyım diyorum ama kararsız kaldım hangisini alsamki...

oooogece bekcımız gelmiş naılsın canım poyraz uyudumu?
demekkı bırtek bnım cadı degıl agzında bekleten
ben önce gecıcı sürelıgıne bır arkadasmdan alacam bakalım begenecekmı duruma göre gidip alıcam sonra

yok canım yaa nerde poyraz uyuyacak kucağımda oturuyo 2gece saat 12de uyumuştu ama bu akşam yine uyumadı öyle imkanım olsa bende denerim ama yok malesef alıncada oturmaz diye tereddüt ediyorum

herkes yatmış poyraz yeni uyudu bende yatıyorum sabahın ilk annesine kocaman günaydınopuyorumnanaktan

günaydın kızlar ben buhar makinesi kullanıyorum.Tefal baby .Klima kullanıyorum havayı kurutuyor.Bu sebepten lazım.
Buhar makinesi zararlı diyorlar.Tıkanan çocuklara acillerde buhar veriyorlar ama hep.Sürekli kullanmamak şartıyla çok da zararlı olacağını düşünmüyorum

Kızlar bebeğim orta kulak iltihabı oldu.Doktora en ne yaptım da çocuğun kulağı iltihaplandı dedim.yatarken bişeyler yediriyorsan olmuştur dedi.Ben geceleri beni emmediği için yatarken sütümü veriyordum.Bundan sonra hiçbirşeyi yatarken vermeyeceğim.Şimdi antibiyotik kullanıyoruz.ınşallah çabuk geçer nolur dua edin.

Günaydın herkese....
Uykusuz bir geceden sonra yine işteyim,
ama artık dayanamıyorum bırakmayı düşünüyorum ..
Çalışan annelere kolay gelsin
Evdeki annelerinde bebişleri uslu dursun onlarda dinlensin..

çalışan olmak çok zor emelcim şuan çocuğum hasta buradayım.Şartlar elimizi kolumuzu bağlıyor.Çalışmasam diyolarki 1 yaşına kadar sana bağımlı sonra oyun oynuycam diye gözü seni görmez oyun oynucam diye diyorlar.Sıkılırsın çalışmaya alıştın.Öte yandan çift maaşla çalışırken tek maaşa düşmenin sıkıntısı.

Ama en acısı çocuğun hastayken,işyerinde olup işverenin isteklerini yerine getirmek.Yavrum onu çok merak ediyorum çok özlüyorum.Bitanem benim hasta bide kuzum.Sessiz sessiz ağlıyor.Bazende çığlık atıyor sanırım çok ağrısı oluyor.Rabbim tüm hasta bebeklere acil şifa versin inşallah

evet alhancım
ii oluyorrr
bende almadım henüzzz
bakınmaktayım mama sandalyesii
kullananlar fikir versn bari bize..
valla taksiye ederimmama sandalyesi rahat oluyo
bi soru sordum kimse tınlamamış, buhar makinesi kullanan yok mu bacılar, küscem şimdi yaa :sinifsinif:
ben bi ara kullanıyordum ama şimdi kullanmıyom canım bebeğim öksürüyo diyo kullanıyodum
kimse yokmuu kızlarr
ben varım canım slm geç ama
ben yapıyorum canım kuru kayısı incir siyah üzüm
canım ben kuru kayısı kuru erik kuru üzüm kaynattım püre yaptım hergün 3 çay kaşığı veriyom kansızlığı var bizim oğlanın
geçmiş olsun tatlım

herkese günaydınla.r. bende çalışıyorum.. kuuzm hasta hakaktende hasta olunca daha kötü oluyor çalışmakinsanın aklı evde kalıyor.. Rabbim tüm hasta bebişlere acil şifalar versin.. 3 gündür bişi yediremdiyourz.. bir an önce iileşlsin artık Allah'ımgitme:

çok geçmiş olsun.zordur tabı ınsan yaında uyurken bıle özluyor.ama ben şu uykuda besleme konusunu anlamadım.ben de derıne gece sut verıyorum uykusunda ama yatağından kaldırıp kucağıma alıyorum emzırır gıbı.sen tamamen yatarken mı verıyordun?

hasta bebeklere gecmıs olsun...buhar makinası almıstım...dr kullanma dedı...elimde kaldı..astıma neden olabılıyormus....onun yerıne kalorıfer petegının ustune su koyabılırsın dedı...mama sandalyesi chicco poly aldık..memnunuz

evt canım benimkide hsta olduğundan beri öyle.. ağznıda tutup çıkarıyor.. ama normalde tutmazdı.. hasta olunca öyle yapmaya başladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…