2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol::roflol:

ay dün bende cok ugraştım yapamamıştım
napan ayşe bacım bu gün evdesin heralde
kız ne güzel gezdin kıskandım vallakaydirigubbakcemile[/QUOTE]
bugün evdeyim galiba:kedi:
şimdilik bişi yok belki komşuya geçerim kahve içmeye

valla sen çok güzel anlatmışıda bende beceremedim güzelim ya nolcak şimdikmafoldumben

cnm kayınvalidem 3 4 günde bir alıyor kendisine banada 1 kilo weriyor.yağmura mayalıyorum kavanoza 2 3 gün yiyor.1 hafta çok.geri kalanaını bize mayalıyorum...

bizdede huzursuzluk biraz var ama dişi bekliyorum ama hala yok.7 buçuk aylık olucaz...inşallahsorun yoktur bebeğinde cnm...

yaseminncim süper cnmm baktımm....
haberim yoktu olsaydı bende koyardım resim...

herkese selam.yağmuru uyuttum arkadaşım gelicek kahve içmeye.eşimde bu gece geliyo.
3 gün ayrı kaldık ne zormuş ya alışıyo insan beraber olmaya.neyseki hasret biitiyoo..hihoyyyt..binnurcum seni çok iyi anladım cnmmm sen daha çok ayrı kalıyosun gerçi.bizimki bişey deil..neyse hepinizi öptümm görüşrüz...

slm kızlar nasılsınz?netım arada gıdıp gelıyor o yuzden ugrayamadım.bırazdan elıf sımayı kontrole göturecem bakalım nekadar almıs kuzum.az kilo almıs derse o gr ne yaparım bılmem :) herkesı öptüüüm

Saol ayŞeceylın benımkıde oldu.

Mjoy dıŞınız hayırlı olsun darısı bıze ınŞallah.

ılkecım ınŞallah dıŞlerımızden problemımız

Selam kızlar, dün elif hanım ilk emeklemesini gerçekleştirmiş maşallah. Ama ben işteydim.Çalışan anne olmanın en berbat kısmı bu işte

Selam kızlar, dün elif hanım ilk emeklemesini gerçekleştirmiş maşallah. Ama ben işteydim.Çalışan anne olmanın en berbat kısmı bu işte

evt cnm zor çalışan annelere ama sen sonuçta iyi bir gelecek sunmak için çalışıyosunn

Özgecim içim sızladı benimde, benimkisi daha emeklemedi ama muhtemelen bende göremeyeceğim,
ama herneyse şimdi
Elif kuzusuna maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…