2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım gece ben yatarken emziriyom kucağıma almıyom hiç uykuda içiyo

geçmiş olsun güzelim

teşk ederiz canım..

armağanım çok geçmiş olsun bizde bişey yediremiyoruz.Kahvaltısından bir iki kaşık yemiş sadece.Sabahta beni emdi biraz o kadar.Bakalım akşam 5 e kadar ne yiyecek

sağol canım ya.. hastalar ya yiyiemyiorlar kzuualr.. bir an önce iileşsinler de yesinelr ya.. tam büyüme gelişme zamanı

hakkatende işe yaradımı canım. benim yemgemde dr oda dedi minadex al diye.. olmassa alauyım bende.. işe yarıyor demekki:.saol...

canım bana yengem verdi.. yeğenimdi o kullnamdı hiç bebeiş oturmadı onun.. yepyeni duruyordu.. bzie verdi.. ben memnunum.. seviyor biizmki onu..fiyatını bilemyiorum canım.

emelcim sağol canım ya.. sorma çalışan annae olmakda bir o kadar zor.. hele hasta olduklarında insan bunu daha da iyi anlıyor(gitme:

emelcim ısrarla söyle yedirtme bende arayıp arayıp defalarca söylüyorum.Yatırarak yedirmesin.Ben özellikle bunun için mama sandalyesi alıcam.Şimdiye kadar almamıştım.

Kulak ağrısı çok kötü ımme ımme diye ağlıyor yavrum.

herkese selam..hasta bebişere geçmş olsun.yağmur uyuyo bende size bakayım dedim..
kızlar kahvaltıda ne veriyorsunuz bebeklere?herkesten bi fikir alayım..bakalım neler yediriyorsunuz.??

canım işe yaradı sanki içinde bütün vitaminler var demir de var beğendim yani

herkese selam..hasta bebişere geçmş olsun.yağmur uyuyo bende size bakayım dedim..
kızlar kahvaltıda ne veriyorsunuz bebeklere?herkesten bi fikir alayım..bakalım neler yediriyorsunuz.??

canım ben mamanın içine fındık ceviz koyuyorum kayısı üzüm bebe bisküvisi koyup bulamaç yapıyorum ayrı yerdede yumurta ve peynir veriyorum yanındada limonlu ıhlamur

mama sandalyesi chicco poly cift kılıflı kullanıyorum...tek bır yonunen memnun degılım...sadece arka tekerleri var...on tekerıde olsa bence daha ıyı olurdu...suruklemek cok zor oluyor...sanırım stork un hem arka hem on tekerlerı var....hemde daha uygun...chiccoyu ben 230 a aldım e bebekten...15 ytl hedıye cekı verdıler...215 e geldı

bende chicco poly cift kılıflı kullanıyorum ama ön ve arka tekerleri de var yemeği ourarak başka yerde yiyoooo yatma işlemini de mama sandalyesinde yapıyo benim kızım herşeyin tersini yapıyoooo gel gel derken bay bay yapıyo bay bay derken gel gel yapıyoo çok gülüyoruzzz onun bu hallerine doğrusu işten sonra stresimizi alıyo valla.
bu sabah saat 11:30 da giydirdim ve sokağa çıkardın kuzenleriyle ve babannesiyle beraber karda oynayıp kaydılar kayma işinden pek zevk almadı ama kardan adamı çok sevdi inş fotoları eklerimmmm .

yasemın bu havada nasıl cıkardın dısarı?aman hasta olmasında.
hasta olan bebişlerede cok gecmıs olsun.bız evdeyken bıle hasta olunca kıyamıyoruz calısan anneler ıcın daha zordur emınım...

canım benim bebiş benimle beraber işe falan geliyodu ordan oraya ordan oraya derken zaten 7 aylık oldu alıştı bünye valla artık şükür öyle büyük bi rahatsızlığımızda olmadı yalnızca burun tıkanmamız oluyo oda evim rutubetli biraz ondan kaynaklanıyo onuda okyanus suyuyla hallediyoruzz.. Allahım yavrularımızı korusun bütün kötülüklerdennnn sakınan göze çöp batıyo valllaaa :):):):):

maşşallah ama gene de dikkat et güzelimnaniknanik

masallah dıyeyım yavru kuşuna.bende esıme bunu anlatamıyorum bana kalsa bende alır cıkarırım kızımı ama sonra esımın çenesınden kurtulamam.neymıs efendım 1 sene bagısıklık sıstemı çok zayıf olurmus dıye kımıldatmıyo hiç.bazan hak verıyorum ama okadarda ev kusu olmasın.sonra en ufak seyden nem kapacak.

cnm bana kalsa bende sizin gibi yetiştirirdim bebişimi ama şartlar buna el vermeyince yapacak bişey yokkkk. buna da şükür ama büyüdükçe bebişler le uğraşmakta zorlanıyo oyun istiyolar ilgi istiyorlar benim kız iş hanının maskotu durumunda zaten herkes yazı bekliyo yaz gelince yürümeye başlayacaklar ya daha fena olacaklar.

merhaba kızlar...
hasta olan bebeişler çok geçmiş olsun..
Allah şifa versin hepsine..
özledim sizi arada girip okuyorum ama yazmaya vakit olmuyo, misafirimiz var yatılı.
ahmetin ek gıdası, ev, misafir derken kendime vaktim kalmıyo.
işe başlayınca nasıl olacak bilmiyorum.

ay ne guzel kizlar yaaa bebislerinizi saglikla almissiniz kucaginiza Allahim bizlere de nasip etsin o gunleri insallah.

ay ne guzel kizlar yaaa bebislerinizi saglikla almissiniz kucaginiza Allahim bizlere de nasip etsin o gunleri insallah.

inşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın canım...
benim bi arkadaşım erken doğum riski olduğu için hastanede şu an, ona dua eder misin??? hamilelerin duası kabul olura.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…