2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 5-6 aylıkken kendim yıkıyordum ama şimdi yıkıyamıyorum hareketli oluyorlar artık ayakta durduramıyorum ve su döktüğüm tası asılıyor. Eşimi yada ablamı bulduğum an hemen banyo yaptırıyorum.

süt dolapta 1 hafta dayanmaz canım.bide günlük sütle mayalayın diyor doktorlar.Taze olması lazım.20 dk kaynatmakta az gelir sanki kısık ateşte kaynadıktan sonra kalması lazım ama 20 dk dan fazla

hepinize günaydın kızlar.bebeğim yine huzursuz.7,5 aylık olduk dişimiz yok.hep ondandır diye umutla bekliyorum.İnşallah huzursuzluğu orta kulak iltihabından değildir yine çok canım sıkılıyor.Bugün kulak burun boğaz uzmanına götürücem bebeğimi.İnşallah önemli bişey değildir

geçmiş olsun canım bizim dişimizde yok daha merak etme bizim oğlanda mızmız durmuyo gece durmadan bağırdı durdu bugün nedendir bilmem

Kızlar günaydın, Nasılsınız?
akşam ıhlamur yaptım kendimize Ecemin tarifiyle, küçük bardağa koydum, hani veenin varya üstü delikli ona, yusuf kayraya içirdim, rahatladı yavrum, bir gaz çıkardı koca adam gibi,
sonrada sabaha kadar uyudu maşallah
Ihlamuru şöyle yaptım, çaydanlığa bir limonu yıkadım kabuğuyla doğradım, elmayı yıkayıp kabuğuyla çekirdeğiyle dörde böldüm , bir tatlı kaşığı kadar tarçın attım, ıhlamurlarıda yıkıyorum ben onlarıda koydum kaynadı, kapattım demlendi, yusuf kayra için pekmezle, bize balla tatlandırdım
çok iyi geldi tavsiye ederim :içelim:

afiyet olsun oğluşuna canım bende deneyeyim rahat rahat uyuyacak mı bakalım.benimki 3-4 kez kalkıyor gece

benimkide öyle canım, en az 3 kere kalkıyordu
okadar garip geldiki bir uyandım hava aydınlanmış, 7 ye doğru uyandı, emzirdim uyudu tekrar alkisalkisalkis
bende giyindim çıktım, alışık olmayınca şaşırdım, ama çok iyiymiş gece uyumak
ınşallah senin kızında uyur , gece yatmasına yarım saat kala falan içir, 30cc içirdim ben , çok içerse emmez diye düşündüm

günaydın kızlar bugün yine 7buçukta ayaktaydım başım felaket ağrıyo kalktığımdan bu yana migren var zaten hemen ilaç içtim biraz geçti sanki ama var gece rüyamda kaynanamlarla kavga diyodum uyandım aynı rüyayı koçiste görmüş hayırdır sabah kalktığımda dişlerimi çok sıkmıştım cenem açıyo valla

ela hanımda salıncağına kasılıp bayb tv izliyo uslu bakalım kahvaltı vercem bakalımm birazdan

emelcim senin bebeişin daoğum tarihi ne zamn bide şu altta ay çizelgesini nasıl yapıyosunuz

geçmiş olsun tatlım
hayırdır inş
lilypie diye site var ordan yapıyon canım

22 mayıs canım, acele etti benim oğluş erken geldi biraz
ben tickerfactoryden yaptım ama günleri göstermiyor benimki

cnm benim kzıda 3 haziranda doğcaktı 1 gün daha bekledi cm allta 8 aylık yazıyo mesela bende milipadan geliyo 8 ay 5 günlük diyor şimdi 9 aylık mı 8 aylık mı ben soranlar mesela 8 ay 5 günlük diyorum doğrumudurr

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

ya ben tickerfactory den lillypie den çizelge hazırlıyorum hep üstteki yazı çıkıyor.Ne yapabilirim.ıyi bilen biri bana da yapabilir mi kızım 23.06 doğumlu

canım png yazan yere kadar sil ve kaydet o zaman oluropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…