2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sağolun canlarım, darısı tüm bebeişlere pıtır pıtır emeklerler inşallah, dötoşları sallaya sallaya :)
Akşam eve gidince çok uğraştım emeklemedi bi daha. Nazlanıyo sıpam. Sen evde olmazsan bende emeklememi sana göstermem demeye getiriyo galiba :)
Yusuf kayrama bak ya, diş mi çıkartıyo dediğin gibi acaba? ınşallah içer sütünü.
Elif Simaya da maşallah annesi, öle deme. Sağlıklı ya önemli olan o.
Ben de tontişim boyum 1.82 ama kilomda 83. Şişkoyum mutluyum :)

cnm üzülme bebğin sağlıklımı,hareketlimi,herşeyden yiyomu,keyfi yerindemii.....
gerisi boşş.yağmurda en son 7 aylıkken 7500 kg 71 cm di.az alıyo oda ama herşeyden yiyo.
boşwerr sağlık çok önemli kilo değil.....olumunekankayizsmile

yağmurda genelde gerigeri emekliyo canı isterse ileride gidiyo.ama kalkmaya başladı arttık kendini kaldırıyo.yakında yürürse şaşmam yani..1.82 misin özgeeeeeee bide ben uzunum diyodum 175.şişkom benimmm yerim tostos yanaklarınııınaniknanik:roflol:

üzülme canım saglıgı yerindeyse problem etme

maşaallah özgecim 1.82 boya cok gelmez bence 83

kızlarrr yıkadım kızımı bugün tek başıma koydum dizime bende soyundum beraber yıkandık kızıla şimdi uyudu canım ya banyo rahatlatyo miniğimi

Olsun sağlıklı olsunda kilo alır zamanlar, belki formunu korucak kız manken gibi olcak maşallah prensese :) neler yiyor bir günde canım?

İnşallah canım 100 ml. süt içmiş, buna da şükür bugünlük
Asıl manken burda maşallah, bende kendimi uzun zannediyordum İlke kısa kaldık Özgenin yanında

kızlarrr yıkadım kızımı bugün tek başıma koydum dizime bende soyundum beraber yıkandık kızıla şimdi uyudu canım ya banyo rahatlatyo miniğimi

Canım beraber yıkanınca onu giydirene kadar sular akmıyormu üstünden , zor olmuyormu ? kızlar nasıl yapıyorsunuz onu bırakıp kendinizmi giyiniyorsunuz? üşümüyormu?
ben küçükken fileye yatırıp yıkıyordum ama büyüdü şimdi atlıyor heryere, maşrapayı yakalamaya çalışıyor , eşim tutuyor ben yıkıyorum

emelcım kızım 10 gıbı kahvaltısını yapıyor(yumurta peynır ,pekmez,kasık maması,devam sütü,cıcıbebe)
öglen corbasını ıcıyor ekmekle bırlıkte.(genelde tarhana ve mercımek sorbasını severek yıyor.)
sonraında yogurt
sonrakı ögünde meyve
gece yatmadan muhallebı yıyor.yogurtla meyve yer degıstırıyor bazan.
aksam yemekte bıze eslık edıyor.günlük bu sekılde beslenıyoruz.

havva nasılsın canım zeynebim nasıl
iyiyim yasemincim sen nasılsın zeynep defne nasıl
iyiyim canım çok şükür
kıyamam ya diştendir muhtemelen zeynepte dişin geleceği 1 kaç gün hiç bişey yemedi nerdeyse sadece beni emdi.düzelir işallah

canım üzme kendini sağlıklı olsun da önemli olan bu.mangen gibi kız olacak maşallah.

canım mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun anlatırmısın

canım ben bu zamana kadar hıc yanlız yıkamadım kızımı.esım yıkıyor ben su döküyorum:))))
kıpır kıpır yerınde durmuyor bıraz daha buyuyene kadar böyle gıdecek:)

ohh hadi bakalım bak yıkadın işte...:))

walla öle ya bende kendimi uuzun zannediodumm.maşallah özgeyesempatiksalakcinni

selam kızlar dışardaydık,kayınpederim hamsi yemeğe götürdü bizi.yağmurada yedirdim azar azar.şimdide muhallebisini yedi kakasını yaptı uyuyacak.öptük hepinizi.

valla bende bugüne kadar hiç yanlız yıkamamıştım burdaki annelerin sayesinde cesaret geldi çokda iyi oldu kızım mis oldu hep birini beklemek olmuyor bazen kakasını taşırınca felan silmek yetmiyor.bu topiği çoooooooookkkkk seviyorum

uzun bır aradan sonra merhaba kızlar....neler yapmıs bebişler böyle...emekleyenler,diş cıkaranlar....malum bızımde allerjıyle basımız dertte.bugun yeditepe unıverstesınde prof.dr. reha cengizliere götürdüm oğlumu...yıne bazı allerjı kan testleri yapılcak...bebegımın canı acıyacak dr kılosunu boyunu begendı....bundan sonra zayıflamaz ınsallah dedı..ınsallah oyle olur cunku bebeğime yedırmeye korkuyoz....bebegınız zayıf dıye uzulmeyın kızlar...onemlı olan saglık...kılonun hıcbır onemı yok...zaten bu zamanlarında tombiş olmaları hosumuza gıdıyo ama buyuyupde tombul olurlarsa....baslarız dıyetısyen aramaya Allah korusun....herseyın bası saglık...

canım ne güzel herşeyi yiyormuş çok şükür sağlıklı da boşu boşuna üzme kendini bünyesi böyle demekki

kızlar yeni topik açtım doğum gnü hazırlıkları diye bakarsanız

canım çook geçmiş olsun bebeğine. benim kızımda alerji oldu.herşeyi yiyebiliyordu alışmıştı ama. 2 hafta önce çok korkuttu bizi vucüdünda kırrmızılıktan cildi görünmüyordu. doktorda pansuman verdi. sabah akşam yıkayıp pansuman yaptık. neye alerjisi olduğunu da bilemedik.burda alerji testi yapmıyorlar bebeğim çok küçük olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…