:roflol::roflol:günaydın güzeller yeni kalktık kızımla
sabah bi ara uyndık zeynebin bezini çıkardım biraz rahatlasın poposu diye
o arada uyuya kalmışız bir uyandık yatak sırılsıklam olmuşdelikafadulden
zeynep hanımda bi mutlu bi mutlu gülücük saçıyor hoşuna gitti sanırım
bez dışında başka bir yere işemek:roflol:
kızlar gunaydınnnnnnnnn
kızımın dişi cıktııııııııııııısositososito:Saruboceq:
ucu var gerısı ne zaman gelirCADIARZU
ay cok mutlu oldum sorunsuz atlattık sukur:Saruboceq:
Lilypie - Baby and Kids Birthday tickers
canım bu adresten yapabilirsin.
işlem bittikten sonra Code snippet: HTML, Used for some forums. yazan yerin altındaki yazıyo kopyala profilindeki takip çizelgesine yapıştır. kaydetmeden önce de png yazan kısma kadar silopuyorumnanaktan
Leo kaç kilo alıyorsun sütü
Ben 2 kilo aldım 20 dak kaynattım 3 küçük kavanoz mayaladım kalanını dolaba koydum ne kadar dayanır acaba arkadaşım 1 hafta dayanacağını söyledi ama 1 hafta çok uzun bir süre sen nasıl yapıyorsun.
hepinize günaydın kızlar.bebeğim yine huzursuz.7,5 aylık olduk dişimiz yok.hep ondandır diye umutla bekliyorum.İnşallah huzursuzluğu orta kulak iltihabından değildir yine çok canım sıkılıyor.Bugün kulak burun boğaz uzmanına götürücem bebeğimi.İnşallah önemli bişey değildir
doğum tarihini söyle ben yapayımvalla sen çok güzel anlatmışıda bende beceremedim güzelim ya nolcak şimdikmafoldumben
ayyy canım ya:teselli:Selam kızlar, dün elif hanım ilk emeklemesini gerçekleştirmiş maşallah. Ama ben işteydim.Çalışan anne olmanın en berbat kısmı bu işte
doğum tarihini söyle ben yapayım
Saol ayŞeceylİn benİmkİde oldu.
Mjoy dİŞİnİz hayırlı olsun darısı bİze İnŞallah.
İlkecİm İnŞallah dİŞlerİmİzden problemİmİz
bi salk bennim yani yapıyrum ama uygun değil diyokafamçokkarıştı
Selam kızlar, dün elif hanım ilk emeklemesini gerçekleştirmiş maşallah. Ama ben işteydim.Çalışan anne olmanın en berbat kısmı bu işte
Selam kızlar, dün elif hanım ilk emeklemesini gerçekleştirmiş maşallah. Ama ben işteydim.Çalışan anne olmanın en berbat kısmı bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?