2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar zayıflamak için neler yapıyorsunuz ,ben çok acıkıyorum emzirdiğim içinmi acaba
rakamı söylemeyim benden kilolu yoktur burda (

Kızlar zayıflamak için neler yapıyorsunuz ,ben çok acıkıyorum emzirdiğim içinmi acaba

valla emelcim aynen takıldım 65de gece çok yiyo bu ara dün tost felan yedim 12 düşün havalr düzelse yüricem kızıda alıpta ama yağmur var soğuta hasta yaparım az kaldı yaza bende bilmiyom iştah kapatıcı bişeyler varmı ben defne yapragından cay yapmıştım tok hisediyosun ama oda baş dönmesi yaptı tansiyonu düşürürmüç elma sirkesi deniyeceğim bakalım

hiç bişey yapmıyorum canım cok iştahsızım ben ve hemen verdim kiloları 50 kg şimdi
tamamen yemeyle ilgili ama sen zayıflıycam diye ugraşma sütün kesilmesin

tamam çizelgesiz kimse kalmadı sanırım yuppii

ben kaldım sanırım bir tekdelikafadulden

ay ne güzel ben eski kiloma dönmek istiyorum bakalım bu boğazla zor çok yiyorum bide rejim yapayım diyorum oı psikolojiyle daha çok açıkıyoım delikafadulden

canım 65 çok iyi bir rakam boyun kaç?
ben hamileliğe bile 76yla başladım , boyum 1.75 , boyum olduğu için çok göstermiyor
şu an 91 kiloyum mafoldumben

maşallah sen şanslılardansın Yasemincim :)

Son düzenleme:
ay ne güzel ben eski kiloma dönmek istiyorum bakalım bu boğazla zor çok yiyorum bide rejim yapayım diyorum oı psikolojiyle daha çok açıkıyoım delikafadulden
rahat ol canım boş ver diyeti falan oh yemene bak bir dirhem et bin ayıp örtermiş benim bir büyük babam var beni gördümü hep bu sözü söyler kilo al biraz diye:roflol:
canım 65 çok iyi bir rakam boyun kaç?
ben hamileliğe bile 76yla başladım , boyum 1.75 , boyum olduğu için çok göstermiyor
şu an 91 kiloyum mafoldumben

maşallah sen şanslılardansın Yasemincim :)

evet ama bende kilo almak istiyorum işte guclubacismile

dünürüm kendine haksızlık etme okadar kilolu görünmüyorsun
benim boyum1.63 kilo 62 bende de var kilo azcık versem iyi olur ama bende senin gibi çok acıkıyorum emzirdiğimiz için olabilir

Dünürüm vericem yavaş yavaş, sende ne kilosu var , inceciksin maşallah
Sen nasılsın iyimisin? gelinim nasıl?
Yusuf Kayra yı 7de emzirdim çıktım ,o saatten beri bir lokma bile yutmamış,
annem kaç çeşit oldu mutfak tezgahı yığılı diyor yemiyormuş
ağlıcam zor duruyorum, aç yavrum dişmi çıkarcak acaba, çalışan anne olmak gerçekten çok zor (

azcık muz yemiş biraz önce, biberonda elinde oynuyormuş, içer inşallah sütünü :Saruboceq:
sabah 7den beri nasıl durur bir bebek ya
ilk dişini çıkarırkende böyle olmuştu bütün gün aç durmuştu, galiba yeni dişler geliyor

slm kızlar kontrolden geldık kafayı yııcem yaaa kızım kac kılo bılıyomusunz 7500 ay herseyıde yıyor neden kılo almıyor bu kız?boyu 70 cm.dr saglıklı dedı.dogum kılosu düşük onunla alakalı dedı.2.700 dgdu.offf offff

cnm her bebeğin yapısı bir değil sağlıklıymış maşallah üzme kendini

cnm diş çıkarken yemiyolar elada yalancı diş çıkarmıştı ağzını açmıyodu bile uyku olmuyo herşeye ağlıyooo çok zor diş

cnm her bebeğin yapısı bir değil sağlıklıymış maşallah üzme kendini

evet canım öyle ama elımde degıl üzülüyorum işte.tek sorun kılosu diğer herseyı ıyı dedı ama napalım böyle gıdecek sanırım.allah baska dert vermesın tabı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…