canım geçmiş olsun sanada bebişede valla humananın bitki çayı var bebkler için balgam söktürücü ben onan kullanmıştım sende dene istersen
leo senin öksürük varsa zencefil bal iyi gelir ama bebişe bilmiyorum.
ayşecim gözün aydın
Canım ben özür dilerim adın ayşe kalmış aklımda,
Üzme kendini alışır zamanla sen bir kaç gün hiç zorlama şimdi inat yapar ,sonra tattır alışsın diye, ben öyle yapıyorum, öğün olarak değilde alıştırdım yavaş yavaş, şimdi yiyor maşallah
gerçi bir kaç gündür huzursuz dişleri çok kaışınıyor, kaşımaya çalışıyor yavrum ondan pek bişey yemiyor ama geçici bir dönem dişi çıkınca yicek, bende çok zorlamıyorum
o iyileşince kilo alır yine annesi yer
yuskom geçen ay hastayken resmen kemikleri sayılıyordu o kadar zayıfladı ama iyileşince toparladı
Geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan
oh keyif yaptınız demek iyi olmuş, annecinde geliyormuş gözün aydın canım
Ne bu acele kız, daha marttayız :1shok:
İnşallah iyi günlerde giysin Elacık melek kıyafetini, giydirip resmini çeksene bakalım bizde :)
Neler yapıyorsun rejim için canım anlatsana, bende elma sirkesine başlıcam yağları eritiyormuş,
Filizcim bu arada sigorta sormuştunya tamamını gelir vergisinden düşebiliyorlarmış,
yani 60 yatırıyorum ya ben, 60 eklicekler maaşıma, bebişime bedava sigorta :dance:
inşallah bizim personel uyuzluk çıkarmazda eklerler
Günaydın kızlar,
bugün bebişler uslu dursun
çalışan annelere kolay gelsin
evdeki annelerede kolay gelsin çünkü evdede dinlenilmiyor
kaydirigubbakcemile5 zemuszemusolumunekankayizsmile
kzı görsen bikız filiz sanki çok kilon var gibi
valla ben herzman bi incelip şimanlagım için herçeşit giysivar dolapta
kıyafet konusunu sormayın bir gardrop eşya öyle duruyor
slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir eşim tatbikatta kayınpederim yanımıza geldi yanlız kalmayalım diye zeyneple cok ii anlaşıyorlar cok seviyor dedesinigiremiyorum nete kendinize ve bebişlere ii bakın bu arada hala dişimiz yok bizimbilmiyorumkismile hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
ben geldim arkadaş gelcekmiş öğleden sonra alışveris yaptım börek tatlı felan bide süpürdüm sildim bakalım elada sinir etti uyuttum mamasıda elindeysi baktım uyumuş ellemedim meğersem bütün üstünü süt yapmış ağlayarak uyandı çıkardım tekrar babası uyuttu uyuyo şimdi yatakta süt yıkasam kururmu ki alt üst yaptım
hülyacım saol cnm ddeniycem önerini..opuyorumnanaktan
özlemcim sende saol cnm.içiyorum daha iiim bugün sanki..bilmiyorumkismile
emelcim saol cnm..
soruma cvp veren arkadaşlarımm sağolunnn...alkisalkisalkis
bugün daha iiizz..benim boğazlarım yumuşadı.antibiyotik içiyorum...ıhlamura dewam..
yağmurdada balgam var sanırım..ama neşesi tam gaz yerinde şükürsositososito
neyse ben çıkıyorum görüşürzz..
slm arkadaşlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir eşim tatbikatta kayınpederim yanımıza geldi yanlız kalmayalım diye zeyneple cok ii anlaşıyorlar cok seviyor dedesinigiremiyorum nete kendinize ve bebişlere ii bakın bu arada hala dişimiz yok bizimbilmiyorumkismile hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
kızlar oğlum elini yaktı kızardı.elini açtırmadığı için bakamadım su toplamışmı diye.ne yapabilirim iyileşmesi için.aygazın demirini tuttu.hemen suya tuttum.bal sürdüm acısını alsın diye.birde buzluktan bir poşet verdim eline tutsun şişmesin diye.başka ne yapabilirim.
kız filiz yine bizden başka kims yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?