http://lb1f.lilypie.com/8SrBp2.png canım şimdi bunu kopyala kaydet
Kızlar zayıflamak için neler yapıyorsunuz ,ben çok acıkıyorum emzirdiğim içinmi acaba
rakamı söylemeyim benden kilolu yoktur burda(
hiç bişey yapmıyorum canım cok iştahsızım ben ve hemen verdim kiloları 50 kg şimdiKızlar zayıflamak için neler yapıyorsunuz ,ben çok acıkıyorum emzirdiğim içinmi acaba
tamam çizelgesiz kimse kalmadı sanırım yuppii
hiç bişey yapmıyorum canım cok iştahsızım ben ve hemen verdim kiloları 50 kg şimdi
tamamen yemeyle ilgili ama sen zayıflıycam diye ugraşma sütün kesilmesin
ben kaldım sanırım bir tekdelikafadulden
önemli değil canım sevindim begenmeneopuyorumnanaktanayy canım ay oldu teşekkürler hemde benim beğendiğim çubuğu seçmişsin ay bayıldım ya canım teşekkürlerrrrrrrrrrrrrvereliniortak
canım 65 çok iyi bir rakam boyun kaç?valla emelcim aynen takıldım 65de gece çok yiyo bu ara dün tost felan yedim 12 düşün havalr düzelse yüricem kızıda alıpta ama yağmur var soğuta hasta yaparım az kaldı yaza bende bilmiyom iştah kapatıcı bişeyler varmı ben defne yapragından cay yapmıştım tok hisediyosun ama oda baş dönmesi yaptı tansiyonu düşürürmüç elma sirkesi deniyeceğim bakalım
hiç bişey yapmıyorum canım cok iştahsızım ben ve hemen verdim kiloları 50 kg şimdi
tamamen yemeyle ilgili ama sen zayıflıycam diye ugraşma sütün kesilmesin
ben kaldım sanırım bir tekdelikafadulden
rahat ol canım boş ver diyeti falan oh yemene bak bir dirhem et bin ayıp örtermiş benim bir büyük babam var beni gördümü hep bu sözü söyler kilo al biraz diye:roflol:ay ne güzel ben eski kiloma dönmek istiyorum bakalım bu boğazla zor çok yiyorum bide rejim yapayım diyorum oı psikolojiyle daha çok açıkıyoım delikafadulden
canım 65 çok iyi bir rakam boyun kaç?
ben hamileliğe bile 76yla başladım , boyum 1.75 , boyum olduğu için çok göstermiyor
şu an 91 kiloyum mafoldumben
maşallah sen şanslılardansın Yasemincim :)
canım 65 çok iyi bir rakam boyun kaç?
ben hamileliğe bile 76yla başladım , boyum 1.75 , boyum olduğu için çok göstermiyor
şu an 91 kiloyum mafoldumben
maşallah sen şanslılardansın Yasemincim :)
Kızlar zayıflamak için neler yapıyorsunuz ,ben çok acıkıyorum emzirdiğim içinmi acaba
slm kızlar kontrolden geldık kafayı yııcem yaaa kızım kac kılo bılıyomusunz 7500 ay herseyıde yıyor neden kılo almıyor bu kız?boyu 70 cm.dr saglıklı dedı.dogum kılosu düşük onunla alakalı dedı.2.700 dgdu.offf offff
azcık muz yemiş biraz önce, biberonda elinde oynuyormuş, içer inşallah sütünü :Saruboceq:
sabah 7den beri nasıl durur bir bebek ya
ilk dişini çıkarırkende böyle olmuştu bütün gün aç durmuştu, galiba yeni dişler geliyor
cnm her bebeğin yapısı bir değil sağlıklıymış maşallah üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?