2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr günaydın herkeseeeeeeeee biz kahvaltımızı yapıp geldikk

canım çok geçmş olsun kısa sürede atlatsın inşallah kuzucuğun nasıl anladın peki rahatsızlığı oduğunu ağlıyomuydu kulaklarıylamı oynuyodu neydi yani belirtileri cnm

ben de anlamadım...cogumuzun bebegı emerken uyuyor ya da gece defalarca mama yemek için uyanıyor

canım gece ben yatarken emziriyom kucağıma almıyom hiç uykuda içiyo

geçmiş olsun güzelim

gece uyuması için yatağa koyuyorum ya,beşiğinde uzanıyor o zaman biberonuyla sütümü veriyordum kucağıma almadan oda sütü emerken uyuyordu yavrucağım.işte öyle yapmamak lazımmış mutlaka 45 derecelik bir açıyla tutup öyle yedirmeliymişiz.Emzirirken de yemek yedirirkende.Bu anlamda mama sandalyesi çok faydalı.Bir daha asla o 45 dereceyi sağlamadan ağzına bir lokma vermem yavrumun.Canımıniçi yavrum Rabbim düşmanınım yavrusuna bile acı sıkıntı vermesin inşallah

armağanım çok geçmiş olsun bizde bişey yediremiyoruz.Kahvaltısından bir iki kaşık yemiş sadece.Sabahta beni emdi biraz o kadar.Bakalım akşam 5 e kadar ne yiyecek

armağanım çok geçmiş olsun bizde bişey yediremiyoruz.Kahvaltısından bir iki kaşık yemiş sadece.Sabahta beni emdi biraz o kadar.Bakalım akşam 5 e kadar ne yiyecek

VALLA TATLIM BİZİMKİDE BİKAÇ GÜN ÖNCESİNE KADAR HİÇBİŞEY YEDİREMİYODUK EŞİMİN ARKADAŞI MİNADEX DİYE Bİ VİTAMİN TAVSİYE ETTİ SANKİ BİRAZ DÜZELDİ İŞTAHI.MAŞALLAH MAŞALLAH

kilosu boyu toparlamıştı maşallah inşallah zayıflamaz meleğim.

kızlar chicco poly mama sandalyesini ne kadara aldınız hepsi burada dan alıcam 234 tl diyo normal mi pahalı mı?Hava soğuk bebeği bırakıp çarşıya gidemiyorum.

bi soru sordum kimse tınlamamış, buhar makinesi kullanan yok mu bacılar, küscem şimdi yaa :sinifsinif:
Tatlım ben arzum bebbe soğuk buhar kullanıyorum..odanın nem oranı %50 olduğu zaman kapatıyorum..dr umuz aldırdı...

Tatlım biz yatağının altına ince bir yastık koyduk 45 derecelik açı oluştu dolayısıyla rahat veriyorum mamasını...çabucak iyileşir inşallah meleğin...

canım bende yastık koydum ya işte olacağı varmış herhalde.Tavsiyeler için teşekkürler joker ede bakıcam

195 e aldık ama kasımda kampanya vardı...bitmiş olabilir

yastık kullanmaya başladınızmı kızlar bebişlerde?ben yastıksız yatıyorum hala
bu arada oğluşuma peynir yaptımmm yoğurt mayaladımm geldim
öğlende köfte vereyim diyorum

kızlar cogitoy dan oyuncak aldınız mı hiç güvenilir mi....kapıda ödeme secenegi oldugu için cazip geldi...kapıda ödeme yapılan güvenilir bi site tavsiye eder misiniz

Geçmiş olsun canlarım, Allah şifalar versin, çok zor işte çalış aklım evde benimde

bende yatarak emziriyorum gece ama başının altına biraz yüksekçe yastık koyuyorum, sanki dayanıyormuş gibi oluyor öyle emip uyuyor
annemde mamasını yatarak yediriyor, söylüyorum ama bugün yine öyle yedirmiş (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…