tatlım ALLAHın izniyle bebeğin ne zaman gelecek dünyaya
tahmini dogum tarihi 7 haziran
ama sezeryan olacak buyuk ihtimal mayisin sonlarina sanirim.
kisacasi sizler gibi haziran annesiyim :)
kızlar bu hafta bımde yurutec var 29 tl
haberınız olsunsalakcinni
slm neslıhancım nasılsın?
aysecim sagol canım bır arastırayım bende.
müminecım bende kullanmıyorum canım.yatmadan önce okyanus suyu sıkıp burnunu temızlıyorum kızımın ancak öyle rahat edıyor.
kızlar sızın bebısler yemek yerken hiç ağızlarında bekletıyorlarmı?elıf simay bazan yapıyo alıskanlık halıne gelecek dıye korkuyorum
günaydın kızlar ben buhar makinesi kullanıyorum.Tefal baby .Klima kullanıyorum havayı kurutuyor.Bu sebepten lazım.
Buhar makinesi zararlı diyorlar.Tıkanan çocuklara acillerde buhar veriyorlar ama hep.Sürekli kullanmamak şartıyla çok da zararlı olacağını düşünmüyorum
Kızlar bebeğim orta kulak iltihabı oldu.Doktora en ne yaptım da çocuğun kulağı iltihaplandı dedim.yatarken bişeyler yediriyorsan olmuştur dedi.Ben geceleri beni emmediği için yatarken sütümü veriyordum.Bundan sonra hiçbirşeyi yatarken vermeyeceğim.Şimdi antibiyotik kullanıyoruz.İnşallah çabuk geçer nolur dua edin.
çok geçmiş olsun cnmherkese günaydınla.r. bende çalışıyorum.. kuuzm hasta hakaktende hasta olunca daha kötü oluyor çalışmakinsanın aklı evde kalıyor.. Rabbim tüm hasta bebişlere acil şifalar versin.. 3 gündür bişi yediremdiyourz.. bir an önce iileşlsin artık Allah'ım gitme:
yastık kullanmaya başladınızmı kızlar bebişlerde?ben yastıksız yatıyorum hala
bu arada oğluşuma peynir yaptımmm yoğurt mayaladımm geldim
öğlende köfte vereyim diyorum
hımmm hayırlısı olsun güzelim
neden özellikle sezeryan istiyosun
ya kızlar bişey sorcam ben 20+3 üm
hani bu yan yatma olayları varya genelde sola yatmaya çalışıyorum ama
sağda daha rahat ediyorum bazen de düz yatıyorum ya sonra aklıma geliyor
yatmamam gerektiği ama ben uzun yatmış olıyorum bişey olurmuki acepp ????
genellikle sola yada sağ tarafa yatın sırt üstü yatmamaya çalışın kızlar çünkü sırt üstü yatınca kan akımı yavaşlıyor buda bebek beslenmesini oksijen alımını azaltıyor dr um söylemiştiya kızlar bişey sorcam ben 20+3 üm
Kıyamam yavruma Allah şifalar versin, Söylüyorum hergün annem alınıyor biraz ama napıyım ona bişey olsa mahvolurum benemelcim ısrarla söyle yedirtme bende arayıp arayıp defalarca söylüyorum.Yatırarak yedirmesin.Ben özellikle bunun için mama sandalyesi alıcam.Şimdiye kadar almamıştım.
Kulak ağrısı çok kötü ımme ımme diye ağlıyor yavrum.
Ne cesaret canım , bu karda bende çıkaramambende chicco poly cift kılıflı kullanıyorum ama ön ve arka tekerleri de var yemeği ourarak başka yerde yiyoooo yatma işlemini de mama sandalyesinde yapıyo benim kızım herşeyin tersini yapıyoooo gel gel derken bay bay yapıyo bay bay derken gel gel yapıyoo çok gülüyoruzzz onun bu hallerine doğrusu işten sonra stresimizi alıyo valla.
bu sabah saat 11:30 da giydirdim ve sokağa çıkardın kuzenleriyle ve babannesiyle beraber karda oynayıp kaydılar kayma işinden pek zevk almadı ama kardan adamı çok sevdi inş fotoları eklerimmmm .
Benim kocamda seninki gibi canım kafamçokkarıştımasallah dıyeyım yavru kuşuna.bende esıme bunu anlatamıyorum bana kalsa bende alır cıkarırım kızımı ama sonra esımın çenesınden kurtulamam.neymıs efendım 1 sene bagısıklık sıstemı çok zayıf olurmus dıye kımıldatmıyo hiç.bazan hak verıyorum ama okadarda ev kusu olmasın.sonra en ufak seyden nem kapacak.
Amin , inşallah doğumlarınızda kolay geçer , sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi sizdeay ne guzel kizlar yaaa bebislerinizi saglikla almissiniz kucaginiza Allahim bizlere de nasip etsin o gunleri insallah.
ya kızlar bişey sorcam ben 20+3 üm
merhaba kızlar...
hasta olan bebeişler çok geçmiş olsun..
Allah şifa versin hepsine..
özledim sizi arada girip okuyorum ama yazmaya vakit olmuyo, misafirimiz var yatılı.
ahmetin ek gıdası, ev, misafir derken kendime vaktim kalmıyo.
işe başlayınca nasıl olacak bilmiyorum.
evet güzelim bende gördüm çok ucuz ama biz aldık bizimki bize küçük geliyo artık
canım evde dışarı çıkmadan büyüyen bebişler daha sağlam oluyolar doktorlar karda kışta yağmurda bile 15 dk çıkarın diyolar mikrop almak da bağışıklığı güçlendiriyo unutmayın kızlar bebişleri kapatmayın eveyasemın bu havada nasıl cıkardın dısarı?aman hasta olmasında.
hasta olan bebişlerede cok gecmıs olsun.bız evdeyken bıle hasta olunca kıyamıyoruz calısan anneler ıcın daha zordur emınım...
inşallah sende alırsın canım hayırlısıylaay ne guzel kizlar yaaa bebislerinizi saglikla almissiniz kucaginiza Allahim bizlere de nasip etsin o gunleri insallah.
canm soluna yatmaya çalış mümkün olduğunca ama daha küçük senin bebişin benimki o kdrlıkken yüzüstü bile yatıodum benzemuszemusya kızlar bişey sorcam ben 20+3 üm
benimkide sulu çorba içmiyo canım napalım kafalarına göre takılıyolarSelam kızlar, geçmişi okuyamadım çok uzun.
2 gündür giremiyorum, eşimin kuzeni vardı ve bugün pazara gittim sosyete pazarına çok güzel şeyler vardı.
Eşim bıldırcın yumurtası almış veren varmı kızlar haşlama usulumü pişiyor sarısı beyazı olayı nasıl oluyor?
Benim oğlum artık hiçbirşey yemez oldu sadece yoğurt hazır püreleride istemiyor artık sürekli emmek istiyor çok üsülüyorum ne olcak hali diye, çorbadan nefret ediyor ne yapcam bilmiyorum fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?