2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkeslere merabaa, canı azra da ağzında tutup gargara yapıyo, sonra yanlardan bi güzel akıyo

geçmiş olsun cnm, umarım çabuk atlatır, ben zamanında kendim çok çektim o ağrıdan, kıyamam kuzuna, ben de mamasını kucağımda veriyorum geceleri

çok geçmiş olsun cnm

yastık kullanmaya başladınızmı kızlar bebişlerde?ben yastıksız yatıyorum hala
bu arada oğluşuma peynir yaptımmm yoğurt mayaladımm geldim
öğlende köfte vereyim diyorum

oohh maaşallah ne hamaratsın öyle :hulya:

hımmm hayırlısı olsun güzelim
neden özellikle sezeryan istiyosun

ben yurtdisinda yasiyorum,burda TR-den biraz farkli olarak catiyi daha erken olcuyorlar ve benim catim normalin altinda cikti.normal 20sm olmali,benimki 15sm cikti.buyuk ihtimal sezeryan ama kilosu 2.500e kadar olursa doktor normal da olabilir dedi.kesin 30. haftada bilecez insallah ne tip dogum olacagini.
ama ben bebek icin risksiz olsun diye de sezeryandan yanayim.yuksek tansiyonla filan gelmesin de.saglikli olsun zorlanmaya raziyim.

ya kızlar bişey sorcam ben 20+3 üm
hani bu yan yatma olayları varya genelde sola yatmaya çalışıyorum ama
sağda daha rahat ediyorum bazen de düz yatıyorum ya sonra aklıma geliyor
yatmamam gerektiği ama ben uzun yatmış olıyorum bişey olurmuki acepp ????

Uklacim ben hic onem vermiyorum.her tarafima yatiyorum saga da sola da.bence rahat ediyorsan bisey olmaz

genellikle sola yada sağ tarafa yatın sırt üstü yatmamaya çalışın kızlar çünkü sırt üstü yatınca kan akımı yavaşlıyor buda bebek beslenmesini oksijen alımını azaltıyor dr um söylemişti

20 hafta çok önemli değil ama mumkun mertebe soluna yatmaya çalış.çünkü bebeğe kan taşıyan damar rahmın solundan gecıyormuş.sırt ustu yatmak en kötusu çunku sırtın ortasından geçen buyuk bır ana damar çocuğa oksıjen akışını sağlıyormuş sakıncası bu yani.özellıkle son haftalarda sakın sırt ustu yatma demişti doktorum.

Kıyamam yavruma Allah şifalar versin, Söylüyorum hergün annem alınıyor biraz ama napıyım ona bişey olsa mahvolurum ben

Ne cesaret canım , bu karda bende çıkaramam

Benim kocamda seninki gibi canım kafamçokkarıştı
ay ne guzel kizlar yaaa bebislerinizi saglikla almissiniz kucaginiza Allahim bizlere de nasip etsin o gunleri insallah.
Amin , inşallah doğumlarınızda kolay geçer , sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi sizde

Sola yatmaya çalışın, yoksa bebişleriniz beslenemez küçük kalır
Tombiş tombiş bebekler olsunlar hepsi dimi ama :)))

neyse iyi akşamlar kızlar ben oğluşuma gidiyorum
küçük kadınlarda benim kuzenim oynuyor seyrederseniz bu akşam
eylülün yurttan arkadaşı rolünde

canım sen nezaman işe başlıyosun???
bu arada ismin nazandı demi:kedi:
bende mama sandalyesi almak istiyorum.ankarada indirmli nerden aldın??

arzu ben chicco poly i aldım e-bebekten sanırım ençok ondan memnun kalınmış pahalı ama olsun.oturarark yemek yemeye alışır inşallah böylelikle

evet güzelim bende gördüm çok ucuz ama biz aldık bizimki bize küçük geliyo artık

yürüteç küçükmü geliyo:1shok:
maşallah canım..
bende tam yürüteçde kızımın ayakları yere deymiyo ondan bahsedicektim.bizede küçük gelyo galiba.parmaklarının ucunda durabiliyo.kaydirigubbakcemile3 minik kızımmm

bizim yürüteçte küçük gelio daha doğrusu kısa kalıyo boyu uzun kuzumun anca 1 ay daha biner...

Selam kızlar, geçmişi okuyamadım çok uzun.
2 gündür giremiyorum, eşimin kuzeni vardı ve bugün pazara gittim sosyete pazarına çok güzel şeyler vardı.
Eşim bıldırcın yumurtası almış veren varmı kızlar haşlama usulumü pişiyor sarısı beyazı olayı nasıl oluyor?

Benim oğlum artık hiçbirşey yemez oldu sadece yoğurt hazır püreleride istemiyor artık sürekli emmek istiyor çok üsülüyorum ne olcak hali diye, çorbadan nefret ediyor ne yapcam bilmiyorum fisfisfis

yasemın bu havada nasıl cıkardın dısarı?aman hasta olmasında.
hasta olan bebişlerede cok gecmıs olsun.bız evdeyken bıle hasta olunca kıyamıyoruz calısan anneler ıcın daha zordur emınım...
canım evde dışarı çıkmadan büyüyen bebişler daha sağlam oluyolar doktorlar karda kışta yağmurda bile 15 dk çıkarın diyolar mikrop almak da bağışıklığı güçlendiriyo unutmayın kızlar bebişleri kapatmayın eve

ay ne guzel kizlar yaaa bebislerinizi saglikla almissiniz kucaginiza Allahim bizlere de nasip etsin o gunleri insallah.
inşallah sende alırsın canım hayırlısıyla

canm soluna yatmaya çalış mümkün olduğunca ama daha küçük senin bebişin benimki o kdrlıkken yüzüstü bile yatıodum benzemuszemus

benimkide sulu çorba içmiyo canım napalım kafalarına göre takılıyolar

kızlar okuodum hemen paylaşayım dedimopuyorumnanaktan

7-8 aylık çocuklar da kaşık ve tabakları tutmayı, beslenmedeki pasif roller yerine tercih ederler. Bu dönemlerde yapmayı tercih etmedikleri bir şey yapmaya direnç gösterebilirler (Örneğin, oturdukları zaman ayakta kalkmaya karşı yaygara yaparlar).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…