canım çok geçmş olsun kısa sürede atlatsın inşallah kuzucuğun nasıl anladın peki rahatsızlığı oduğunu ağlıyomuydu kulaklarıylamı oynuyodu neydi yani belirtileri cnmgünaydın kızlar ben buhar makinesi kullanıyorum.Tefal baby .Klima kullanıyorum havayı kurutuyor.Bu sebepten lazım.
Buhar makinesi zararlı diyorlar.Tıkanan çocuklara acillerde buhar veriyorlar ama hep.Sürekli kullanmamak şartıyla çok da zararlı olacağını düşünmüyorum
Kızlar bebeğim orta kulak iltihabı oldu.Doktora en ne yaptım da çocuğun kulağı iltihaplandı dedim.yatarken bişeyler yediriyorsan olmuştur dedi.Ben geceleri beni emmediği için yatarken sütümü veriyordum.Bundan sonra hiçbirşeyi yatarken vermeyeceğim.Şimdi antibiyotik kullanıyoruz.İnşallah çabuk geçer nolur dua edin.
ben de anlamadım...cogumuzun bebegı emerken uyuyor ya da gece defalarca mama yemek için uyanıyorçok geçmiş olsun.zordur tabı ınsan yaında uyurken bıle özluyor.ama ben şu uykuda besleme konusunu anlamadım.ben de derıne gece sut verıyorum uykusunda ama yatağından kaldırıp kucağıma alıyorum emzırır gıbı.sen tamamen yatarken mı verıyordun?
canım gece ben yatarken emziriyom kucağıma almıyom hiç uykuda içiyoçok geçmiş olsun.zordur tabı ınsan yaında uyurken bıle özluyor.ama ben şu uykuda besleme konusunu anlamadım.ben de derıne gece sut verıyorum uykusunda ama yatağından kaldırıp kucağıma alıyorum emzırır gıbı.sen tamamen yatarken mı verıyordun?
herkese günaydınla.r. bende çalışıyorum.. kuuzm hasta hakaktende hasta olunca daha kötü oluyor çalışmakinsanın aklı evde kalıyor.. Rabbim tüm hasta bebişlere acil şifalar versin.. 3 gündür bişi yediremdiyourz.. bir an önce iileşlsin artık Allah'ım gitme:
armağanım çok geçmiş olsun bizde bişey yediremiyoruz.Kahvaltısından bir iki kaşık yemiş sadece.Sabahta beni emdi biraz o kadar.Bakalım akşam 5 e kadar ne yiyecek
kilosu boyu toparlamıştı maşallah inşallah zayıflamaz meleğim.
kızlar chicco poly mama sandalyesini ne kadara aldınız hepsi burada dan alıcam 234 tl diyo normal mi pahalı mı?Hava soğuk bebeği bırakıp çarşıya gidemiyorum.
http://www.hepsiburada.com/comfy-su...aspx?categoryid=301132&productid=oyunpegsupre
tavsiye ederim çok güzel memnunum
ben mavisini aldım indirimdeyken almıştım 106 tl ye aldım ben
Tatlım ben arzum bebbe soğuk buhar kullanıyorum..odanın nem oranı %50 olduğu zaman kapatıyorum..dr umuz aldırdı...bi soru sordum kimse tınlamamış, buhar makinesi kullanan yok mu bacılar, küscem şimdi yaa :sinifsinif:
Tatlım biz yatağının altına ince bir yastık koyduk 45 derecelik açı oluştu dolayısıyla rahat veriyorum mamasını...çabucak iyileşir inşallah meleğin...günaydın kızlar ben buhar makinesi kullanıyorum.Tefal baby .Klima kullanıyorum havayı kurutuyor.Bu sebepten lazım.
Buhar makinesi zararlı diyorlar.Tıkanan çocuklara acillerde buhar veriyorlar ama hep.Sürekli kullanmamak şartıyla çok da zararlı olacağını düşünmüyorum
Kızlar bebeğim orta kulak iltihabı oldu.Doktora en ne yaptım da çocuğun kulağı iltihaplandı dedim.yatarken bişeyler yediriyorsan olmuştur dedi.Ben geceleri beni emmediği için yatarken sütümü veriyordum.Bundan sonra hiçbirşeyi yatarken vermeyeceğim.Şimdi antibiyotik kullanıyoruz.İnşallah çabuk geçer nolur dua edin.
kilosu boyu toparlamıştı maşallah inşallah zayıflamaz meleğim.
kızlar chicco poly mama sandalyesini ne kadara aldınız hepsi burada dan alıcam 234 tl diyo normal mi pahalı mı?Hava soğuk bebeği bırakıp çarşıya gidemiyorum.
kızlar cogitoy dan oyuncak aldınız mı hiç güvenilir mi....kapıda ödeme secenegi oldugu için cazip geldi...kapıda ödeme yapılan güvenilir bi site tavsiye eder misiniz
çalışan olmak çok zor emelcim şuan çocuğum hasta buradayım.Şartlar elimizi kolumuzu bağlıyor.Çalışmasam diyolarki 1 yaşına kadar sana bağımlı sonra oyun oynuycam diye gözü seni görmez oyun oynucam diye diyorlar.Sıkılırsın çalışmaya alıştın.Öte yandan çift maaşla çalışırken tek maaşa düşmenin sıkıntısı.
Ama en acısı çocuğun hastayken,işyerinde olup işverenin isteklerini yerine getirmek.Yavrum onu çok merak ediyorum çok özlüyorum.Bitanem benim hasta bide kuzum.Sessiz sessiz ağlıyor.Bazende çığlık atıyor sanırım çok ağrısı oluyor.Rabbim tüm hasta bebeklere acil şifa versin inşallah
herkese günaydınla.r. bende çalışıyorum.. kuuzm hasta hakaktende hasta olunca daha kötü oluyor çalışmakinsanın aklı evde kalıyor.. Rabbim tüm hasta bebişlere acil şifalar versin.. 3 gündür bişi yediremdiyourz.. bir an önce iileşlsin artık Allah'ım gitme:
Tatlım ben arzum bebbe soğuk buhar kullanıyorum..odanın nem oranı %50 olduğu zaman kapatıyorum..dr umuz aldırdı...
Tatlım biz yatağının altına ince bir yastık koyduk 45 derecelik açı oluştu dolayısıyla rahat veriyorum mamasını...çabucak iyileşir inşallah meleğin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?