- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
canım gece ben yatarken emziriyom kucağıma almıyom hiç uykuda içiyo
geçmiş olsun güzelim
armağanım çok geçmiş olsun bizde bişey yediremiyoruz.Kahvaltısından bir iki kaşık yemiş sadece.Sabahta beni emdi biraz o kadar.Bakalım akşam 5 e kadar ne yiyecek
VALLA TATLIM BİZİMKİDE BİKAÇ GÜN ÖNCESİNE KADAR HİÇBİŞEY YEDİREMİYODUK EŞİMİN ARKADAŞI MİNADEX DİYE Bİ VİTAMİN TAVSİYE ETTİ SANKİ BİRAZ DÜZELDİ İŞTAHI.MAŞALLAH MAŞALLAH
canım bana yengem verdi.. yeğenimdi o kullnamdı hiç bebeiş oturmadı onun.. yepyeni duruyordu.. bzie verdi.. ben memnunum.. seviyor biizmki onu..fiyatını bilemyiorum canım.kilosu boyu toparlamıştı maşallah inşallah zayıflamaz meleğim.
kızlar chicco poly mama sandalyesini ne kadara aldınız hepsi burada dan alıcam 234 tl diyo normal mi pahalı mı?Hava soğuk bebeği bırakıp çarşıya gidemiyorum.
teşk ederiz canım..
sağol canım ya.. hastalar ya yiyiemyiorlar kzuualr.. bir an önce iileşsinler de yesinelr ya.. tam büyüme gelişme zamanı
hakkatende işe yaradımı canım. benim yemgemde dr oda dedi minadex al diye.. olmassa alauyım bende.. işe yarıyor demekki:.saol...
canım bana yengem verdi.. yeğenimdi o kullnamdı hiç bebeiş oturmadı onun.. yepyeni duruyordu.. bzie verdi.. ben memnunum.. seviyor biizmki onu..fiyatını bilemyiorum canım.
herkese selam..hasta bebişere geçmş olsun.yağmur uyuyo bende size bakayım dedim..
kızlar kahvaltıda ne veriyorsunuz bebeklere?herkesten bi fikir alayım..bakalım neler yediriyorsunuz.??
canım benim bebiş benimle beraber işe falan geliyodu ordan oraya ordan oraya derken zaten 7 aylık oldu alıştı bünye valla artık şükür öyle büyük bi rahatsızlığımızda olmadı yalnızca burun tıkanmamız oluyo oda evim rutubetli biraz ondan kaynaklanıyo onuda okyanus suyuyla hallediyoruzz.. Allahım yavrularımızı korusun bütün kötülüklerdennnn sakınan göze çöp batıyo valllaaa :):):):):
ay ne guzel kizlar yaaa bebislerinizi saglikla almissiniz kucaginiza Allahim bizlere de nasip etsin o gunleri insallah.
ay ne guzel kizlar yaaa bebislerinizi saglikla almissiniz kucaginiza Allahim bizlere de nasip etsin o gunleri insallah.
amiin caniminş güzelim
inşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın canım...
benim bi arkadaşım erken doğum riski olduğu için hastanede şu an, ona dua eder misin??? hamilelerin duası kabul olura.s.
amiin canim
tesekkur ederim canim.
Allah arkadasinin yardimcisi olsun,insallah bebegi zamaninda gelir,bu riski atlatir. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?